3 minutters læsning

Saveus bliver rost til skyerne

Saveus book

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus

I 2008 vandt han Danmarks Radios første udgave af X Factor og efter syv års stilhed gjorde han et overraskende comeback på scenen til P3 Guld. Denne sommer har han åbnet Orange Scene på Roskilde festival under kunstnernavnet Saveus. Martin Hedegaard er for alvor tilbage på den danske musikscene og i efteråret drager han på Danmarksturne.

Martin Hedegaard udgav i 2008 albummet ”Show The World” efter han vandt DRs første udgave af underholdningsprogrammet X Factor. Siden da var der ingen der hørte et kvæk fra den nordjyske sangfugl. Indtil han en dag fik hele Danmark til at tabe kæben, da han optrådte under P3 Guld i 2015 som forsanger i bandet Saveus.

Succesen for Saveus har været synlig på den danske musikscene siden 2015, hvor Martin Hedegaard slog benene væk under hele Danmarks Radios Koncerthus med debutsinglen ”Leviate Me”. Siden er det gået stærkt for den nu 24-årige sanger, som i sommer åbnede Orange Scene på Roskilde Festival. I dag står Saveus bag hits som ”Everchanging” og ”Watch The World” der sammen med tre andre numre danner baggrunden for ep’en ”Will Somebody Save Us”.

Anmelderne er vilde med Saveus

Bandet bliver i dag rost til skyerne af anmelderne, som er vilde med gruppens dynamik og den altid energiske Martin Hedegaard. Saveus optræder med en blanding af elektronisk gospelsoul og rock, som ingen andre på den danske musikscene nogensinde har gjort før. Gruppens sidste optræden på Bøgescenen ved Smukfest tog publikum med storm, og anmelderne var meget begejstret for gruppens nærvær til deres tilskuere.

Saveus er helt klart et band man ikke må gå glip af. I efteråret rejser de Danmark rundt på turne, hvor flere koncerter allerede er udsolgte. Her optræder de bl.a. med deres nye album ”Neuro” som indeholder singlen ”Ready to Die” der er en del af P3’s Uundgåelige.

Book Saveus hos XE

Book Saveus direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf.+45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...
DJ Mads Laumann

Find den perfekte DJ til julefrokosten

Står du og skal holde julefrokost, eller er du med i et festudvalg, er der nogle overvejelser I bør gøre jer inden I...

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler