3 minutters læsning

Saveus bliver rost til skyerne

Saveus book

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus

I 2008 vandt han Danmarks Radios første udgave af X Factor og efter syv års stilhed gjorde han et overraskende comeback på scenen til P3 Guld. Denne sommer har han åbnet Orange Scene på Roskilde festival under kunstnernavnet Saveus. Martin Hedegaard er for alvor tilbage på den danske musikscene og i efteråret drager han på Danmarksturne.

Martin Hedegaard udgav i 2008 albummet ”Show The World” efter han vandt DRs første udgave af underholdningsprogrammet X Factor. Siden da var der ingen der hørte et kvæk fra den nordjyske sangfugl. Indtil han en dag fik hele Danmark til at tabe kæben, da han optrådte under P3 Guld i 2015 som forsanger i bandet Saveus.

Succesen for Saveus har været synlig på den danske musikscene siden 2015, hvor Martin Hedegaard slog benene væk under hele Danmarks Radios Koncerthus med debutsinglen ”Leviate Me”. Siden er det gået stærkt for den nu 24-årige sanger, som i sommer åbnede Orange Scene på Roskilde Festival. I dag står Saveus bag hits som ”Everchanging” og ”Watch The World” der sammen med tre andre numre danner baggrunden for ep’en ”Will Somebody Save Us”.

Anmelderne er vilde med Saveus

Bandet bliver i dag rost til skyerne af anmelderne, som er vilde med gruppens dynamik og den altid energiske Martin Hedegaard. Saveus optræder med en blanding af elektronisk gospelsoul og rock, som ingen andre på den danske musikscene nogensinde har gjort før. Gruppens sidste optræden på Bøgescenen ved Smukfest tog publikum med storm, og anmelderne var meget begejstret for gruppens nærvær til deres tilskuere.

Saveus er helt klart et band man ikke må gå glip af. I efteråret rejser de Danmark rundt på turne, hvor flere koncerter allerede er udsolgte. Her optræder de bl.a. med deres nye album ”Neuro” som indeholder singlen ”Ready to Die” der er en del af P3’s Uundgåelige.

Book Saveus hos XE

Book Saveus direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf.+45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Phlake

Phlake på turne med intimkoncert

Phlake inviterer sit publikum helt tæt på, når de tager Danmark rundt med deres intimkoncert  ”Can We Talk?”. Phlake...