2 minutters læsning

Scarlet Pleasure brager frem på den danske musikscene

Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure forkæler sit publikum med en original genreblanding lige fra helt smooth popmusik til vildere R&B-rock hits.

Siden 8. klasse har musiktrioen, som består af forsanger Emil Goll, trommesalger Joachim Dencker og Bassist Alexander Malone, jammet sammen og siden er de blevet til musikgruppen Scarlet Pleasure. Gruppens musikalske talenter indenfor bl.a. pop og R&B, vækker stor begejstring hos enhver musikelsker. 90’er stilen har indtrådt den danske scene. Med afbleget hår, midterskilning og forvaskede jeans, er Scarlet Pleasure for alvor blevet en kæmpe succes indenfor dansk musik.

Scarlet Pleasure er i dag et af de største navne og mest spillede band i radioen. I det store popunivers står de bag hits som ”Good Together”, ”Deja Vu” og ”Limbo”, der alle røg i top på de danske hitlister. Den charmerende forsanger Emil Goll har med sin ydmyghed en enestående evne til at få publikum med sig hele vejen. Uanset om de tre drenge leverer vilde dansenumre eller A Capella vil den musiske fornøjelse ingen ende tage. Scarlet Pleasure er uden tvivl et musiktrio, som kan give enhver fest en oplevelse udover det sædvanlige.

Brager frem på den danske musikscene

Bandet er vokset sig kæmpe store siden deres første single ”Windy” tilbage i 2014, ramte P3s Uundgåelige og blev det femte mest spillede nummer på P3 og P4. Siden da har Scarlet Pleasure vundet priser som ”Årets Danske Gruppe” og ”Årets Danske Hit” (”Deja Vu”) ved Danish Music Awards 2017. Gruppens popularitet stiger og farenskaren vokser.

Scarlet Pleasure har uden tvivl markeret sig som absolutte favoritter indenfor dansk musik. Albummet “Youth Is Wasted On the Young” fik fantastiske anmeldelser og førte senere til gruppens hidtil bedste og totalt udsolgte sommerturné. Siden har Scarlet Pleasure optrådt på Roskilde Festivals Orange Scene, med fremragende lyd og sceneshow  bragede de igennem og fik samlet store roser fra anmelderne.

Book Scarlet Pleasure hos XE

Book Scarlet Pleasure direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Kundeoplevelser

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy