3 minutters læsning

Simon Talbot har jagtet “The American Dream”

Simon Talbot

Efter at have boet i Los Angeles i lidt over et år, er Simon Talbot endelig vendt hjem til Danmark igen. Nu er han klar med sit nye show ”Make Denmark Great Again”

Simon Talbot slog teltpløkkerne op fra den danske grund og flyttede til USA, for at udleve ”The American Dream”. På trods af hans succes herhjemme i Danmark, havde han brug for helt nye udfordringer. Derfor valgte han at finde tilbage til start, tage et sted hen, hvor ingen kender ham og prøve noget helt nyt. Det endte ud i at han for halvandet år siden flyttede til Los Angeles i USA og har prøvet at slå igennem som komiker, på den amerikanske scene.

Hele denne fortælling har Simon Talbot samlet sammen og lavet til et standup-show under navnet “Make Denmark Great Again”. Showet kommer til at handle om de forskelle der er på den amerikanske og danske befolkning. Der bliver snakket om den danske jantelov og om at vi danskere kan tage ved lære af amerikanernes selvsikkerhed. Der bliver talt om politik og om at forfølge sine drømme. For kan det passe at amerikanere er bedre til det end os danskere?

Danskere skal drømme mere

Simon Talbot har erfaret, at danskerne godt kunne blive bedre til at motivere hinanden til at følge og opnå drømme. Han vil komme ind på, hvor storsindede amerikanerne er i forhold til danskerne, der er gode til at lukke drømme. Under showet vil der blive vist hyldende morsomme optagelser, fra Simon Talbots optrædener på vidt forskellige steder i Los Angeles. Den danske humor bliver prøvet af, og om amerikanerne forstår den, er ikke altid noget man kan vide sig sikker på.

Én ting er dog sikkert, Simon Talbot skal nok få alle danskerne til at grine. Med sin sprudlende entusiasme og altid glade og energiske væsen, er han mere end klar på at give danskerne en fantastisk sjov oplevelse.

Book Simon Talbot hos XE

Book Simon Talbot direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder