2 minutters læsning

Tobias Dybvad med nyt onemanshow

Tobias Dybvad
Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Du kender ham helt sikkert fra tv-programmet ”Dybvaaaaad!” eller fra et af hans succesfulde onemanshows. Tobias Dybvad tager op tour med sit nye onemanshow ”Fasser Partner”.

”Fasser Partner” er navnet på Tobias Dybvads nyeste onemanshow, som han tager på turne med til efteråret. Dette show kommer dog til at have en helt anden handling, end tidligere set hos fra Tobias Dybvad. Det nye show kommer nemlig til at omhandle jagten på kærlighed. Den 36-årige komiker har været single i størstedelen af hans voksenliv, og derfor kommer showet til at have omdrejningspunkt om bl.a. dating og hvordan man opsøger sin nye partner.

Det sidste års tid har Tobias Dybvad udforsket datingmarkedet, og givet sig i hast med diverse dating-apps og prøvet at invitere kvinder, fra forskellige sociale medier, på date. Det skal dog slås fast at Tobias Dybvads nye show, ikke er en jagt på kærlighed, men nærmere en fortælling om alle de mislykkedes scoringsforsøg.

”Fasser Partner” er et show, hvor de fleste mennesker vil kunne relatere til de akavede situationer Tobias Dybvad bl.a. vil komme ind på. Publikummet til showet spænder derfor bredt. Showet bliver også mere personligt end før set hos den anerkendte komiker.

I tv-programmet ”Dybvaaaaad!” joker Tobias Dybvad om ugens forgangne reality programmer. Her er det TV-klip som kommer på skærmen og så fortæller Dybvad ellers sin helt ærlige mening omkring klippet. Nu er det Tobias Dybvads eget liv, der skal deles ud af og publikum vil for første gang få et satirisk indblik i komikerens liv.

Tobias Dybvad er på vej på turne til efteråret med 10 ekstra shows til ”Fasser Partner”

Book Tobias Dybvad hos XE

Book Tobias Dybvad direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Relaterede nyheder

Dan Andersen På Vippen

Dan Andersen er på vippen

Den erfarne komiker Dan Andersen bliver snart 40 og kigger derfor tilbage på livet, hvor han mange gange har stået på...