2 minutters læsning

Tobias Dybvad med nyt onemanshow

Dybvad nyt show

Du kender ham helt sikkert fra tv-programmet ”Dybvaaaaad!” eller fra et af hans succesfulde onemanshows. Tobias Dybvad er klar med nyt show ”Fasser Partner”.

”Fasser Partner” er navnet på Tobias Dybvads nyeste onemanshow, som han tager på turne med til efteråret. Dette show kommer dog til at have en helt anden handling, end tidligere set hos fra Tobias Dybvad. Det nye show kommer nemlig til at omhandle jagten på kærlighed. Den 36-årige komiker har været single i størstedelen af hans voksenliv, og derfor kommer showet til at have omdrejningspunkt om bl.a. dating, og hvordan man opsøger sin nye partner.

Det sidste års tid har Tobias Dybvad udforsket datingmarkedet og givet sig i hast med diverse dating-apps og prøvet at invitere kvinder fra forskellige sociale medier, på date. Det skal dog slås fast at Tobias Dybvads nye show, ikke er en jagt på kærlighed, men nærmere en fortælling om alle de mislykkedes scoringsforsøg.

”Fasser Partner” er et nyt show fra Dybvad, hvor de fleste mennesker vil kunne relatere til de akavede situationer han kommer ind på. Publikummet til showet spænder derfor bredt. Showet bliver også mere personligt end før set hos den anerkendte komiker.

I tv-programmet ”Dybvaaaaad!” joker Tobias Dybvad om ugens forgangne reality programmer. Her er det TV-klip som kommer på skærmen og så fortæller Dybvad ellers sin helt ærlige mening omkring klippet. Nu er det Tobias Dybvads eget liv, der skal deles ud af og publikum vil for første gang få et satirisk indblik i komikerens liv.

Tobias Dybvad er på vej på turne til efteråret med 10 ekstra shows til ”Fasser Partner”

Book Tobias Dybvad hos XE

Book Tobias Dybvad direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Phlake

Phlake på turne med intimkoncert

Phlake inviterer sit publikum helt tæt på, når de tager Danmark rundt med deres intimkoncert  ”Can We Talk?”. Phlake...