2 minutters læsning

Tobias Dybvad med nyt onemanshow

Dybvad nyt show

Du kender ham helt sikkert fra tv-programmet ”Dybvaaaaad!” eller fra et af hans succesfulde onemanshows. Tobias Dybvad er klar med nyt show ”Fasser Partner”.

”Fasser Partner” er navnet på Tobias Dybvads nyeste onemanshow, som han tager på turne med til efteråret. Dette show kommer dog til at have en helt anden handling, end tidligere set hos fra Tobias Dybvad. Det nye show kommer nemlig til at omhandle jagten på kærlighed. Den 36-årige komiker har været single i størstedelen af hans voksenliv, og derfor kommer showet til at have omdrejningspunkt om bl.a. dating, og hvordan man opsøger sin nye partner.

Det sidste års tid har Tobias Dybvad udforsket datingmarkedet og givet sig i hast med diverse dating-apps og prøvet at invitere kvinder fra forskellige sociale medier, på date. Det skal dog slås fast at Tobias Dybvads nye show, ikke er en jagt på kærlighed, men nærmere en fortælling om alle de mislykkedes scoringsforsøg.

”Fasser Partner” er et nyt show fra Dybvad, hvor de fleste mennesker vil kunne relatere til de akavede situationer han kommer ind på. Publikummet til showet spænder derfor bredt. Showet bliver også mere personligt end før set hos den anerkendte komiker.

I tv-programmet ”Dybvaaaaad!” joker Tobias Dybvad om ugens forgangne reality programmer. Her er det TV-klip som kommer på skærmen og så fortæller Dybvad ellers sin helt ærlige mening omkring klippet. Nu er det Tobias Dybvads eget liv, der skal deles ud af og publikum vil for første gang få et satirisk indblik i komikerens liv.

Tobias Dybvad er på vej på turne til efteråret med 10 ekstra shows til ”Fasser Partner”

Book Tobias Dybvad hos XE

Book Tobias Dybvad direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Kwamie Liv. Book Kwamie Liv.

Kwamie Liv er fremtidens musik

Hos Xcluzive Entertainment er vi stolte over, at kunne præsentere Kwamie Liv, som nu står åben for booking. Den...
Karl William

Karl William har slået sit navn fast

Nyd lyden fra en charmerende rødhåret fyr, som på få år er blevet et kæmpe navn på den danske musikscene. Han står bag...

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet