4 minutters læsning

Toppen af poppen 2018

toppen af poppen deltagere 2018
Foto: Thomas Ravn/TV 2

8. sæson af TV 2 programmet ”Toppen af poppen” sendes i år fra naturskønne Møn. Lær de syv deltagere at kende her.

I år er det den 8. gang, TV 2 sender underholdningsprogrammet ”Toppen af poppen”. I denne sæson er deltagerne: Pernille Rosendahl, Søren Sko, Claus Hempler, Silas Bjerregaard, Lis Sørensen, Annika Aakjær og Thøger Dixgaard. Deltagerne skal hver især synge deres egne fortolkninger af de andre kunstneres sange.

Mød deltagerne

Pernille Rosendahl

Den 46-årige sangerinde er tidligere forsanger i Swan Lee og rockbandet The Storm. Hun står bag hits som ”I don’t mind” og ”Tommorow never dies”

I 2005 modtog hun titlen ”Årets Danske Sangerinde” ved Danish Music Award.

I 2010 var hun dommer i talentshowet X Factor, hvor hun førte sangeren Thomas Ring til sejt i finalen i Parken.

I 2016 udgav hun sit første soloalbum ”Dark Bird”, som udkom på Rosendahls eget pladeselskab.

Søren Sko

Den 54-årige sanger spillede, i starten af sin karriere, gruppe med keyboardspilleren Palle Torp. Sammen dannede de gruppen Sko/Torp.

I 1990 udgav de debutalbummet ”On a Long Lonely Night” som solgte over 200.000 eksemplarer. Et af
Søren Sko har i løbet sin karriere modtaget tre grammys. ”Årets ny danske navn” (Sko/Torp) ”Årets Danske Sanger” (1991) og ”Årets danske sanger” (1998).

I september 1998 udsendte Søren Sko sit første soloalbum ”Sko” og i 2002 var han dommer i Tv2 programmet ”Popstars”.

Claus Hempler

Den 48-åriger sanger var i 90’erne midtpunktet i bandet Fielfraz, som dengang debuterede med albummet ”Shine”.

I udgav Claus Hempler sit første soloalbum ”Charm School for Pop Singers” og senere udgav han albummet ”Hempler”.

I 2005 vandt han prisen som ”Årets vokalist” og ”Årets danske sanger” ved Danish Music Awards for soloalbummet ”Hempler”.

Sidst vi hørte fra Claus Hempler var i 2017, hvor han udgav albummet ”Uppers” i samarbejde med Sangerinden Dicte. Derudover sang han titelsangen til Drs serie ”Herrens Veje” som er skrevet af Kristian Leth og Fridolin Nordsø.

Silas Bjerregaard

Den 36-årige sanger, er kendt som forsangeren i Turboweekend og Mantua.

Siden 2006 har bandet Turboweekend eksisteret. De udgav deres første hit ”Into You” som blev et P3-hit. Deres debutalbum ”Night Shift” udkom i 2017.

Turboweekend vandt i 2010 Gaffa-prisen for ”Årets Hit” med nummeret ”Trouble Is” og i 2011 blev de ”Årets Danske Livenavn” ved Danish Music Awards.

I januar 2018 meddelte Turboweekend at de var gået i opløsning, og nu går Silas Bjerregaard med tankerne om en solistkarriere.

Lis Sørensen

Den 62-årige sangerinde fik sin debut som sangerinde i bandet Shit and Chanel sammen med Anne Linnet.

Lis Sørensen er uddannet musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Hun har en lang musikariere bag sig. Hun har medvirket i mere end 100 albums, og har selv udgivet hele 16 soloalbums.

I 1983 udgav hun sit første soloalbum ”Himmelen ned på jorden”.

I alt har Lis Sørensen solgt mere end en million album,

Annika Aakjær

Den 35-årige sangerinde udgav sit debutalbum ”Lille Filantrop” tilbage i 2008, siden er det blevet til yderligere to album ”Missionær” (2010) og ”Lykkens Gang” (2016).

Den skønne rødhårede sangerinde har bl.a. været medvirkende som skuespiller i filmen ”Dirch” i 2011, hvor hun spillede rollen Daimi. Derudover sang hun titelmelodien o spillede Professor Piil i DR-julekalenderen ”Julestjerner” i 2012.

Annika Aakjær står bag sange som ”Skulder ved Skulder” og ”Plads nok”.

I 2012 modtog hun sangskriverorganisationen DJBFAs hæderspris og en Robert for titelsangen til ”Gummi T”.

Thøger Dixgaard

Den 28-årige sanger har i alt udgivet syv singler og to ep’er. Thøger Dixgaard synger en blanding af pop og RnB.

Hans første single ”Former” udkom i 2014 og modtog en guldplade for 3 millioner afspilninger på digitale musiktjenester.

I 2015 hittede han med nummeret ”blød indeni” som røg nummer 1 på den danske hitliste.

Thøger Dixgaard har bl.a. optrådt ved P3 Guld og givet en lang række koncerter på Roskilde Festival og Smukfest.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Kundeoplevelser

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler