Skab minder

Underhold gæsterne

Inspirer og motiver

Underholdning til fest

Har du brug for et underholdende indslag til dit arrangement? Her hos XE har vi har både klassisk underholdning og anderledes former for underholdende indslag, men én ting har de til fælles – det er professionel underholdning af høj kvalitet.

Der findes et hav af forskellige underholdende indslag. Der er de mere klassiske former for underholdning såsom Stand-up, musikalsk underholdning og tryllekunstnere, der findes karismatiske konferenciers og ordstyrere, inspirerende foredragsholdere, og så er der andre anderledes former for entertainere som f.eks. mindgames og tankelæsning og serveringsteatre.

Underholdning til fest

Send en på underholdning til fest eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et underholdende indslag til din fest eller arrangement.

Underholdende indslag til fest

Med et underholdende indslag til festen, er det vigtigt at du finder et indslag, som forøger den allerede eksisterende energi i rummet. Det skal være med til at forberede folk på en god og sjov aften, hvor du efterfølgende kan fastholde det momentum det underholdende indslag har skabt for dig. Der er forskellige former for underholdning dette kan opnås ved, men det drejer sig i særdeleshed om kategorierne stand-up, tryllekunstnere og entertainere.

Stand-up komiker

En stand-up komiker er også altid et sjovt indslag, når man vil give sine gæster en sjov oplevelse. Komikere er meget alsidige, og man som regel få komikeren til at flette jokes sammen, som passer godt ind i selskabet. I modsætning til tryllekunstneren er en komiker dog ikke altid så alsidig, og man skal passe på at der ikke er gæster i publikum, der kan blive stødt, hvis en komiker kommer til at gå lidt over stregen.​

Top aftenen med et underholdende indslag til festen med Rune Klan, Jonatan Spang, Linda P., Mick Øgendahl eller Lasse Rimmer.

Tryllekunstner

En dygtig tryllekunstner, kan som ingen anden underholdningform ramme alle grupper af jeres selskab, og det er med andre ord underholdning, som rammer på tværs af bl.a. alder, kultur og sprog. Et godt trylleshow fungerer desuden som en utrolig god ice-breaker for selskabet, da det ALTID giver jeres gæster en utroligt masse at snakke om bagefter: “Kan du regne ud hvordan han lavede det trick med det valgte kort, der dukkede op i citronen?” kunne f.eks. være en hed samtalestarter efter showet er endt. Danmark byder på en masse dygtige og erfarende tryllekunstnere, som alle ved, hvordan man skal give jeres gæster en oplevelse, som de sent vil glemme.

Vi anbefaler indslag med manipulatoren Jan Hellesøe, mind-control eksperten Mikkel Severin eller fuldtids tryllekunstneren Birger Vest.

Entertainer

En entertainer er en blanding af stand-up komikere, tryllekunstnere og andre spændende indslag. Det de har til fælles er deres evige evne til at imponere publikum eller få dem til at bryde ud i latter.

Det mest populære indslag vi kan komme i tanke om er musikquizzen med Kenneth K, som gang på gang er en sikker succes. Ligeledes anbefaler vi også Klassens Tykke Dreng og er til jer der ønsker et indslag skræddersyet til publikummet, hvilket betyder de ofte improviserer under showet og aldrig laver det samme to gange.

Book underholdning til fest direkte på +45 7021 7025.

Underholdning til arrangement

Ligesom vi har underholdning til fest, så tilbyder vi også underholdning til arrangementer.

Foredragsholder

Et foredrag kan inspirere, motivere, udfordre, provokere, underholde og et foredrag kan give et frisk pust og fornyet energi. Her hos XE har vi en række rutinerede og eftertragtede foredragsholdere, der har stor erfaring med underholdning til arrangementer til fest til både små og store virksomheder, offentlige institutioner og private.

Lyt til spændende beretninger og historier fra Chili Klaus eller gå tæt på følsomme emner med Peter Mygind, hvor der er fokus på mobning, unge og social relationer. Vi tilbyder også en blanding af humoristiske og seriøse foredrag med bl.a. Master Fatman.

Happening / Overraskelse

Har du brug for et anderledes indslag der sparker benene væk under dine gæster? Så er et happening indslag det helt rigtige valg. Happening er en optræden eller begivenhed, der skal opfattes som noget kunstnerisk og unikt.

Spark benene væk under dine gæster med mezzosopranen Marie Degener Troelsen eller en af Danmarks førende lyriske sopraner, Elsebeth Dreisig, som har sunget alle de store partier. Kathrine Daugaard er såvel også et populært og enestående indslag. Hun har med hendes klaverspil og store stemme

Professionel underholdning

Hos Xcluzive Entertainment kan du booke underholdning til fest, rendyrket festunderholdning, underholdning til arrangementer og underholdende indslag til fester.

Send en forespørgsel eller ring på +45 7021 7025 for priser eller spørgsmål til de ovenstående kategorier og artister. Vi hjælper dig fra start til slut så du roligt kan læne dig tilbage og nyde forestillingen.