Underholdning tilpasset din fest

Ruben søltoft

Stand-up/ Comedy

Underhold gæsterne

Inspirér og motivér

Chili Klaus

Foredrags Holdere

Underholdning til fest

Hos Xcluzive Entertainment har vi underholdning til alle typer af arrangementer. Vi ved, at der er stor forskel på, hvilken underholdning, du skal bruge til firmajulefrokosten, brylluppet og receptionen. Heldigvis har vi mere end 25 års erfaring i at skabe fantastiske arrangementer med den helt rigtige underholdning. Vi står altid klar med professionel rådgivning og vejledning. Vi kender alle de kunstnere, vi samarbejder med og deres specialer, så du ikke behøver at være ekspert i det hele. Og vi glæder os til at hjælpe dig.

Indslag der passer lige til dit arrangement

Der findes et hav af forskellige underholdende indslag til dit arrangement. Lige fra stand-up, musikalsk underholdning og tryllekunstnere, der findes karismatiske konferenciers og ordstyrere, inspirerende foredragsholdere, og så er der anderledes former for entertainere som f.eks. mindgames, tankelæsning og serveringsteatre. Fælles for alle kunstnere, vi samarbejder med, er at de leverer et professionelt show og underholdning af højeste kvalitet.

Underholdning

Med underholdning til festen får du løsnet op i publikum og startet lattermusklerne. Det er vigtigt at finde underholdning, som giver en god stemning og passer til publikum. Med underholdning eksempelvis under middagen er der lagt i kakkelovnen til en god fest. Vi samarbejder både med stand-up komikere og tryllekunstnere

Stand-up

En stand-up komiker er altid et sjovt indslag og en god oplevelse for alle gæster. Komikere er meget alsidige, og gennem os kan du booke alt fra de helt store komikere som Frank Hvam og Anders "Anden" Matthesen til nye og upcoming komikere – hver med sin historie.

Tryllekunstner

En dygtig tryllekunstner, kan som ingen anden underholdningsform ramme alle grupper af jeres selskab. Tryllekunst rammer på tværs af bl.a. alder, kultur og sprog. Et godt trylleshow fungerer som en fantastisk ice-breaker for selskabet, det giver altid noget at snakke om. Hos Xcluzive Entertainment samarbejder vi med flere forskellige tryllekunstnere, vi anbefaler indslag med manipulatoren Jan Hellesøe, mind-control eksperten Mikkel Severin eller tryllekunstner Rune Klan

Entertainer

En entertainer er en blanding af stand-up komikere, tryllekunstnere og andre spændende indslag. De har deres evige evne til at imponere publikum til fælles, og der er garanti for en nærværende og sjov oplevelse. Som entertainer kan du fx få Musikquizzen med Kenneth K direkte til dit arrangement. Vi anbefaler også Klassens Tykke Dreng, der er til dig, der ønsker et indslag skræddersyet til publikummet, hvilket betyder, de ofte improviserer under showet og aldrig laver det samme to gange.

Foredragsholder

Et foredrag kan inspirere, motivere, udfordre, provokere eller underholde. Hos XE har vi en række rutinerede og eftertragtede foredragsholdere, der har stor erfaring med underholdning til arrangementer til fest til både små og store virksomheder, såvel offentlige institutioner som private. Lyt til spændende beretninger og historier fra Chili Klaus eller gå tæt på følsomme emner med Peter Mygind, hvor der er fokus på mobning, unge og sociale relationer.

Book underholdning hos XE

Hos Xcluzive Entertainment kan du booke alle typer af underholdning til dit arrangement. Uanset om du ved, hvilken kunstner du vil booke, eller du kun har nogle enkelte tanker om stemning og publikum, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring på +45 7021 7025. Vi tager en uforpligtende dialog om dit arrangement. Vi guider dig med glæde hele vejen og leverer professionel rådgivning og sparring. Resultatet er et fantastisk arrangement, hvor du som vært bare skal læne dig tilbage og nyde underholdningen.