Underholdning tilpasset din fest

Ruben søltoft

Stand-up/ Comedy

Underhold gæsterne

Inspirér og motivér

Chili Klaus

Foredrags Holdere

Underholdning til fest

Hos Xcluzive Entertainment har vi underholdning til alle typer af arrangementer. Vi ved, at der er stor forskel på, hvilken underholdning, du skal bruge til firmajulefrokosten, brylluppet og receptionen. Heldigvis har vi mere end 25 års erfaring i at skabe fantastiske arrangementer med den helt rigtige underholdning. Vi står altid klar med professionel rådgivning og vejledning. Vi kender alle de kunstnere, vi samarbejder med og deres specialer, så du ikke behøver at være ekspert i det hele. Og vi glæder os til at hjælpe dig.

Indslag der passer lige til dit arrangement

Der findes et hav af forskellige underholdende indslag til dit arrangement. Lige fra stand-up, musikalsk underholdning og tryllekunstnere, der findes karismatiske konferenciers og ordstyrere, inspirerende foredragsholdere, og så er der anderledes former for entertainere som f.eks. mindgames, tankelæsning og serveringsteatre. Fælles for alle kunstnere, vi samarbejder med, er at de leverer et professionelt show og underholdning af højeste kvalitet.

Underholdning

Med underholdning til festen får du løsnet op i publikum og startet lattermusklerne. Det er vigtigt at finde underholdning, som giver en god stemning og passer til publikum. Med underholdning eksempelvis under middagen er der lagt i kakkelovnen til en god fest. Vi samarbejder både med stand-up komikere og tryllekunstnere

Stand-up

En stand-up komiker er altid et sjovt indslag og en god oplevelse for alle gæster. Komikere er meget alsidige, og gennem os kan du booke alt fra de helt store komikere som Frank Hvam og Anders "Anden" Matthesen til nye og upcoming komikere – hver med sin historie.

Tryllekunstner

En dygtig tryllekunstner, kan som ingen anden underholdningsform ramme alle grupper af jeres selskab. Tryllekunst rammer på tværs af bl.a. alder, kultur og sprog. Et godt trylleshow fungerer som en fantastisk ice-breaker for selskabet, det giver altid noget at snakke om. Hos Xcluzive Entertainment samarbejder vi med flere forskellige tryllekunstnere, vi anbefaler indslag med manipulatoren Jan Hellesøe, mind-control eksperten Mikkel Severin eller tryllekunstner Rune Klan

Entertainer

En entertainer er en blanding af stand-up komikere, tryllekunstnere og andre spændende indslag. De har deres evige evne til at imponere publikum til fælles, og der er garanti for en nærværende og sjov oplevelse. Som entertainer kan du fx få Musikquizzen med Kenneth K direkte til dit arrangement. Vi anbefaler også Klassens Tykke Dreng, der er til dig, der ønsker et indslag skræddersyet til publikummet, hvilket betyder, de ofte improviserer under showet og aldrig laver det samme to gange.

Foredragsholder

Et foredrag kan inspirere, motivere, udfordre, provokere eller underholde. Hos XE har vi en række rutinerede og eftertragtede foredragsholdere, der har stor erfaring med underholdning til arrangementer til fest til både små og store virksomheder, såvel offentlige institutioner som private. Lyt til spændende beretninger og historier fra Chili Klaus eller gå tæt på følsomme emner med Peter Mygind, hvor der er fokus på mobning, unge og sociale relationer.

Book underholdning hos XE

Hos Xcluzive Entertainment kan du booke alle typer af underholdning til dit arrangement. Uanset om du ved, hvilken kunstner du vil booke, eller du kun har nogle enkelte tanker om stemning og publikum, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring på +45 7021 7025. Vi tager en uforpligtende dialog om dit arrangement. Vi guider dig med glæde hele vejen og leverer professionel rådgivning og sparring. Resultatet er et fantastisk arrangement, hvor du som vært bare skal læne dig tilbage og nyde underholdningen.

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning