Konferencier

Book en konferencier

En konferencier sørger for et perfekt afviklet arrangement. Konferencieren er din sikkerhed for et veludført arrangement, der kører som en smurt maskine. Med en af de mange konferenciers, som Xcluzive Entertainment samarbejder med, kan du være sikker på, at dit arrangement blive afviklet underholdende og professionelt, og at publikums opmærksomhed fastholdes under hele seancen. Samtidig sikrer den rigtige konferencier, at du trygt kan læne dig tilbage og nyde dit arrangement uden at bekymre dig.

En vært kan løse mange opgaver, men fælles for dygtige konferenciers er en uovertruffen evne til at sætte stemningen og læse både publikum, deltagere og arrangører. Det er konferencieren, der i samarbejde med dig som vært sikrer et fantastisk arrangement med glade gæster. En konferencier hører ikke kun til i store awardshows, det kan også fungere perfekt til firmajulefrokosten, konferencen eller en større reception.

Danmarks mest populære konferenciers

Hos Xcluzive Entertainment har vi et stort kartotek af erfarne konferenciers der har stor værtserfaring og er kendte ansigter. Blandt de mest kendte konferenciers til fester og konferencer kan nævnes Thomas Skov, Peter Mygind og Sofie Østergaard. Det er alle konferenciers, der kan sikre dig eminent og træfsikker afvikling af ethvert type af arrangement. Vi samarbejder også med komikere som Lasse Rimmer eller Magnus Millang, der skaber fantastisk underholdning.

Hvis du ønsker at booke en konferencier, så send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025. Så tager vi en snak om mulighederne for en konferencier til din fest eller arrangement. Tag arrangementet til et nyt niveau – vi hjælper dig til en veludført event.

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler