Konferencier

Det er vigtigt, når et arrangement skal afvikles, at vælge en god konferencier da de kan gøre hele forskellen og løfte arrangementet til et nyt og højere niveau. Det er specielt ideelt, hvis du ønsker en til at underholde, bevare publikums opmærksomhed eller løbende samle op på aftenens forskellige indslag. Med den rigtige konferencier er du i trygge hænder, og du kan læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for en konferencier til din fest eller arrangement. Tag arrangementet til et nyt niveau – vi hjælper dig til et veludført event.

Med den rette konferencier til dit arrangement skaber du et professionelt arrangement og giver dig ro til at nyde arrangementet.

En konferencier kan løse mange opgaver, men fælles for dygtige konferencierer er en uovertruffen evne til at sætte stemningen og læse både publikum, deltagere og arrangører. Netop dette har vi hos Xcluzive Entertainment omfattende erfaring med, og vi har et stort kartotek af dygtige konferencierer, der kan styre dig sikkert i mål med dit arrangement.

Hver event er særlig, og for at få det fulde potentiale ud af din fest, konference, debat eller andet arrangement kan det være essentielt at vælge en professionel konferencier, der kan samle op på aftenens indslag, løfte stemningen og bidrage med humor eller styre dig gennem et professionelt arrangement. En dygtig konferencier giver værten ro i maven og mulighed for at læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Lad os hjælpe dig med at booke den rigtige konferencier ved at sende os en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 og få en uforpligtende snak om mulighederne til dit næste arrangement.

Konferencier eller ordstyrer – vælg den rigtige person

Vi har et stort kartotek af erfarne konferencierer, der har stor værtserfaring og er kendte ansigter. Blandt de mest kendte konferencierer til fester og konferencer kan nævnes Thomas Skov, Peter Mygind og Sofie Østergaard. Det er alle konferencierer med stor professionalisme og træfsikkerhed, der vil gøre afviklingen af dit arrangement nem og bekvem for dig. Vi kan som værter også tilbyde komikere som fx Lasse Rimmer, Rune Klan og Magnus Millang, der kan skabe fantastisk underholdning som værter ved dit arrangement.

Skal du holde en debat, konference eller professionelt arrangement, kan vi tilbyde flere journalister og dygtige ordstyrere, der kan holde tonen og sikre et professionelt og nøje afviklet arrangement helt efter din smag. Vi ved, hvor meget det betyder for et arrangement, at det bliver tilrettelagt bedst muligt, at de rigtige spørgsmål stilles og taletiden fordeles hensigtsmæssigt, og netop dette kan du sikre dig med en professionel ordstyrer. Hos os finder du bl.a. Clement Kjærsgaard, Mikael Kamber og Natasja Crone, der alle har omfattende erfaring med at styre selv de mest komplicerede debatter og konferencer sikkert i mål under fantastisk og professionel afvikling.

Det kan være svært at vælge den rigtige konferencier eller ordstyrer, og måske har du blot en idé om, hvilken stemning du ønsker. Heldigvis har vi mere end 25 års erfaring hos Xcluzive Entertainment, og vi kender landets konferencierer og ordstyrere ud og ind, så selvom du måske ikke fandt det, du søgte, her på siden, kan vi altid hjælpe dig. Vi har kontakter til hele branchen, så tøv ikke med at spørge. Vi kan rådgive dig til at vælge den perfekte konferencier, og vi tager os samtidig af alt det udenom oplevelsen, så du kan fokusere på dit arrangement og lade os om resten.