2 minutters læsning

ZULU Comedy Galla 2018: Og vinderen er…

Jonatan Spang XE Årets Komiker

Zulu Comedy Galla 2018 samler Danmarks bedste komikere, men kun én kan gå hjem med titlen som ”Årets Komiker”

Mick Øgendahl stod i front som vært under aftenens Zulu Comedy Galla som blev afholdt i Operaen på Holmen. De nominerede til ”Årets Komiker” bestod i år udelukkende af skarpe mandlige komikere, som hver især er nomineret for at have leveret fremragende shows det forgangne år. Kun én mand kunne løbe med sejren og i år gik prisen til Jonatan Spang for satireshowet Tæt På Sandheden.

Multitalentet Jonatan Spang

Jonatan Spang har siden 1998 været med til at underholde hele Danmark. Han bærer på et multitalent, der gør at han skiller sig ud fra andre komikere. Jonatan Spang har en skuespiller uddannelse og når han optræder indfører han et omfang at få sine evner som skuespiller. Et år efter sin debut vandt han DM i Standup, og siden er det gået hurtigt.

Jonatan Spang modtog tilbage i 2016 også prisen for ”Årets Komiker”, dengang vandt han med sine onemanshows ”Jonatan Spangs Danmark” og tv-serien ”Lillemand”. Tilbage i 2008 fik han prisen for ”Årets Mandlige Hovedrolle” for rollen i filmen ”De unge år”. Derudover har han i alt fire onemanshows på cv’et. Han er altid blevet beundret for at kunne få selv de kedeligste emner vendt til noget, som får folk til at falde om af grin. Prisen som “Årets Komiker” er endnu engang med til at understrege, at Jonatan Spang er en af landets absolut dygtigste komikere.

Årets Talentpris

Udover prisen som ”Årets Komiker” skulle årets Talentpris også uddeles. Vinderen af Årets Talentpris bliver fundet i samarbejde med en fagjury indenfor comedy. De nominerede til prisen er tre nye Comedy håb. I år gik prisen til komikeren Pelle Lundberg, som siden 2012 har prøvet at slå igennem på den danske standup-scene.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

nabiha

Nabiha lever i nuet

Den smukke sangerinde Nabiha nyder at stå på scenen og er nærværende med sit publikum Nabiha har med sin fantastiske...