2 minutters læsning

ZULU Comedy Galla 2018: Og vinderen er…

Jonatan Spang XE Årets Komiker

Zulu Comedy Galla 2018 samler Danmarks bedste komikere, men kun én kan gå hjem med titlen som ”Årets Komiker”

Mick Øgendahl stod i front som vært under aftenens Zulu Comedy Galla som blev afholdt i Operaen på Holmen. De nominerede til ”Årets Komiker” bestod i år udelukkende af skarpe mandlige komikere, som hver især er nomineret for at have leveret fremragende shows det forgangne år. Kun én mand kunne løbe med sejren og i år gik prisen til Jonatan Spang for satireshowet Tæt På Sandheden.

Multitalentet Jonatan Spang

Jonatan Spang har siden 1998 været med til at underholde hele Danmark. Han bærer på et multitalent, der gør at han skiller sig ud fra andre komikere. Jonatan Spang har en skuespiller uddannelse og når han optræder indfører han et omfang at få sine evner som skuespiller. Et år efter sin debut vandt han DM i Standup, og siden er det gået hurtigt.

Jonatan Spang modtog tilbage i 2016 også prisen for ”Årets Komiker”, dengang vandt han med sine onemanshows ”Jonatan Spangs Danmark” og tv-serien ”Lillemand”. Tilbage i 2008 fik han prisen for ”Årets Mandlige Hovedrolle” for rollen i filmen ”De unge år”. Derudover har han i alt fire onemanshows på cv’et. Han er altid blevet beundret for at kunne få selv de kedeligste emner vendt til noget, som får folk til at falde om af grin. Prisen som “Årets Komiker” er endnu engang med til at understrege, at Jonatan Spang er en af landets absolut dygtigste komikere.

Årets Talentpris

Udover prisen som ”Årets Komiker” skulle årets Talentpris også uddeles. Vinderen af Årets Talentpris bliver fundet i samarbejde med en fagjury indenfor comedy. De nominerede til prisen er tre nye Comedy håb. I år gik prisen til komikeren Pelle Lundberg, som siden 2012 har prøvet at slå igennem på den danske standup-scene.

Send forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Niels Winther
Maiken Dannesboe
Vi tilbyder over 25 års erfaring med Danmarks absolut bedste artister
Ring +45 7021 7025 og book nu

Relaterede nyheder

Saveus book

Saveus bliver rost til skyerne

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus I 2008 vandt han...

Ane Høgsberg taler om døden

Ane Høgsberg indtager den danske standup-scene med sit nye onemanshow “Døden Har En Årsag”. Til foråret er...

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening