Adam og Noah

Adam og Noah

Adam og Noah

Adam og Noah

  • Beskrivelse
  • Book
  • Showet "Klogskab"
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev komikerduoen kendt for "Sker der dansker?"

Komikerduoen Adam og Noah er kendt for deres små satiriske videoer, hvor de tager pis på danskernes selvforståelse. Måske kender du sætninger som »Sker der dansker? Er du helt flækket?«. Den satiriske og selvironiske duo er kendt og elsket blandt den danske befolkning. De får os til at stoppe op og reflektere over vores egne værdier og sætter tingene i et større perspektiv.

Kendt fra både internettet og DR2

Duoens stigende popularitet har resulteret i deres helt eget dokumentarserie på DR2. Gennem 10 programmer kigger på danskernes traditioner med skepsis og forundring. Alt det der kendetegner os danskere bliver sat på prøve og til revurdering. Makkerparret er blandt de nye komikere i den danske stand-up branche, hvis gennembrud fandt sted på nettet. Som en viral komet er de eksploderet på Facebook med over 200.000 likes. Udstyret med en smartphone går de rundt og filmer dem selv på åbne gader. Her undrer de sig over det flækkede folkefærds forhold til alt fra fulde studenter til festivaler.

Book

Book Adam og Noah

Book Adam og Noah direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Showet "Klogskab"

Danmarkstour og showet “Klogskab”

Deres første Danmarkstour af showet “Klogskab” som de rejste rundt med i begyndelsen af 2016 blev udsolgt, på trods af tvivl blandt spillestederne. Adam og Noah fik om nogen sat deres tvivl til side. De delte flere små klip på Facebook fra deres først show, hvilket resulterede i, at samtlige billetter blev revet væk på blot 3 uger. Senere har de modtaget rosende udtalelser og anmeldelser fra seere og andre anerkendte kunstnere i branchen. Det vidner om, at det ikke blot er et 30 sekunders show. De kan sagtens varetage større produktioner og eksekvere dem til perfektion.

Kometsucces

Det blev altså til 15.000 heldige personer der sikrede sig billetter til deres 2. Danmarkstour. Det indebar bl.a. 8 udsolgte shows på Bremen Teater i København samt to udsolgte shows i DR Koncertsalen. Grundet den store efterspørgsel valgte Adam og Noah at lancere endnu en tour med det samme show, “Klogskab”. Adam og Noahs anden runde af “Klogskab” har solgt over 32.000 billetter og fordoblet det antal på blot et år. De er uden tvivl kommet for at blive.

Læs mere

Mere om Adam og Noah

Noah med huen og Adam med kasketten arbejder med en dyb selvironi når de stiller spørgsmålstegn ved, hvordan vi danskere er set gennem en indvandres øje. Emner som danske bryllupper, danske udtryk, ordsprog, folkeskolelærere og folketingsvalget er få udplukkede emner som er blevet kommenteret af den satiriske duo. Deres pointe er, at vi danskere til tider ikke kan se ud over vores egen næsetip og gøremål, hvortil Adam og Noah bruger selvironi og humor til at sætte egne og etniske danskeres fordomme i spil.
Rollerne internt er klart fordelt, hvor Noah er stor i slaget. Det er ham der fører ordet igennem videoerne og ”Laver klogskab”, som han så selv fint betegner det. Adam er medfølgeren, der som oftest giver Noah ret i diverse udsagn med et kort og supplerende ”Jaer” til alt hvad hans kammerat siger. I dansk betegnelse er Adam og Noah ghettoens svar på Gøg og Gokke.

Viralt på Facebook

Videoklippene er typisk af 20-60 sekunders varighed og deres eksploderende popularitet skyldes, at de deler klippene på sociale medier som YouTube og Facebook. Parret blev dog først et etableret navn i 2015 efter den første video på facebook gik viralt og sidenhen har det kun taget fart, hvor de medvirket i GO’ Morgen Danmark på TV 2 samt adskillige mange videoer gennem sommeren i forbindelse med Folketingsvalget i 2015.

Senest i 2017 har Noah, med sit borgerlige navn Hadi Ka-Koush, medvirket i den årlige julekalender ‘Tinkas juleeventyr’, hvor han medvirker i rollen som nissen Skir, kongens personlige rådgiver.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Adam og Noah

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...