Adam og Noah

Adam og Noah

Adam og Noah

Adam og Noah

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Showet "Klogskab"
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Adam og Noah fordi

Duoens stigende popularitet har resulteret i deres helt eget dokumentar serie på DR2, hvor Noah og Adam gennem 10 programmer kigger på danskernes traditioner med skepsis og forundring. Alt det der kendetegner os danskere bliver sat på prøve og til revurdering.

Makkerparret er blandt de nye komikere i den danske stand up branche, hvis gennembrud fandt sted på nettet. Som en viral komet er de eksploderet på Facebook med over 200.000 likes. Udstyret med en smartphone, går de rundt og filmer dem selv på åbne gader og undrer sig over det flækket folkefærds forhold til alt fra fulde studenter til festivaler.

Book

Book Adam og Noah

Book Adam og Noah direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Showet "Klogskab"

Danmarks Tour og showet “Klogskab”

Deres første Danmarks Tour af showet “Klogskab” som de rejste rundt med i begyndelsen af 2016 blev udsolgt, på trods af den fælles tvivl alle spillestederne havde, men endte alligevel med at booke dem til sidst. Adam og Noah fik om nogen sat deres tvivl til side, hvor de delte flere små klip på Facebook fra deres først show, hvilket resulterede i at samtlige billetter blev revet væk på blot 3 uger. Senere har de modtaget rosende udtalelser og anmeldelser fra seere og andre anerkendte kunstnere i branchen og vidner om, at Adam og Noah ikke blot er et 30 sekunders show, men de kan sagtens varetage større produktioner og eksekvere dem til perfektion.

Det blev altså til 15.000 heldige personer der sikrede sig billetter til deres 2. Danmarks Tour, som bl.a. indebar 8 udsolgte shows på Bremen Teater i København samt to udsolgte shows i DR Koncertsalen. Grundet den store efterspørgsel valgte Adam og Noah at lancere endnu en tour med det samme show, “Klogskab”, hvor de vil besøge endnu flere byer og tilmed længere ud i flækkerne (red. Udkantsdanmark). Adam og Noahs anden runde af “Klogskab” har solgt over 32.000 billetter og fordoblet det antal på blot et år. Adam og Noah er kommet for at blive.

Lær mere

Lær meget mere om Adam og Noah

Noah med huen og Adam med kasketten arbejder med en dyb selvironi når de stiller spørgsmålstegn ved, hvordan vi danskere er set gennem en indvandres øje. Emner som danske bryllupper, danske udtryk, ordsprog, folkeskolelærere og folketingsvalget er få udplukkede emner som er blevet kommenteret af den satiriske duo. Deres pointe er, at vi danskere til tider ikke kan se ud over vores egen næsetip og gøremål, hvortil Adam og Noah bruger selvironi og humor til at sætte egne og etniske danskeres fordomme i spil.
Rollerne internt er klart fordelt, hvor Noah er stor i slaget. Det er ham der fører ordet igennem videoerne og ”Laver klogskab”, som han så selv fint betegner det. Adam er medfølgeren, der som oftest giver Noah ret i diverse udsagn med et kort og supplerende ”Jaer” til alt hvad hans kammerat siger. I dansk betegnelse er Adam og Noah ghettoens svar på Gøg og Gokke.

Videoklippene er typisk af 20-60 sekunders varighed og deres eksploderende popularitet skyldes, at de deler klippene på sociale medier som YouTube og Facebook. Parret blev dog først et etableret navn i 2015 efter den første video på facebook gik viralt og sidenhen har det kun taget fart, hvor de medvirket i GO’ Morgen Danmark på TV 2 samt adskillige mange videoer gennem sommeren i forbindelse med Folketingsvalget i 2015.

Senest i 2017 har Noah, med sit borgerlige navn Hadi Ka-Koush, medvirket i den årlige julekalender ‘Tinkas juleeventyr’, hvor han medvirker i rollen som nissen Skir, kongens personlige rådgiver.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Thomas Hartmann

,

Magnus Millang

Anders “Anden” Matthesen

Michael Schøt

Martin Nørgaard

Linda P

Jesper Juhl