Adam og Noah

Adam og Noah Booking

Adam og Noah

Adam og Noah Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Showet "Klogskab"
  • Læs mere
Beskrivelse

Book komikerduoen kendt for "Sker der dansker?"

Komikerduoen Adam og Noah er kendt for deres små satiriske videoer, hvor de tager pis på danskernes selvforståelse. Måske kender du sætninger som »Sker der dansker? Er du helt flækket?«. Den satiriske og selvironiske duo er kendt og elsket blandt den danske befolkning. De får os til at stoppe op og reflektere over vores egne værdier og sætter tingene i et større perspektiv.

Perfekt underholdning til firmafesten

Duoens stigende popularitet har resulteret i deres helt eget dokumentarserie på DR2. Gennem 10 programmer kigger på danskernes traditioner med skepsis og forundring. Alt det der kendetegner os danskere bliver sat på prøve og til revurdering. Makkerparret er blandt de nye komikere i den danske stand-up branche, hvis gennembrud fandt sted på nettet. Som en viral komet er de eksploderet på Facebook med over 200.000 likes. Udstyret med en smartphone går de rundt og filmer dem selv på åbne gader. Her undrer de sig over det flækkede folkefærds forhold til alt fra fulde studenter til festivaler.

Book

Book Adam og Noah

Book Adam og Noah direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Showet "Klogskab"

Danmarkstour og showet “Klogskab”

Deres første Danmarkstour af showet “Klogskab” som de rejste rundt med i begyndelsen af 2016 blev udsolgt, på trods af tvivl blandt spillestederne. Adam og Noah fik om nogen sat deres tvivl til side. De delte flere små klip på Facebook fra deres først show, hvilket resulterede i, at samtlige billetter blev revet væk på blot 3 uger. Senere har de modtaget rosende udtalelser og anmeldelser fra seere og andre anerkendte kunstnere i branchen. Det vidner om, at det ikke blot er et 30 sekunders show. De kan sagtens varetage større produktioner og eksekvere dem til perfektion.

Kometsucces

Det blev altså til 15.000 heldige personer der sikrede sig billetter til deres 2. Danmarkstour. Det indebar bl.a. 8 udsolgte shows på Bremen Teater i København samt to udsolgte shows i DR Koncertsalen. Grundet den store efterspørgsel valgte Adam og Noah at lancere endnu en tour med det samme show, “Klogskab”. Adam og Noahs anden runde af “Klogskab” har solgt over 32.000 billetter og fordoblet det antal på blot et år. De er uden tvivl kommet for at blive.

Læs mere

Mere om Adam og Noah

Noah med huen og Adam med kasketten arbejder med en dyb selvironi når de stiller spørgsmålstegn ved, hvordan vi danskere er set gennem en indvandres øje. Emner som danske bryllupper, danske udtryk, ordsprog, folkeskolelærere og folketingsvalget er få udplukkede emner som er blevet kommenteret af den satiriske duo. Deres pointe er, at vi danskere til tider ikke kan se ud over vores egen næsetip og gøremål, hvortil Adam og Noah bruger selvironi og humor til at sætte egne og etniske danskeres fordomme i spil.
Rollerne internt er klart fordelt, hvor Noah er stor i slaget. Det er ham der fører ordet igennem videoerne og ”Laver klogskab”, som han så selv fint betegner det. Adam er medfølgeren, der som oftest giver Noah ret i diverse udsagn med et kort og supplerende ”Jaer” til alt hvad hans kammerat siger. I dansk betegnelse er Adam og Noah ghettoens svar på Gøg og Gokke.

Viralt på Facebook

Videoklippene er typisk af 20-60 sekunders varighed og deres eksploderende popularitet skyldes, at de deler klippene på sociale medier som YouTube og Facebook. Parret blev dog først et etableret navn i 2015 efter den første video på facebook gik viralt og sidenhen har det kun taget fart, hvor de medvirket i GO’ Morgen Danmark på TV 2 samt adskillige mange videoer gennem sommeren i forbindelse med Folketingsvalget i 2015.

Senest i 2017 har Noah, med sit borgerlige navn Hadi Ka-Koush, medvirket i den årlige julekalender ‘Tinkas juleeventyr’, hvor han medvirker i rollen som nissen Skir, kongens personlige rådgiver.

Derfor skal du booke Adam og Noah hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Adam og Noah

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Anders Matthesen

Dan Andersen

Alex Thelander

Anders Fjelsted

Carsten Bang

Carsten Eskelund

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler