Foredragsholdere

Et foredrag kan inspirere, motivere, udfordre, provokere, underholde og et foredrag kan give et frisk pust og fornyet energi.

Her hos XE har vi en række rutinerede og eftertragtede foredragsholdere, der har stor erfaring med arrangementer til både små og store virksomheder, offentlige institutioner og private. Vi sørger for det hele, mens du kan nyde de spændende fortællinger og beretninger.

Book foredrag direkte

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et spændende foredrag til din fest eller arrangement.

Book foredragsholder

Til foredrag anbefaler vi spændende og indlevelsesrige foredrag med f.eks. Thomas Skov, Master Fatman eller Clement Kjersgaard.

Thomas Skov optræder primært med tre forskellige foredrag, Høflighed på 100 dage, Jeg er mobilafhængig og Forskellen på mænd og kvinder. De to førstenævnte er spændende undersøgelser, hvor Thomas har inddraget sig selv, hvilket kun gør det endnu mere spændende at høre mere om. Det sidst nævnte er det spørgsmål vi alle går at tænker på, men ærlig talt kender vi ikke svaret præcist. Det kan Thomas nu gøre dig klogere på.

Master Fatmans kosmiske foredrag omhandler Den Kosmiske Kærlighed, Den Super Nødvendige Venlighed, og hvordan vi alle kan være flinkere mod naturen og hinanden. Kort sagt handler Master Fatmans foredrag om, hvordan en bedre verden skabes.
Han er også en populær foredragsholder med foredragene ’Sundhedsledelse – på den fede måde’ og ’Kvinder, kærlighed og livskvalitet’. Foredragene er humoristiske, varme og seriøse på én gang og afsluttes som regel med 10 minutters yoga.

Clement Kjersgaard er en foredragsholder i særklasse. Han er altid veloplagt, og han har fuldstændig styr på sit stof. Clement er en alsidig foredragsholder, og han taler om emner som dansk politik, amerikansk politik, innovation og kreativitet, magt og ledelse, medier og journalistik, politisk kommunikation, globalisering, religionens rolle i dagens Danmark, verden efter finanskrisen, Danmark mellem USA og Europa, innovation og ledelse, verden siden 11. september og meget andet.

Gode foredragsholdere

Det perfekte foredrag… findes ikke. Alligevel har vi hos Xcluzive Entertainment formået at håndplukke de foredragsholdere vi anser som værende de bedste i branchen. Er de så de bedste i branchen? Ja det må være op til dig selv, at vurdere og afgøre. Når det kommer til foredragsholdere, så skal der være en karakter bag fortællingen. Det skal være en opløftende karakter der kan være med til at gøre en forskel, opløfte folks livskvalitet eller blot give en fortælling vi alle kan relatere til og reflektere over. Så hvad er det der skaber denne karakter og de gode foredragsholdere?

Inddragelse af publikum

De gode foredragsholdere formår at inddrage publikum gennem spørgsmål eller noget så simpelt som en håndoprejsning. Vores foredragsholdere giver dig følelsen af at blive set og hørt. På den her måde smelter foredraget sammen til et stort fællesskab mellem fortæller og publikum. På den måde minimeres jeg-du-rollefordelingen og tilfører en større “vi-følelse” til foredraget, og det påvirker bl.a. stemningen på en positiv og beroligende måde. Ligesom den bedste sælger kan sælge sand i Sahara, så kan vores foredragsholdere vække interessen for stort set hvad som helst hos stort set hvem som helst. Alene kan inddragelsen af publikummet ikke skabe gode foredragsholdere, men der er mange andre parametre, som også gør sig gældende. Passion er én af de parametre og det har alle foredragsholdere hos Xcluzive Entertainment tilfælles. For at du kan blive inspireret og interesseret, så har vi selvfølgelig udvalgt de foredragsholdere med en kæmpe passion for deres emne.

Erfaring og klar formulering

Hvis du lytter til mange af de bedste foredragsholdere vil du erfare at de siger ”øhh” utroligt lidt og at de taler fuldstændigt tydeligt og i et behageligt tempo. Det står i skarp kontrast til et typisk begynder-foredrag af eksempelvis en 1. G’er på gymnasiet. Her vil man ofte opleve mumlen, øhh’er og et tempo som ikke matcher en typisk tilhørers kognitive fatteevne. Det kan være svært som tilskuer at holde fokus hvis foredragsholderen enten taler alt for langsomt eller alt for hurtigt. Langsom tale betyder at folk kommer til at kede sig og lettere distraheres af indre tanker og følelser og derfor glemmer at lytte efter. For hurtig tale kan udtrætte dit publikum, fordi de desperat prøver at følge med i hvad foredragsholderen siger. Her kommer erfaring ind i billedet og mange af vores foredragsholdere har gjort det til deres levevej, hvilket vidner om deres kvalitet og erfaring. På den måde undgår du at blive forvirret ellet tabt under foredraget pga. manglende koncentration, da foredragsholderen altid vil fastholde din interesse.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 for priser eller spørgsmål angående foredragsholdere.