Tryllekunstner

Skal dit arrangement være helt igennem magisk, så book en tryllekunstner og få god underholdning til dit næste arrangement. De kan involvere publikum i højere grad end andre typer af underholdning, og giver en helt speciel og magisk oplevelse.

Book en tryllekunstner direkte

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for en tryllekunstner til din fest eller arrangement. Vi sørger for det hele, mens du og dine gæster nyder den magiske forestilling.

Book tryllekunstner

Mangler du underholdning til fødselsdagen? Så prøv en af vores tryllekunstnere!

Der findes mange forskellige former for tryllekunst, der henvender sig til forskellige målgrupper og som har forskellige kompetencer. Der findes trylleri målrettet børn, trylleri målrettet voksne og trylleri der egner sig til store og små forsamlinger. Ligeledes kan du opleve close-up trylleri, hvor du kommer helt på og magien sker lige for øjnene af tilskuerne, stand up-magi eller comedy-trylleri der kombinerer magi og trylleri med skøre indslag og jokes og et hav af andre former for magiske optrædener.

Der er stor forskel på at optræde for børn, voksne elle et blandet publikum. Vi anbefaler tryllekunstnere som f.eks. Kristian Skovbo der kan optræde med bl.a. Comedy Magic Show, Walk-around Magic og Mind Tricks. Der er uendeligt mange muligheder med en så alsidig tryllekunstner.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du er i tvivl om hvilken tryllekunstner, der vil være bedst egnet til fødselsdagen

Tryllekunstner til fest

Med en tryllekunstner til festen leder du efter et show, som får gæsterne frem og sidde på kanten af stolen af spænding og forundring. Vi har tryllekunstnere til firmafesten, julefrokosten, dinner-arrangementer, kick-off arrangementer eller et hvilket som helst andet arrangement, hvor der skal være sikkerhed for kvalitetsunderholdning.

Som en af de få tryllekunstnere i Danmark, lever Birger Vest på fuldtid af sit trylleri. Han er en erfaren og professionel tryllekunstner, der med succes har optrådt ved alverdens arrangementer, til tv-shows og han har derudover medvirket i Nikolaj Lie Kaas comedy tv-serie ’Mr. Poxycat & Co.’ på TV2 Zulu. Birger kan optræde med et Comedy Magic Show eller Close-up / Walk-around Trylleri. Uanset hvilket show han optræder med, leverer tryllekunstner birger Vest en magisk og humoristisk underholdning. Det er trylleri og magi på højeste niveau.

Book tryllekunstner på +45 7021 7025

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 for priser eller spørgsmål angående tryllekunstnere til din fødselsdag eller arrangement. Book en tryllekunstner i dag hos Xcluzive Entertainment.