Stand-up

Book stand-up komiker direkte hos XE. Stand-up komikeren er den perfekte start på ethvert arrangement. Stand-up er en vaskeægte humørspreder og får gang i lattermusklerne hos hele publikum. Latter binder på magisk vis publikum sammen og fungerer som en fantastisk ice-breaker.

Komik for enhver smag

Hos Xcluzive Entertainment samarbejder vi med en bred vifte af stand-up komikere, der hver kommer med deres fortælling. Stand-up komikerne tager ofte udgangspunkt i deres eget liv og egne fortællinger, tilpasset dit arrangement og publikum. Fælles for alle de komikere, vi samarbejder med, er stor erfaring og professionalisme. Vi samarbejder kun med komikere, vi ved kan levere et sikkert show hver eneste gang. Hos Xcluzive Entertainment kan du booke alt fra Danmarks største komikere, fx Rune Klan, Linda P, Frank Hvam eller Jonatan Spang. Du kan også booke nye og upcoming komikere som fx Mahamad Habane.

Book direkte hos XE

Du kan booke en af vores mange stand-up komikere direkte hos XE. Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for et sjovt indslag med en stand-up komiker til din fest eller arrangement. Vi vejleder og guider dig hele vejen, så du er sikker på at vælge den helt rigtige komiker til dit arrangement.