Stand-up

Latter er livsbekræftende, og latter er noget, der samler folk. Et godt grin og noget at snakke om er, hvad I kan forvente af en stand-up komiker fra XE. Inden for stand-up er fokus helt og holdent på at underholde publikum mest muligt – men om det gøres med jokes, parodier, anekdoter eller andre morsomme indslag er forskelligt fra komiker til komiker. Latter er dog altid det endegyldige mål.

Book stand-up komiker direkte

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025, og lad os tage en snak om mulighederne for et sjovt indslag med en Stand-up komiker til din fest eller arrangement. Tag festen til et nye niveau med en af vores fantastiske stand-up komikere – vi hjælper med alt det bagliggende, så du kun skal koncentrere dig om, at nyde forestillingen.

Stand-up booking hos XE

Hvad enten det er underholdning til firmafesten, julefrokosten eller noget helt tredje, har vi en stand-up komiker, der kan løfte opgaven. Vi har nemlig landets bedste stand-up komikere.

Det kan fremkomme overvældende når du skal vælge den bedste stand-up komiker til festen eller arrangementet. Vi har derfor udvalgt tre erfarne og professionelle stand-up komikere, som passer til en bred vifte af publikumstyper. Det er stand-up komikere, som er anerkendt i branchen og har skabt et navn for dem selv på baggrund af sjove sketches og jokes der får alle i godt humør.

Rune Klan

Rune Klan er Danmarks mest succesfulde tryllekunstner og komiker.

Rune har publikums fulde opmærksomhed fra det øjeblik, han træder ind på scenen, for der er fart over feltet fra start. Rune er et naturtalent inden for både stand up og trylleri. Når publikum ikke sidder forundrede med åbne munde over den magi, der udspiller sig for øjnene af dem, griner de højlydt over de jokes Rune Klan servere før, under og efter sine magiske tricks.

Jonatan Spang

Jonatan Spang er uden tvivl en af de dygtigste stand up-komikere i Danmark.

Når Jonatan Spang optræder, så taler han om familie, damer, sex, politik og alt derimellem. Det kan måske være svært at se det sjove i hverdagsting som stranden, kuglepenne og bordskånere, men det kan Jonatan, og når han tager emnerne under kærlig behandling, må alle blandt publikum overgive sig til latteren. Det er beundringsværdigt, hvordan han kan få de største grin ud af de mindste ting.

Linda P

Linda P er Danmarks ukronede stand up-dronning, og hun er uden tvivl et af dansk comedys største kvindelige talenter.

Linda P er den rapkæftede pige fra Sydhavnen, der med sin barske attitude og tørre humor ikke er bange for at sige sin mening. Og heldigvis, for når hun åbner munden er det utrolig underholdende. Linda gør sig nemlig nogle anerledes iagttagelser og hendes betragtninger over mænd og kvinder, børn, parforhold og livet i Sydhavnen er hamrende morsomt. Linda er en utrolig performer med knivskarpe jokes og en uforlignelig timing.

Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025 for priser eller spørgsmål angående foredragsholdere.