Artist priser

Priserne er vejledende og kan variere på baggrund af arrangementets valg af artist, størrelse og setup.

Live optræden til enhver begivenhed

FRA 4.000 - 25.000 DKK
I denne kategori finder du musik til alle typer af begivenheder, fx. reception, bryllup eller firmafest. Det er i denne priskategori, at de fleste bryllupsbands og upcoming artister og DJ's ligger.

Eksempel på Artister:

  • - Mahamad Habane
  • - Jacob Taarnhøj
  • - DJ Mads Laumann
Send forespørgsel

Mindeværdig optræden

FRA 25.000 - 65.000 DKK
Med en kunstner, der er stærkt etableret i musikbranchen og har et kendt ansigt, er du sikker på en mindeværdig optræden for dit publikum. I denne priskategori finder du danske kendte kunstnere og DJ's.

Eksempel på Artister:

  • - Jan Hellesøe
  • - L.I.G.A
  • - Chief 1
Send forespørgsel

Oplev ægte "kendis effekt"

FRA 65.000+ DKK
De største stjerner, der dominerer de danske hitlister og altid leverer en uforglemmelig oplevelse til dit arrangement, findes i denne kategori.

Eksempel på Artister:

  • - Nabiha
  • - Nik & Jay
  • - Anders "Anden" Matthesen
Send forespørgsel

Få prisen nu

Hvad skal jeg vælge? Gør som andre og ring for professionel vejledning, eller læs +180 referencer.

Færdig pakkeløsning

Med en af vores sammensatte løsninger har du et godt fundament for enhver begivenhed. Sammen beslutter vi valget af artister og setup for at imødekomme dine behov bedst muligt.

Lounge og Dinner løsning med en eksklusiv DJ og solist

Lounge & Dinner

Med en eksklusiv DJ og solist komplimenterer du arrangementet og fuldender oplevelsen.

Kombineret pakkeløsning med solist, underholdning og DJ.

Kombineret

Efterlad et smil og fest stemning hos enhver gæst med en solist, underholdning og DJ.

Live musik løsning med et band, solist og DJ

Live Musik

Sæt rammerne for den perfekte musik oplevelse fra start til slut med et band, solist og DJ.

Kundeoplevelser

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis