Vi går ind for personlig kontakt

I 2001 dannede Niels Xcluzive Entertainment, der både tilbyder musik og andre former for underholdning. Han bruger en stor del af sin tid på tage rundt og opleve DJs og musikere, så han hele tiden ved, hvem der står på scenerne, og hvad der rører sig. Kun de bedste får dog lov til at blive en del af XE.

Når Niels ikke er på jagt efter nye kunstnere, rådgiver han sine kunder. Han sætter en ære i skræddersy arrangementer, så de passer perfekt til kundens ønsker og behov. Han beskæftiger sig med alt det, der foregår på scenen. Det er der, hans spidskompetence og interesse er. Som Niels forklarer, så er det hans opgave at stå i kulissen og sikre, at du som kunde kan læne dig tilbage og nyde forestillingen.

Start din fest her

Er du klar til at komme igang? Gør som andre og ring for professionel vejledning, eller læs +180 referencer.

Teamet bag XE

Vores team medbringer over 25 års professinonel erfaring i musik- og underholdningsbranchen, og en kundeliste bestående af større virksomheder såsom Dong Energy, KMD, Danske Bank, Rambøll, Kvadrat og KPMG.

Har du spørgsmål? Kom i kontakt med os

Niels Winther

Indehaver, booking & afvikling

Maiken Dannesboe

Booking & afvikling

Matthias Hansen

Front-end udvikler

Lær meget mere om XE

Musik har altid fyldt meget i Niels’ liv. I barndomshjemmet i Aarhus gik Niels’ storebror meget op i musik, og Niels kunne bruge adskillige timer på at lytte til brorens musik. Da Niels begyndte i folkeskole, fyldte musikken stadig, og han greb enhver chance for at lytte til, snakke om og beskæftige sig med musik. Til klassefesterne opholdt Niels sig ved båndoptageren, hvor han eksperimenterede med indholdet i de forskellige kassettebånd, fordybet i musikken og den stemning, han kunne skabe via den.

Det blev hurtigt tydeligt, at han var god til at spille musik og skabe en festlig stemning. Så god at han som bare 13-årig kunne starte mobildiskoteket Diskotek NonStop med to kammerater og begynde at optræde som DJ. Det første job til en skolefest på Skåde Skole blev en stor succes, og de blev efterfølgende booket tre år i træk. De unge drenge tiltrak sig hurtigt opmærksomhed, og snart efter kunne de skrive både Aarhus’ gymnasier og handelsskoler på listen over kunder.

Med tiden sprang kammeraterne fra, men Niels var for alvor blevet fanget af musikken, og han overtog derfor Diskotek Non-Stop. Niels var en populær DJ, og han begyndte at få flere jobs, end han selv kunne klare. Han besluttede sig derfor for at udvide forretningen, så han begyndte at finde og booke andre DJs, og det blev startskuddet til en lang og succesfuld karriere inden for musik- og underholdningsbranchen.

Selvom Niels nyder selv at stå for kontakten til kunderne, har det været nødvendigt at udvide forretningen med to medarbejdere for at følge med efterspørgslen. Det er nemlig vigtigt for Niels, at Xcluzive Entertainment altid står til rådighed og er med hele vejen, så kunderne kan føle sig trygge.

Det, der for Niels startede som en hobby, blev sidenhen hans levevej, og han har aldrig fortrudt, at han satsede på musikken. Den har nemlig en særlig plads i hans hjerte. Et gammelt ordsprog siger, at smilet er den korteste vej mellem to mennesker, men musikken kommer ind på en andenplads, hvis man spørger Niels. Han har nemlig på første hånd oplevet musikkens betydning for et arrangement, og det er det, der fik ham til at gå ind i musik- og underholdningsbranchen.

Musik har, ifølge Niels, en evne til at skabe en helt særlig stemning og en særlig følelse af samhørighed. Det er en fantastisk oplevelse, når scenen og dansegulvet smelter sammen, og musikken og underholdningen skaber synergi med publikum.

Musikken er prikken over i’et, der kan gøre et arrangement helt uforglemmeligt. Det får Niels bekræftet, når han mandag morgen møder ind til positive tilbagemeldinger fra weekendens arrangementer og ved, at han har været med til at give en særlig musikalsk oplevelse.

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet