Vi går ind for personlig kontakt

I 2001 dannede Niels Xcluzive Entertainment, der både tilbyder musik og andre former for underholdning. Han bruger en stor del af sin tid på tage rundt og opleve DJs og musikere, så han hele tiden ved, hvem der står på scenerne, og hvad der rører sig. Kun de bedste får dog lov til at blive en del af XE.

Når Niels ikke er på jagt efter nye kunstnere, rådgiver han sine kunder. Han sætter en ære i skræddersy arrangementer, så de passer perfekt til kundens ønsker og behov. Han beskæftiger sig med alt det, der foregår på scenen. Det er der, hans spidskompetence og interesse er. Som Niels forklarer, så er det hans opgave at stå i kulissen og sikre, at du som kunde kan læne dig tilbage og nyde forestillingen.

Start din fest her

Er du klar til at komme igang? Gør som andre og ring for professionel vejledning, eller læs +180 referencer.

Teamet bag XE

Vores team medbringer over 25 års professinonel erfaring i musik- og underholdningsbranchen, og en kundeliste bestående af større virksomheder såsom Dong Energy, KMD, Danske Bank, Rambøll, Kvadrat og KPMG.

Har du spørgsmål? Kom i kontakt med os

Niels Winther

Indehaver, booking & afvikling

Maiken Dannesboe

Booking & afvikling

Matthias Hansen

Front-end udvikler

Lær meget mere om XE

Musik har altid fyldt meget i Niels’ liv. I barndomshjemmet i Aarhus gik Niels’ storebror meget op i musik, og Niels kunne bruge adskillige timer på at lytte til brorens musik. Da Niels begyndte i folkeskole, fyldte musikken stadig, og han greb enhver chance for at lytte til, snakke om og beskæftige sig med musik. Til klassefesterne opholdt Niels sig ved båndoptageren, hvor han eksperimenterede med indholdet i de forskellige kassettebånd, fordybet i musikken og den stemning, han kunne skabe via den.

Det blev hurtigt tydeligt, at han var god til at spille musik og skabe en festlig stemning. Så god at han som bare 13-årig kunne starte mobildiskoteket Diskotek NonStop med to kammerater og begynde at optræde som DJ. Det første job til en skolefest på Skåde Skole blev en stor succes, og de blev efterfølgende booket tre år i træk. De unge drenge tiltrak sig hurtigt opmærksomhed, og snart efter kunne de skrive både Aarhus’ gymnasier og handelsskoler på listen over kunder.

Med tiden sprang kammeraterne fra, men Niels var for alvor blevet fanget af musikken, og han overtog derfor Diskotek Non-Stop. Niels var en populær DJ, og han begyndte at få flere jobs, end han selv kunne klare. Han besluttede sig derfor for at udvide forretningen, så han begyndte at finde og booke andre DJs, og det blev startskuddet til en lang og succesfuld karriere inden for musik- og underholdningsbranchen.

Selvom Niels nyder selv at stå for kontakten til kunderne, har det været nødvendigt at udvide forretningen med to medarbejdere for at følge med efterspørgslen. Det er nemlig vigtigt for Niels, at Xcluzive Entertainment altid står til rådighed og er med hele vejen, så kunderne kan føle sig trygge.

Det, der for Niels startede som en hobby, blev sidenhen hans levevej, og han har aldrig fortrudt, at han satsede på musikken. Den har nemlig en særlig plads i hans hjerte. Et gammelt ordsprog siger, at smilet er den korteste vej mellem to mennesker, men musikken kommer ind på en andenplads, hvis man spørger Niels. Han har nemlig på første hånd oplevet musikkens betydning for et arrangement, og det er det, der fik ham til at gå ind i musik- og underholdningsbranchen.

Musik har, ifølge Niels, en evne til at skabe en helt særlig stemning og en særlig følelse af samhørighed. Det er en fantastisk oplevelse, når scenen og dansegulvet smelter sammen, og musikken og underholdningen skaber synergi med publikum.

Musikken er prikken over i’et, der kan gøre et arrangement helt uforglemmeligt. Det får Niels bekræftet, når han mandag morgen møder ind til positive tilbagemeldinger fra weekendens arrangementer og ved, at han har været med til at give en særlig musikalsk oplevelse.