Anders Fjelsted
Anders Fjelsted

Anders Fjelsted

Anders Fjelsted debuterede i 1995 og har siden optrådt ved et hav af arrangementer som DM i stand up, hvor han også har været vært, Comedy Aid og Talegaver til Børn. Derudover har han turneret rundt med sine one-man shows ”Lige ved og voksen” og showet ”Barnligt voksen” og arbejdet for P3, The Voice og Nova FM. Han har derudover arbejdet som en del af redaktionen på både “Brian Mørk show” og ”Tak for i aften” med Rune Klan og Mick Øgendahl. Han er en mand af mange talenter.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Anders Fjelsted fordi

Anders Fjelsted vinder gang på gang publikums hjerter.

Anders Fjelsted har lavet stand up i mere end 20 år, og det kan mærkes. Han går på scenen med ro og autoritet, og man kan fra første øjeblik mærke, at han er klar på at levere underholdning af høj kvalitet.

Anders Fjelsteds repertoire spænder bredt. Er der noget i hverdagen og i samfundet, der er aktuelt, sært, morsomt, overraskende, alvorligt, dumt, forunderligt eller fornøjeligt, så kan Anders finde på at tale om det.
Han har en særlig evne til at blande ironi og sarkasme, og når han udfolder sine historier, må alle overgive sig til latteren.

Book

Book Anders Fjelsted

Book Anders Fjelsted direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Anders Fjelsted

Når Anders optræder er det med en underspillet og drenget charme og naturlighed, der gang på gang vinder publikums hjerter. Hans humor er som regel stueren, og han kan derfor optræde ved ethvert arrangement.

Anders Fjelsted er en erfaren komiker og med ham på scenen, er du i sikre hænder. Du får med garanti et professionelt og underholdende show af høj kvalitet. Hvis du vil være sikker på, at alle blandt publikum er underholdt, så er Anders det rigtige valg, for ingen kan modstå hans charme.

Lignende artister

Simon Talbot

Thomas Hartmann

Alex Thelander

,

Casper Christensen

Dan Andersen

Jacob Wilson

Jesper Juhl

Anbefalinger Anders Fjelsted

"Vi har været meget tilfredse med både Komiker Anders Fjelsted og Xcluzive Entertainment. Det har været professionelt gennemført, og en god oplevelse. Vi vil bestemt bruge Xcluzive Entertainment igen, hvis vi skal bruge underholdning i samme kategori."

KIM HANSEN, ADVOKAT

SVEN WESTERGAARDS EJENDOMSADMINISTRATION A/S

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.