Ane Hogsberg

Ane Høgsberg

Ane Hogsberg

Ane Høgsberg

  • Beskrivelse
  • Show
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Ane Høgsberg fordi

Ønsker du et comedyshow leveret fra en grænseøgende og kompromisløs komiker, så skal du have fat i Ane Høgsberg. Hun vandt i 2016 Zulu Comedy Gallas Talentpris, på baggrund af hendes optræden ved Comedy ZOO On Tour og podcasten "Voksenvenner". Siden har hun haft stor succes på den danske comedy-scene. Hun melder sig altid klar til et godt show med ægte jysk charme.

Et nyt og forfriskende pust på den danske stand-up-scene, det er lige hvad Ane er. Både som en af de få kvindelige komikere i branchen, men mest af alt på grund af sin udadvendte energi og levende mimik.

'Den gode feminist' med selvironisk distance

Ane Høgsberg optræder med en selvironisk distance. Hun udleverer livet som kvinde af i dag, hvilket får både mænd og kvinder til at bryde sammen af grin. Når Ane optræder, så taler hun om det meste. Hun tager ofte udgangspunkt i emner som balancegangen mellem kropsidealet og hendes absurde kage-fetish. Og også hvor svært det er at overholde alle de mange regler, der kræves af en ’den gode feminist’ i dag.

Få et humoristisk, friskt og nyt pust fra Høgsberg, der med garanti får udspredt grin og glæde hos publikummet.

Show

Ane Høgsberg med showet “Dårlig Feminist”

Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show “Dårlig Feminist”.

At være eller ikke at være feminist?

Ane er feminist, men det kan være svært at gøre det hele rigtigt. Det er besværligt at huske alle reglerne samtidigt med, at man ikke træder nogle individer over tæerne. Meget hurtigt kunne hun bevæge sig fra at være en god feminist til en dårlig feminist. Men det er måske alligevel bedre end ikke at være feminist?

Kom helt tæt på Ane

Showet tager udgangspunkt i Ane Høgsbergs egne oplevelser. Inspirationen til showet kom ikke tilfældigt ud af det blå, men snarere gennem en konfrontation fra en af “sine egne”. Hun blev konfronteret af en kvinde, som gjorde hende opmærksom på, at hun ikke gjorde og sagde de rigtige ting. Den kvinde mente, at det Ane udtalte sig om gennem sine stand-up shows,
ikke stemte overens med resten af feministerne. Ane skulle blot vide, at hun var i opposition til de andre feminister. Efter dette møde blev det klart for hende, at der ikke er nogen, der skal bestemme, hvordan hun fortæller sin egen historie.

Book

Book Ane Høgsberg

Book Ane Høgsberg direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Ane Høgsberg

Siden 2008 har Ane Høgsberg optrådt som komiker. Hun har i sin karriere bl.a. været radiovært på Radio Køge, reporter på Roskilde Festivalradio, tekstforfatter på TV-succesen “Nørgaards Netfix”, tekstforfatter på “Det Feminisitiske Talkshow” med Sanne Søndergaard og tekstforfatter på “City Singler, Trimmet i Trekanten”.

Kendt fra TV

Ane Høgsberg har været deltager i flere TV-programmer som "Klipfiskerne" på TV2, "Den 5. halvleg" på Kanal 5 og ZULU "Comedy Fight Club" på TV2 ZULU. Ane Høgsberg er tilhørende den næste generation af store talenter inden for comedy-branchen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Ane Høgsberg

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...