Ane Hogsberg
Ane Hogsberg

Ane Høgsberg

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Show
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Ane Høgsberg fordi

Ønsker du et comedy-show leveret fra en grænseøgende og kompromisløs komiker, så skal du have fat i Ane Høgsberg. Ane Høgsberg var i 2016 vinder af Zulu Comedy Gallas Talentpris, på baggrund af hendes optræden ved Comedy ZOO On Tour og podcasten "Voksenvenner". Siden har hun haft stor succes på den danske comedy-scene og melder sig altid klar til et godt show med ægte jysk charme.

Et nyt og forfriskende pust på den danske stand-up-scene, det er lige hvad Ane Høgsberg er – både som en af de få kvindelige komikere i branchen, men mest af alt på grund af sin udadvendte energi og levende mimik.

Ane Høgsberg optræder med en selvironisk distance, hvor hun udleverer livet som kvinde af i dag, hvilket får både mænd og kvinder til at bryde sammen af grin. Når Ane optræder, så taler hun om det meste. Hun tager ofte udgangspunkt i emner som, at være kærester med Lars Allan, balancegangen mellem kropsidealet og hendes absurde kage-fetish, samt hvor svært det er at overholde alle de mange regler, der kræves af en ’den gode feminist’ i dagens Danmark.

Få et humoristisk, friskt og nyt pust fra Ane Høgsberg, der med garanti får udspredt grin og glæde hos publikummet.

Show

Ane Høgsberg med showet “Dårlig Feminist”

Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show “Dårlig Feminist”.

Ane er feminist, men det kan være svært at gøre det hele rigtigt. Det er besværligt at huske alle reglerne samtidigt med, at man ikke træder nogle individer over tæerne. Meget hurtigt kunne hun bevæge sig fra at være en god feminist til en dårlig feminist – men det er måske alligevel bedre end ikke at være feminist?

Showet, Dårlig Feminist, omhandler det at finde ud af sig selv, ved at gå ind i sig selv. Kortere og mere konkret fortalt handler det om at erkende det faktum, at det er okay at være en dårlig feminist. Ens handlinger skal ikke dikteres af hvad andre tænker eller ønsker og om hvordan nogle mennesker kan noget så tosset som, at tage patent på et ord eller definition. Showet handler om, at der er fair at være dårligt til noget, for det skal der være plads til, og det er helt okay.

Showet tager udgangspunkt i Ane Høgsbergs egne oplevelser inspirationen til showet kom ikke tilfældigt ud af det blå, men snarere gennem en konfrontation fra en af “sine egne”. Hun blev konfronteret af en kvinde, som gjorde hende opmærksom på, at hun ikke gjorde og sagde de rigtige ting. Den kvinde mente, at det Ane udtalte sig om gennem sine stand-up shows, simpelthen ikke stemte overens med resten af feministerne. Ane Høgsberg skulle blot vide, at hun var i opposition til de andre feminister. Efter dette møde blev det klart for Ane, at der ikke er nogen, der skal bestemme, hvordan hun fortæller sin egen historie.

Book

Book Ane Høgsberg

Book Ane Høgsberg direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Ane Høgsberg

Siden 2008 har Ane Høgsberg optrådt som komiker. Hun har i sin karriere bl.a. været radiovært på Radio Køge, reporter på Roskilde Festivalradio, tekstforfatter på TV-succesen “Nørgaards Netfix”, tekstforfatter på “Det Feminisitiske Talkshow” med Sanne Søndergaard og tekstforfatter på “City Singler, Trimmet i Trekanten”.

Ane Høgsberg har været deltager i flere TV-programmer som "Klipfiskerne" på TV2, "Den 5. halvleg" på Kanal 5 og ZULU "Comedy Fight Club" på TV2 ZULU.

I 2016 leverede hun sit første onemanshow ”Dårlig Feminist”, hvor hun optrådte for udsolgte sale og senere blev showet sendt på TV2 ZULU. Ane Høgsberg er tilhørende den næste generation af store talenter inden for comedy-branchen.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Sofie Hagen

Karsten Green

Povl Erik Carstensen

Martin Nørgaard

Carsten Bang

,

Morten Deurell

Mikael Wulff

Jonas Mogensen