Ane Høgsberg Stand Up

Ane Høgsberg Stand Up

  • Beskrivelse
  • Show
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Ane Høgsberg Her

Ønsker du et comedyshow leveret fra en grænseøgende og kompromisløs komiker, så skal du have fat i Ane Høgsberg. Hun vandt i 2016 Zulu Comedy Gallas Talentpris, på baggrund af hendes optræden ved Comedy ZOO On Tour og podcasten "Voksenvenner". Siden har hun haft stor succes på den danske comedy-scene. Hun melder sig altid klar til et godt show med ægte jysk charme.

Et nyt og forfriskende pust på den danske stand-up-scene, det er lige hvad Ane er. Både som en af de få kvindelige komikere i branchen, men mest af alt på grund af sin udadvendte energi og levende mimik.

'Den gode feminist' med selvironisk distance

Ane Høgsberg optræder med en selvironisk distance. Hun udleverer livet som kvinde af i dag, hvilket får både mænd og kvinder til at bryde sammen af grin. Når Ane optræder, så taler hun om det meste. Hun tager ofte udgangspunkt i emner som balancegangen mellem kropsidealet og hendes absurde kage-fetish. Og også hvor svært det er at overholde alle de mange regler, der kræves af en ’den gode feminist’ i dag.

Få et humoristisk, friskt og nyt pust fra Høgsberg, der med garanti får udspredt grin og glæde hos publikummet.

Show

Ane Høgsberg med showet “Dårlig Feminist”

Ane Høgsberg var i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show “Dårlig Feminist”.

At være eller ikke at være feminist?

Ane er feminist, men det kan være svært at gøre det hele rigtigt. Det er besværligt at huske alle reglerne samtidigt med, at man ikke træder nogle individer over tæerne. Meget hurtigt kunne hun bevæge sig fra at være en god feminist til en dårlig feminist. Men det er måske alligevel bedre end ikke at være feminist?

Kom helt tæt på Ane

Showet tager udgangspunkt i Ane Høgsbergs egne oplevelser. Inspirationen til showet kom ikke tilfældigt ud af det blå, men snarere gennem en konfrontation fra en af “sine egne”. Hun blev konfronteret af en kvinde, som gjorde hende opmærksom på, at hun ikke gjorde og sagde de rigtige ting. Den kvinde mente, at det Ane udtalte sig om gennem sine stand-up shows,
ikke stemte overens med resten af feministerne. Ane skulle blot vide, at hun var i opposition til de andre feminister. Efter dette møde blev det klart for hende, at der ikke er nogen, der skal bestemme, hvordan hun fortæller sin egen historie.

Book

Book Ane Høgsberg

Book Ane Høgsberg direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Ane Høgsberg

Siden 2008 har Ane Høgsberg optrådt som komiker. Hun har i sin karriere bl.a. været radiovært på Radio Køge, reporter på Roskilde Festivalradio, tekstforfatter på TV-succesen “Nørgaards Netfix”, tekstforfatter på “Det Feminisitiske Talkshow” med Sanne Søndergaard og tekstforfatter på “City Singler, Trimmet i Trekanten”.

Kendt fra TV

Ane Høgsberg har været deltager i flere TV-programmer som "Klipfiskerne" på TV2, "Den 5. halvleg" på Kanal 5 og ZULU "Comedy Fight Club" på TV2 ZULU. Ane Høgsberg er tilhørende den næste generation af store talenter inden for comedy-branchen.

Derfor skal du booke Ane Høgsberg hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Ane Høgsberg

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Sanne Søndergaard

Adam og Noah

Thomas Wivel

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører