aura-dione

Aura Dione Live

aura-dione

Aura Dione Live

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Aura Dione her - Sprudlende energi til firmafesten

Aura Dione er en af Danmarks mest kendte og sprudlende popmusikere. Hun er inspireret af countrymusikken og mikser sine rødder fra både Færøerne, Danmark og Spanien i sin farvestrålende musik. Når hun går på scenen, fortæller hun en historie med alle sine sange. Det er storytelling, private og intime øjeblikke og selvfølgelig gang i den helt store fest. Aura Dione skaber sit eget univers, der efterlader alle målløse over det betagende show. Med sin nyeste musik lukker hun publikum ind i sit personlige univers af hjerteskærende kærlighedshistorier og umiddelbare livsglæde og ligesom sidst kommer hun med nyt materiale i bagagen.

Geronimo banede vejen

Aura Dione skrev sig selv ind i dansk og international musik i 2008, hvor hun udgav sit første album. ”Columbine” solgte guld i Danmark og blev efterfulgt af ”Before the Dinosaurs”, der havde megahittet ”Geronimo”. Nummeret blev både nummer 1 på hitlisten i Tyskland og Danmark. Siden er det blevet til 4.5 millioner solgte singler, mere end 18 millioner Spotify streams og 17 millioner views på YouTube. Hun har altså sat sig tungt på popscenen og cementeret sig som en international popstjerne. Efter en pause udgiver hun nu igen musik. Fokus er fortsat på hjerteskærende kærlighedshistorier om stædighed, liv og åbne hjerter.

Book

Book Aura Dione

Aura Dione repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Aura Dione

Hun har det borgerlige navn Maria Louise Joensen og har både færørske, danske, franske og spanske rødder. Som barn har hun sejlet rundt på verdenshavene, indtil hun flyttede til Australien. Her søgte hun inspiration hos aboriginere, der var grundlaget for hendes debutsingle. Hun har vundet adskillige priser, bl.a. tre statuetter til Danish Music Awards. Hun er også blevet belønnet med platinplader i Østrig, Tyskland og Schweiz.

Aura og smykkedesigneren Mai Manniche, der står bag smykkebrandet JEWLSCPH, har designet en halskæde: POWERkæde baseret på foreningen af tre symboler, kvindetegnet, hjertet og peacetegnet.

Derfor skal du booke Aura Dione hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Aura Dione

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Barbara Moleko

,

Pernille Rosendahl

Carpark North

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord