aura-dione

Aura Dione

aura-dione

Aura Dione

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Ørehængere, spraglet stil og sprudlende energi

Aura Dione er en af Danmarks mest kendte og sprudlende popmusikere. Hun er inspireret af countrymusikken og mikser sine rødder fra både Færøerne, Danmark og Spanien i sin farvestrålende musik. Når hun går på scenen, fortæller hun en historie med alle sine sange. Det er storytelling, private og intime øjeblikke og selvfølgelig gang i den helt store fest. Aura Dione skaber sit eget univers, der efterlader alle målløse over det betagende show. Med sin nyeste musik lukker hun publikum ind i sit personlige univers af hjerteskærende kærlighedshistorier og umiddelbare livsglæde og ligesom sidst kommer hun med nyt materiale i bagagen.

Geronimo banede vejen

Aura Dione skrev sig selv ind i dansk og international musik i 2008, hvor hun udgav sit første album. ”Columbine” solgte guld i Danmark og blev efterfulgt af ”Before the Dinosaurs”, der havde megahittet ”Geronimo”. Nummeret blev både nummer 1 på hitlisten i Tyskland og Danmark. Siden er det blevet til 4.5 millioner solgte singler, mere end 18 millioner Spotify streams og 17 millioner views på YouTube. Hun har altså sat sig tungt på popscenen og cementeret sig som en international popstjerne. Efter en pause udgiver hun nu igen musik. Fokus er fortsat på hjerteskærende kærlighedshistorier om stædighed, liv og åbne hjerter.

Book

Book Aura Dione

Aura Dione repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Aura Dione

Hun har det borgerlige navn Maria Louise Joensen og har både færørske, danske, franske og spanske rødder. Som barn har hun sejlet rundt på verdenshavene, indtil hun flyttede til Australien. Her søgte hun inspiration hos aboriginere, der var grundlaget for hendes debutsingle. Hun har vundet adskillige priser, bl.a. tre statuetter til Danish Music Awards. Hun er også blevet belønnet med platinplader i Østrig, Tyskland og Schweiz.

Aura og smykkedesigneren Mai Manniche, der står bag smykkebrandet JEWLSCPH, har designet en halskæde: POWERkæde baseret på foreningen af tre symboler, kvindetegnet, hjertet og peacetegnet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Aura Dione

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...