Bjarne_Langhoff live

Bjarne Langhoff

Bjarne_Langhoff live

Bjarne Langhoff

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Bjarne Langhoff fordi

Musik er Bjarne Langhoffs store kærlighed. Det bedste han ved er at stå på en scene og optræde, og det kan virkelig mærkes. Det er med smil og charme, at Bjarne Langhoff indtager scenen. Han fanger publikum og imponerer med sin dygtighed, og han når helt sikkert langt ud over scenekanten.

Som 10-årig begyndte Bjarne at synge og allerede som 11-årig kom han med i sit første band som pianist. Den første musikalske tjans førte ham til både Polen og USA. Bjarne har siden medvirket i en række musikalske projekter, blandet andet musicals som Hair, Chess og Grease, som deltager ved Dansk Melodi Grand Prix. Han har også optrådt som sanger og keyboardspiller med disko-orkestret Le Freak fra 1997-2004. Siden har han kun forfinet sit musikalske talent og er i dag uddannet på Rytmisk Konservatorium i Aarhus.

Kendt fra Voice

Bjarne blev landskendt, da han sang sig ind i hjerterne på dommere og publikum i TV-programmet The Voice – Danmarks største stemme, hvor han endte på en flot 3. plads. Han fik dommer Lene Nystrøm til at græde allerede ved blindtesten. Han er garant for kuldegysninger og smukke musikalske oplevelser til et hav af mennesker. Og nu er det din mulighed for at opleve Bjarne Langhoff til dit arrangement.

Book

Book Bjarne Langhoff

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Vi sætter en ære i at matche det rigtige arrangement til den rigtige underholdning. Vi kender alle de kunstnere, vi samarbejder med ind og ud. Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event.

Hvis du ønsker at booke Bjarne Langhoff eller en af de andre kunstnere, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement.

Læs mere

Mere om Bjarne Langhoff

Bjarne har altid gang i et hav af musikalske projekter, for han kan simpelthen ikke lade være. Han har derfor også været med til at danne trioen De syngende lussinger. Bag navnet gemmer sig de tre dygtige sangere med udsøgt humor og musikalitet.

De er kendt for deres medrivende optrædener, hvor man kan opleve parodier på kendte kunstnere, sekshændig guitar, symfoni for sav og sousafon, improviserede indfald og musicals, og der er tale om musikalsk galskab og spas af høj kvalitet.

Umuligt at leve uden musik

Bjarne siger selv, at han ikke vil kunne leve uden musik, og at han ikke ved, hvad han skulle erstatte musikken med. Det er kun godt, for det vil være en stor skam, hvis han lagde musikken på hylden. Bjarne Langhoff er nemlig en utrolig talentfuld sanger og pianist, og især hans tekniske dygtighed skinner igennem. Han favner meget bredt og er fortrolig med at synge de fleste musikalske stilarter. Han er derfor det perfekte indslag til et hav af arrangementer, hvor ønsket er en uforglemmelig aften.

Derfor skal du booke Bjarne Langhoff hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Bjarne Langhoff

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket