Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen fordi

Genremæssigt kommer vi vidt omkring med trioen, og er typisk præget af soul, jazz, rock og pop.

Bobo Moreno er en af Danmarks førende herresangere og medbringer en smuk naturstemme, der både kan være fløjlsblød, erotisk insisterende og råt vrængende med de flossede kanter, som gør at hver sang bliver til Morenos egen sang. Moreno er med andre ord en stilsikker sanger.

Ved flyglet sidder en af landets mest hørværdige pianister og akkompagnatører, Ole Kick Hansen. Hans orkestreringer af eget spil er i international særklasse og breder et smukt vævet akkordtæppe ud under en hvilken som helst solist.

Bassisten Bo Stief er en af landets mest benyttede musikere siden slutningen af 60’erne. Bo er en fænomenal komponist og det er understøttet af hans livlige og dybt swingende spil på den akustiske bas er i en klasse for sig.

Book

Book Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Book Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Bobo Moreno besidder en stor stemme, og synger mange forskellige genrer. Han er inspireret af Frank Sinatra stilen, men synger selv stærkt og teknisk flot som big band-sanger. Bobo Moreno har evnet at synge ”Rhythm’n’Blues” med guitaristen Robben Ford. Han har tidligere haft sit eget pop-orkester i 80‘erne, “Peaches and Bobo”.
Bobo Moreno fik sin jazz-opdragelse med Niels Jørgen Steens “Monday Night Big Band”. Kort efter sang han med store danske big-bands, som f.eks. ”Klüvers”, ”Ib Glindemann”, ”Ernie Wilkins Big Band” og selvfølgelig julekoncerterne med DRBB. Bobo Moreno er en moden “latino” med masser af charme, en hjerteknuser, der er blevet modnet som god vin. Før var det “50 Ways to Leave Your Lover”. Nu er det mere de lange stræk, der gælder. Der er kommet udsyn og perspektiv med i det store sangertalent.

Bo Stief og Ole Kock Hansen hører til de store egetræer i den danske jazz-skov. Begge har tjent jazzmusikken i mere end en menneskealder og bidraget umådeligt til udviklingen. Bo Stief var som ganske ung med omkring det legendariske ”Montmartre” i Store Regnegade, hvor han var husbassist og akkompagnerede bl.a. Dexter Gordon.

Ole Kock Hansen har været dirigent, pianist og arrangør for DRs Big Band i “de store år”, hvor bl.a. vennen Niel-Henning Ørsted Pedersen havde bassistposten. De to spillede sidenhen sammen med vægt på den danske sangskat – en slags “Jazz på Dansk” som pendant til svenskeren Jan Johanssons “Jazz på Svenska”. Sidenhen var han fast akkompagnatør for gospel/jazz/blues-sangerinen Etta Cameron.

Kan bookes som:

Forespørg på Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV