Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock
Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Prisklasse 2, Receptionsmusik

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock
Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Prisklasse 2, Receptionsmusik

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Receptionsmusik / Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Prisklasse 2, Receptionsmusik

Du kender Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen fra

Tre talentfulde og musikalske mænd viser følelser og spilleglæde i trioen Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen. Trioen er lige så vellydende som den er simpel: vokal, bas og piano. Bobo Moreno har i de sidste to årtier været blandt de største sangere i landet. Ole Kock Hansen og Bo Stief har siden tresserne været populære ansigter på musikscenen og mestrer deres instrumenter i verdensklasse.

Du skal booke Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen fordi

Genremæssigt kommer vi vidt omkring med trioen, og er typisk præget af soul, jazz, rock og pop.

Bobo Moreno er en af Danmarks førende herresangere og medbringer en smuk naturstemme, der både kan være fløjlsblød, erotisk insisterende og råt vrængende med de flossede kanter, som gør at hver sang bliver til Morenos egen sang. Moreno er med andre ord en stilsikker sanger.

Ved flyglet sidder en af landets mest hørværdige pianister og akkompagnatører, Ole Kick Hansen. Hans orkestreringer af eget spil er i international særklasse og breder et smukt vævet akkordtæppe ud under en hvilken som helst solist.

Bassisten Bo Stief er en af landets mest benyttede musikere siden slutningen af 60’erne. Bo er en fænomenal komponist og det er understøttet af hans livlige og dybt swingende spil på den akustiske bas er i en klasse for sig.

Book Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Book Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kock Hansen

Bobo Moreno besidder en stor stemme, og synger mange forskellige genrer. Han er inspireret af Frank Sinatra stilen, men synger selv stærkt og teknisk flot som big band-sanger. Bobo Moreno har evnet at synge ”Rhythm’n’Blues” med guitaristen Robben Ford. Han har tidligere haft sit eget pop-orkester i 80‘erne, “Peaches and Bobo”.
Bobo Moreno fik sin jazz-opdragelse med Niels Jørgen Steens “Monday Night Big Band”. Kort efter sang han med store danske big-bands, som f.eks. ”Klüvers”, ”Ib Glindemann”, ”Ernie Wilkins Big Band” og selvfølgelig julekoncerterne med DRBB. Bobo Moreno er en moden “latino” med masser af charme, en hjerteknuser, der er blevet modnet som god vin. Før var det “50 Ways to Leave Your Lover”. Nu er det mere de lange stræk, der gælder. Der er kommet udsyn og perspektiv med i det store sangertalent.

Bo Stief og Ole Kock Hansen hører til de store egetræer i den danske jazz-skov. Begge har tjent jazzmusikken i mere end en menneskealder og bidraget umådeligt til udviklingen. Bo Stief var som ganske ung med omkring det legendariske ”Montmartre” i Store Regnegade, hvor han var husbassist og akkompagnerede bl.a. Dexter Gordon.

Ole Kock Hansen har været dirigent, pianist og arrangør for DRs Big Band i “de store år”, hvor bl.a. vennen Niel-Henning Ørsted Pedersen havde bassistposten. De to spillede sidenhen sammen med vægt på den danske sangskat – en slags “Jazz på Dansk” som pendant til svenskeren Jan Johanssons “Jazz på Svenska”. Sidenhen var han fast akkompagnatør for gospel/jazz/blues-sangerinen Etta Cameron.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...