Bottle Boys tidligere kendt som Flaskedrengene
Bottle Boys

Entertainer, Prisklasse 2

Bottle Boys tidligere kendt som Flaskedrengene
Bottle Boys

Entertainer, Prisklasse 2

Bottle Boys tidligere kendt som Flaskedrengene
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Anbefalinger Bottle Boys
Anbefalinger Bottle Boys

”Vi havde den kæmpe fornøjelse af, at have Bottle Boys til at optræde og udstille på Nordens største HR messe: Træfpunkt HR 2016.

De skabte godt humør, fik folk til at danse og ikke mindst grine rigtig højt og meget, med deres fremragende blanding af rytmik, musik og retorik.

I evalueringen af messen har udstillere og besøgende skrevet feedback som: ’Bedste underholdende indslag på messen nogensinde’ og ’Vi har stadig ondt i kinderne af at grine og synge med’.

Vi håber at få fornøjelsen af, at byde ’flaskedrengene’ velkomne igen en anden god gang.”

Daniel Jill Sørensen

Dansk HR

"Bottle Boys var forrygende, underholdende, sjove, unikke og de gjorde det helt umuligt at sidde stille. De skal opleves."

Lene Højer Andersen

Novo Nordisk

"Vi har haft Bottle Boys med til ’Late Night Lørdag’ to gange inden for det sidste år, og begge gange overgik deres optræden vores vildeste forventninger. Bottle Boys leverer et super fedt show, som hver gang får salen op at stå!"

Charlotte Kjær

Nørrebro Teater

“I invited the Bottle Boys to play at our festival for two days. I think before the festival nobody of our visitors knew them but after their first performance they already had a group of screaming fans! The guys were the highlight of our festival and they know how to rock!”

Matti Kukkonen

Kymijoki Beer festival

Luk vindue
Forside / Entertainer / Bottle Boys

Bottle Boys

Entertainer, Prisklasse 2

Du kender Bottle Boys fra

Bottle Boys, tidligere kendt som Flaskedrengene, stormer fremad. De har fået en sponsor-aftale med giganten Pepsi og skrevet kontrakt med et amerikansk tv-selskab og vil i en række morgenshows vække seerne med tonerne af dansk flaskepust. Men det stopper ikke der. I USA har de opnået nærmest den største ære ved at få lov til at spille deres numre i forbindelse med Super Bowl-festlighederne.
Selvom gruppen har opnået stor succes i udlandet, kan de også opleves på dansk
jord. Bottle Boys kan bookes til levere en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige til jeres arrangement, og de vil med garanti give jeres gæster en oplevelse, de ikke havde regnet med.

Du skal booke Bottle Boys fordi

Mangler du et underholdende og anderledes indslag til dit arrangement? Så er Bottle Boys det, du leder efter!

Konceptet er enkelt. Det går kort og godt ud på, at Bottle Boys puster på livet løs i deres ølflasker og fremelsker coverversioner af populære internationale sange.
Der er tale om et unikt musikalsk show i særklasse, der udføres på flasker og KUN flasker!

Det lyder simpelt, men ikke desto mindre er Battle Boys’ optrædener blevet massive succeser, og Flaskedrengene, eller Bottle Boys som de også kaldes, har brudt lydmuren til udlandet.
Flere af Bottle Boys’ coverversioner er gået verden rundt. De fik fx et viralt verdenshit med deres version af Michaels Jacksons ”Billie Jean”, der har opnået imponerende 6.636.246 visninger på YouTube. Af andre store succeser kan nævnes deres coverversion af ”Call me maybe” med 1.210.508 visninger, ”Under the Sea” med 1.344.349 visninger og ”Party Rock Anthem” med 709.576 visninger.

Book Bottle Boys

Book Bottle Boys direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Bottle Boys

Har I lyst til noget ekstraordinært, så prøv en flaskeworkshop. Her indvier Bottle Boys jer i nogle af hemmelighederne bag musikken fra flasken. Gæsterne får lov til at prøve kræfter med det unikke instrument og lærer at samarbejde omkring musikken. Workshoppen sluttes af med, at gæsterne holder en lille koncert for hinanden, og Bottle Boys giver selvfølgelig også et bud på, hvor langt man kan komme med dette CO2 venlige instrument.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...