Caroline Henderson
Caroline Henderson

Caroline Henderson

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Caroline Henderson fordi

Pop- og jazzsangerinden Caroline Henderson har en af Danmarks smukkeste sangstemmer. Hun står bag flere store hits som "Vil du være min i nat" og "Made in Europe". Der er ingen tvivl om at Caroline Henderson vil blive en mindværdi oplevelse til din fest.

Den søde og charmerende musiker optræder ikke kun med glæde og glimt i øjet, men hun tilfører også en utrolig mængde energi under sine koncerter, der altid får publikum i den rette stemning. Dertil har Caroline tilbragt sin flotte karriere både i og udenfor Danmarks landegrænser, hvor hun hver gang har fanget publikums interesse.

Du kan opleve den dygtige og yndefulde Caroline Henderson til netop dit arrangement, hvor hun skaber rammerne for den gode fest og spiller en masse hits, som der kan synges med på.

Book

Book Caroline Henderson

Book Caroline Henderson direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Caroline Henderson

Caroline Henderson fik sit store gennembrud gennem bandet Ray Dee Ohh, hvor hun var vokalist sammen med Maria Bramsen. De stod sammen med bandet bag populære hits som bl.a. ”Mandags-Stævnemøde”, hvor de i 1989 fik skabt et navn for dem selv i den danske musikbranche.

I 1992 gik bandet fra hinanden, hvor Caroline Henderson gik solo som pop- og jazzsangerinde. Først i 1995 udkommer hendes debutalbum, der indeholdte hendes største hits ”Made in Europe” og ”Kiss me Kiss me”, som vandt hende hele 7 priser ved Danish Music Awards.

Efterfølgende har Caroline Hendersons karriere kun taget fart. Hun har udgivet hele 8 soloalbums, hvor musikstilen har varieret med både pop, jazz, disco og andet eksperimenterende musik, så repertoire er bredt, men af høj kvalitet.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

, ,

Sanne Salomonsen

,

Sweethearts

Bryan Rice

,

Marie Key