Den Korte Radioavis
Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis er navnet på Radio 24syvs daglig nyhedssatire-program. Bag programmet står makkerparret Rasmus Bruun og Frederik Cilius. I Den Korte Radioavis spiller Rasmus Bruun rollen som den politiske korrekte nyhedsredaktør og Frederik Cilius optræder som seniorkorrespondenten Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Hvor nyhedsredaktøren Rasmus Bruun er forsigtig, er Kirsten Birgit anderledes ligefrem og bramfri i sine holdninger til politik og livet. Med de to i radiostudiet er der garanteret intelligent underholdning.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Den Korte Radioavis fordi

Omdrejningspunktet for ’Den Korte Radioavis’ er fire-fem korte radioaviser, som Kirsten Birgit er vært for. Sammen med Rasmus Bruun leverer hun hver femtende minut satiriske, kompromisløse og skarpe nyheder. De er begavet, velkomponeret og vittig satire.

De har opnået stor succes og har vundet Årets Nyskabelse, Årets Satire og Årets Radioprogram ved Prix Radio. Når du hører dem, forstår du hvorfor.

Mangler du underholdning, foredrag eller konferenciers, så er Den Korte Avis svaret. Rasmus Bruun og Frederik Cilius leverer det hele og kvaliteten er altid i top.

Book

Book Den Korte Radioavis

Book Den Korte Radioavis direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Den Korte Radioavis

Særligt Kirsten Birgit har også opnået stor popularitet i den danske befolkning og blandt etablerede medier. Berlingske Tidende har blandt andet nomineret hende til årets dansker med begrundelsen, at hun ”indstilles for at levere suveræn samfundskritisk satire, der er både intelligent og sjovt samtidig med at det er informativt”.

Lignende artister

Tjenerstaben

Svindlerne

Larsens Serveringsteater

Day og Severin

Mike Andersen

,

Jacob Haugaard

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.