Den Korte Radioavis
Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Den Korte Radioavis fordi

Omdrejningspunktet for ’Den Korte Radioavis’ er fire-fem korte radioaviser, som Kirsten Birgit er vært for. Sammen med Rasmus Bruun leverer hun hver femtende minut satiriske, kompromisløse og skarpe nyheder. De er begavet, velkomponeret og vittig satire.

De har opnået stor succes og har vundet Årets Nyskabelse, Årets Satire og Årets Radioprogram ved Prix Radio. Når du hører dem, forstår du hvorfor.

Mangler du underholdning, foredrag eller konferenciers, så er Den Korte Avis svaret. Rasmus Bruun og Frederik Cilius leverer det hele og kvaliteten er altid i top.

Book

Book Den Korte Radioavis

Book Den Korte Radioavis direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Den Korte Radioavis

Særligt Kirsten Birgit har også opnået stor popularitet i den danske befolkning og blandt etablerede medier. Berlingske Tidende har blandt andet nomineret hende til årets dansker med begrundelsen, at hun ”indstilles for at levere suveræn samfundskritisk satire, der er både intelligent og sjovt samtidig med at det er informativt”.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Martin Brygmann

Snobberne fra Rytteriet

Per Vers

Larsens Serveringsteater

Bottle Boys