Deux Femmes
Deux Femmes

Deux Femmes

Deux Femmes udgøres af to kvindelige konservatorieudannede musikere med oboisten Sanne Damore og harpenisten Berit Spælling. Duoen har tidligere erfaring fra Det Kongelige Teater, Radiosymfoniorkesteret, Radions Underholdningsorkester, Malmø Symfoniorkester og Sønderjyllands Symofoniorkester. Der er altså tale en om yderst kompetent duo.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Deux Femmes fordi

Duoen danner den eksklusive og stilfulde ramme omkring deres arrangement. De tilfører arrangementet eller festen det ’ekstra’ og fungerer som midtpunkt, eller et mere elegant og diskret akustisk indslag.

Hvis du mangler det ekstraordinære til receptionen, brylluppet, firmaarrangementet eller noget andet er de er sikkert valg. Med kvindelig charme og stil spiller de klassisk salonmusik eller det mere moderne. Instrumenteringen og deres stilfulde, men diskrete fremtræden, vil give dit arrangement en hel anden intim atmosfære og det findes ikke bedre.

Repertoire

Deux Femmes repertoire omfatter

– Bach
– Mozart
– Richard Strauss
– Errol Garner
– Morricone
– Hoagy Carmichael

Book

Book Deux Femmes

Book Deux Femmes direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Deux Femmes

Duoen har underholdt på Glyptoteket, Kronborg, Børsen, Hilton Hotel, Lerchenborg Slot, Koldinghus samt ved kirkekoncerter.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.