Die Herren kopiband
Die Herren

Band, Firmafest band, Jam band, Prisklasse 2

Die Herren kopiband
Die Herren

Band, Firmafest band, Jam band, Prisklasse 2

Die Herren kopiband
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Die Herren

Die Herren

Band, Firmafest band, Jam band, Prisklasse 2

Du kender Die Herren fra

Det er få kopibands, der har så stor erfaring som Die Herren.
Bandet har eksisteret siden 1991, og de har dermed allerede kunne fejre 25 års jubilæum. Siden deres debut har Die Herren været vidt omkring og spillet til flere store arrangementer. Bandet spiller cirka 80 koncerter om året og har turneret i det meste af Danmark, spillet i flere lande i Europa og været udsendt af forsvaret til flere krigsegne.
De mange års erfaring og bandets imponerende versioner af U2s musik har gjort, at Die Herren nærmest har kulturstatus i Danmark som et af de mest troværdige og autentiske kopibands i landet.

Du skal booke Die Herren fordi

Die Herren er uden tvivl et af de mest troværdige og autentiske kopibands, der findes i Danmark.

Die Herren kan optræde til alt og for alle. På deres musikalske CV finder man da også optrædener for både skoleelever, bryllupsgæster, pensionister på Amager og soldater i Kosovo, og de har optrådt til alt fra 10.000 mennesker på Skanderborg Festival til 16 mennesker på en terrasse i Ikast.
Uanset hvor de spiller og for hvem, er resultatet det samme: Publikum går glade hjem med smil på læberne og U2 på hjernen.

Det er Die Herrens ambition at spille deres bedste koncert hver gang. Det gør ingen forskel, om de optræder på et lille intimt spillested, står på en stor festivalscene, eller om der er mange eller få publikummer – oplevelsen skal være lige overvældende hver gang – både for publikum og band. De er derfor også et sikkert hit uanset arrangementets størrelse.

Book Die Herren

Book Die Herren direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Die Herren

Bandet består af de dygtige og professionelle musikere Lord Nilsson på trommer, Topp på bas, Haeggen på guitar og Mono på vokal. De leverer altid en medrivende og fremragende musikalsk oplevelse – og et festbrag, du sent vil glemme.

Die Herren har en ganske særlig fornemmelse for publikum, og deres optrædener har medført bemærkning som “Jeg kan ikke li´ U2 – men jeg kan fandeme godt li´ Die Herren” og “Det er den bedste U2-koncert jeg har været til” fra publikum.

Die Herren kan også bookes til mindre akustiske arrangementer med akustisk bas og guitar, Cajon-tromme og vokal. Det giver en helt ny og intens oplevelse af sangene, som er skåret helt ind til benet.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...