Elias Ehlers
Elias Ehlers

Elias Ehlers

Elias Ehlers leverer underfundig, intelligent, fræk og kæk humor. Elias Ehlers er fra den nye bølge i dansk stand-up. Elias har gjort kometkarriere inden for dansk stand up, siden han debuterede i 2005. Elias har optrådt på et hav af stand up-scener lige fra Comedy Fight Club og Talegaver til børn til hans yderst populære one-man shows ”Fucking glad” og ”Helt perfekt”.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Elias Ehlers fordi

Elias gør intet halvt, og han valgte derfor at rykke teltpælene op og flytte fra Holstebro til København for at blive en etableret stand upper med komikken som levevej.
Han havde knap bosat sig i København, før han havde vundet DM i stand up og første sæson af Comedy Fight Club. Siden da er succesen fortsat, og han har leveret flere forrygende og populære one-man shows, og er sammen med Martin Nørgaard manden bag podcasten Det Dystre Skæg, der har opnået kultstatus på iTunes.

Elias går op i at optræde og skabe nyt materiale, og det kan man mærke. Han optræder med overblik og en god fornemmelse for sit publikum. Han er en utrolig dygtig komiker og garant for en god og underholdende aften.

Book

Book Elias Ehlers

Book Elias Ehlers direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Elias Ehlers

Elias Ehlers har forfinet den eksistentialistiske satire, der efterhånden er blevet hans komiske varemærke, men ellers kan han finde på at snakke om hvad som helst, og det kan være alt fra vulgært til vanvittig dydigt. Intet bliver tungt eller kedeligt i hans selskab, og hans humor er underfundig, intelligent, fræk og kæk. Han er en blændende god historiefortæller, meget morsom og han har en særlig evne til at levere hurtige og effektive punchlines, der får publikum til at græde af grin.

Lignende artister

Steen Molzen

Povl Erik Carstensen

Torben Chris

Thomas Hartmann

Mikkel Rask

Magnus Miilang

Jesper Juhl

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.