Elias Ehlers

Elias Ehlers

Elias Ehlers

Elias Ehlers

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Kometkarriere

Elias Ehlers leverer underfundig, intelligent, fræk og kæk humor. Han er fra den nye bølge i dansk stand-up. Elias har gjort kometkarriere inden for dansk stand up, siden han debuterede i 2005. Han har optrådt på et hav af stand up-scener. Lige fra Comedy Fight Club og "Talegaver til børn" til hans yderst populære one-man shows ”Fucking glad” og ”Helt perfekt”.

Karrieren starter

Elias gør intet halvt, og han valgte derfor at rykke teltpælene op og flytte fra Holstebro til København for at blive en etableret stand-upper med komikken som levevej. Han havde knap bosat sig i København, før han havde vundet DM i stand up. Siden da er succesen fortsat, og han har leveret flere forrygende og populære one-man shows. Sammen med Martin Nørgaard er han manden bag podcasten Det Dystre Skæg, der har opnået kultstatus på iTunes.

Elias går op i at optræde og skabe nyt materiale, og det kan man mærke. Han optræder med overblik og en god fornemmelse for sit publikum. Han er en utrolig dygtig komiker og garant for en god og underholdende aften.

Book

Book Elias Ehlers

Book Elias Ehlers direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Elias Ehlers

Elias Ehlers har forfinet den eksistentialistiske satire, der efterhånden er blevet hans komiske varemærke. Han kan finde på at snakke om hvad som helst, det kan være alt fra vulgært til vanvittig dydigt. Intet bliver tungt eller kedeligt i hans selskab, og hans humor er underfundig, intelligent, fræk og kæk. Han er en blændende god historiefortæller. Han har en særlig evne til at levere hurtige og effektive punchlines, der får publikum til at græde af grin.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Elias Ehlers

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...