Elias Ehlers
Elias Ehlers

Prisklasse 1, Stand-up

Elias Ehlers
Elias Ehlers

Prisklasse 1, Stand-up

Elias Ehlers
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Elias Ehlers

Elias Ehlers

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Elias Ehlers fra

Elias Ehlers er fra den nye bølge i dansk stand-up. Elias har gjort kometkarriere inden for dansk stand up, siden han debuterede i 2005. Elias har optrådt på et hav af stand up-scener lige fra Comedy Fight Club og Talegaver til børn til hans yderst populære one-man shows ”Fucking glad” og ”Helt perfekt”.

Du skal booke Elias Ehlers fordi

Elias Ehlers leverer underfundig, intelligent, fræk og kæk humor.

Elias gør intet halvt, og han valgte derfor at rykke teltpælene op og flytte fra Holstebro til København for at blive en etableret stand upper med komikken som levevej.
Han havde knap bosat sig i København, før han havde vundet DM i stand up og første sæson af Comedy Fight Club. Siden da er succesen fortsat, og han har leveret flere forrygende og populære one-man shows, og er sammen med Martin Nørgaard manden bag podcasten Det Dystre Skæg, der har opnået kultstatus på iTunes.

Elias går op i at optræde og skabe nyt materiale, og det kan man mærke. Han optræder med overblik og en god fornemmelse for sit publikum. Han er en utrolig dygtig komiker og garant for en god og underholdende aften.

Book Elias Ehlers

Book Elias Ehlers direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Elias Ehlers

Elias Ehlers har forfinet den eksistentialistiske satire, der efterhånden er blevet hans komiske varemærke, men ellers kan han finde på at snakke om hvad som helst, og det kan være alt fra vulgært til vanvittig dydigt. Intet bliver tungt eller kedeligt i hans selskab, og hans humor er underfundig, intelligent, fræk og kæk. Han er en blændende god historiefortæller, meget morsom og han har en særlig evne til at levere hurtige og effektive punchlines, der får publikum til at græde af grin.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...