Elias Ehlers
Elias Ehlers

Elias Ehlers

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Elias Ehlers fordi

Elias gør intet halvt, og han valgte derfor at rykke teltpælene op og flytte fra Holstebro til København for at blive en etableret stand upper med komikken som levevej.
Han havde knap bosat sig i København, før han havde vundet DM i stand up og første sæson af Comedy Fight Club. Siden da er succesen fortsat, og han har leveret flere forrygende og populære one-man shows, og er sammen med Martin Nørgaard manden bag podcasten Det Dystre Skæg, der har opnået kultstatus på iTunes.

Elias går op i at optræde og skabe nyt materiale, og det kan man mærke. Han optræder med overblik og en god fornemmelse for sit publikum. Han er en utrolig dygtig komiker og garant for en god og underholdende aften.

Book

Book Elias Ehlers

Book Elias Ehlers direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Elias Ehlers

Elias Ehlers har forfinet den eksistentialistiske satire, der efterhånden er blevet hans komiske varemærke, men ellers kan han finde på at snakke om hvad som helst, og det kan være alt fra vulgært til vanvittig dydigt. Intet bliver tungt eller kedeligt i hans selskab, og hans humor er underfundig, intelligent, fræk og kæk. Han er en blændende god historiefortæller, meget morsom og han har en særlig evne til at levere hurtige og effektive punchlines, der får publikum til at græde af grin.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Anders Fjelsted

Adam og Noah

Carsten Bang

Magnus Millang

Alex Thelander

Karsten Green

Simon Talbot