Elsebeth Dreisig
Elsebeth Dreisig

Happening, Prisklasse 1

Elsebeth Dreisig
Elsebeth Dreisig

Happening, Prisklasse 1

Elsebeth Dreisig
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Happening / Elsebeth Dreisig

Elsebeth Dreisig

Happening, Prisklasse 1

Hvem er Elsebeth Dreisig?

Elsebeth Dreisig er sopran med stort S og hun synger næsten alt hvad man spørger hende om. Hun blev uddannet på det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1994 og har gennem mange år været tilknyttet Den Jyske Opera som operasolist. På det kongelige teater har hun sunget Musetta i ”La Bohéme”, Antonia i Offenbachs ”Hoffmanns Eventyr” og Hanna Glawari i ”Den glade Enke”. Hun blev for alvor kendt i Danmark i 2006, da hun sang Gabi White i Niels Marthinsens opera ”Skriftestolen”.

Du skal booke Elsebeth Dreisig fordi

Elsebeth Dreisig er en af Danmarks førende lyriske sopraner, og har sunget alle de store partier indenfor sit fag.

Hun har alt hvad du kan ønske hos en sopran og hendes stemme rammer alle toner perfekt, selv de høje af slagsen, som giver os den gåsehud og håroprejsning vi alle ønsker fra en sopran.

Hun er specielt aktuel som et happening indslag, hvor du kan overraske dine gæster med en atypisk og intim, men meget speciel oplevelse. Elsebeth er den absolut bedste sopran du kan opleve live i Danmark og vil med garanti efterlade dine gæster med en oplevelse de aldrig vil glemme.

Book Elsebeth Dreisig

Book Elsebeth Dreisig direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Elsebeth Dreisig

Elsebeth Dreisig har medvirket på flere cd’er og har også selv indspillet cd’en ”La Speranza”, som er en cd med hendes yndlings italienske operaarier, som blev optaget live i København med pianisten Henrik Metz.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...