Solist og sanger Ida Corr
Solist og sanger Ida Corr

Ida Corr

De fleste forbinder Ida Corr med at være den ukronede club-dronning, og hun har også opnået stor international succes og anerkendelse inden for særligt house- og clubscenen. Hun den kvindelige sangerinde på det massive og verdensomspændende hit ”Let Me Think About It”. Nummeret satte sig tungt på de internationale hitlister og opnåede en placering som nummer to på den engelske singlehitliste, og en førsteplads på dancelisten i USA, ligesom hittet også lå i top på adskillige andre landes hitlister.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Ida Corr fordi

Ida Corr er en fantastisk sangerinde, der har succes på alverdens danske og internationale scener.

Ida Corr mestrer dog meget andet end clubscenen.
Som sangerinde er Ida Corr nemlig ganske fantastisk. Hun er kendetegnet ved en lækker, blød og gudsbenådet soulstemme, der tryllebinder publikum fra første strofe. Hun er en modig sangerinde, der formår at blande den eksperimenterende og jazzede soul med den dansevenlige funk, og hun tilføjer på legende vis afrikanske rytmer og rockede elementer.

Ida er en utrolig sangerinde, og hendes musik er altid original, eksperimentel og udtryksfuld. Hun forener på smuk vis alverdens genrer og stemninger, og hun er altid en fornøjelse på scenen.

Book

Book Ida Corr

Book Ida Corr direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Ida Corr

Musik og sang har altid været en del af Ida Corrs liv, og hun var ikke mere end 6 år gammel, da hun indledte sin musikalske karriere som trommeslager i et skoleband.
Som 11-årig vandt hun Børne Melodi Grand Prix, og fem år senere optrådte på Skanderborg Festival foran 18.000 mennesker som opvarmning for The Sandmen. Det blev startskuddet til en lang og succesfuld af karriere.

Ida Corrs fantastiske stemme blev tidligt spottet, og hun blev hurtigt en populær korsanger hos flere store artister som Gnags, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Ronan Keating med flere, og hun er derudover den kvindelige solist på Rasmus Nøhr-hittet ”Det Glade Pizzabud”.

Som solosangerinde debuterede Ida med albummet ’Streetdiva’ i 2005, og i 2007 slog hun døren ind til det store udland med hittet ”Let Me Think About It”. Hendes popularitet er ikke til at komme uden om, og hun har siden været en efterspurgt og feteret sangerinde i både ind- og udland.

Ida Corr er en af de dygtigste og mest populære sangerinder i Danmark, og hun kan optræde til ethvert arrangement. Både med band, som gæstesolist eller i en mindre akustisk konstellation med pianist til eksklusive arrangementer.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.