Solist og sanger Ida Corr
Ida Corr

Band, Gæstesolist, Kendt band, Prisklasse 4, Solist

Solist og sanger Ida Corr
Ida Corr

Band, Gæstesolist, Kendt band, Prisklasse 4, Solist

Solist og sanger Ida Corr
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Solist / Ida Corr

Ida Corr

Band, Gæstesolist, Kendt band, Prisklasse 4, Solist

Du kender Ida Corr fra

De fleste forbinder Ida Corr med at være den ukronede club-dronning, og hun har også opnået stor international succes og anerkendelse inden for særligt house- og clubscenen.
Hun den kvindelige sangerinde på det massive og verdensomspændende hit ”Let Me Think About It”, som blev remixet af den anerkendte house DJ Fedde Le Grand. Nummeret satte sig tungt på de internationale hitlister og opnåede en placering som nummer to på den engelske singlehitliste, og en førsteplads på dancelisten i USA, ligesom hittet også lå i top på adskillige andre landes hitlister.

Du skal booke Ida Corr fordi

Ida Corr er en fantastisk sangerinde, der har succes på alverdens danske og internationale scener.

Ida Corr mestrer dog meget andet end clubscenen.
Som sangerinde er Ida Corr nemlig ganske fantastisk. Hun er kendetegnet ved en lækker, blød og gudsbenådet soulstemme, der tryllebinder publikum fra første strofe. Hun er en modig sangerinde, der formår at blande den eksperimenterende og jazzede soul med den dansevenlige funk, og hun tilføjer på legende vis afrikanske rytmer og rockede elementer.

Ida er en utrolig sangerinde, og hendes musik er altid original, eksperimentel og udtryksfuld. Hun forener på smuk vis alverdens genrer og stemninger, og hun er altid en fornøjelse på scenen.

Book Ida Corr

Book Ida Corr direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Ida Corr

Musik og sang har altid været en del af Ida Corrs liv, og hun var ikke mere end 6 år gammel, da hun indledte sin musikalske karriere som trommeslager i et skoleband.
Som 11-årig vandt hun Børne Melodi Grand Prix, og fem år senere optrådte på Skanderborg Festival foran 18.000 mennesker som opvarmning for The Sandmen. Det blev startskuddet til en lang og succesfuld af karriere.

Ida Corrs fantastiske stemme blev tidligt spottet, og hun blev hurtigt en populær korsanger hos flere store artister som Gnags, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Ronan Keating med flere, og hun er derudover den kvindelige solist på Rasmus Nøhr-hittet ”Det Glade Pizzabud”.

Som solosangerinde debuterede Ida med albummet ’Streetdiva’ i 2005, og i 2007 slog hun døren ind til det store udland med hittet ”Let Me Think About It”. Hendes popularitet er ikke til at komme uden om, og hun har siden været en efterspurgt og feteret sangerinde i både ind- og udland.

Ida Corr er en af de dygtigste og mest populære sangerinder i Danmark, og hun kan optræde til ethvert arrangement. Både med band, som gæstesolist eller i en mindre akustisk konstellation med pianist til eksklusive arrangementer.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...