Ida Corr

Ida Corr

Ida Corr

Ida Corr

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Gudsbenåedet soulsangerinde

Dansk-gambianske Ida Corr har taget Danmark med storm med sin tryllebindende soulstemme. Hun er en fantastisk solist og det perfekte musikalske indslag til enhver fest. Med hende bag mikrofonen er du helt sikker på, at musikken når hele vejen ud over scenekanten.

Clubdronningen og "Let Me Think About It"

Ida Corrs stemme kan rumme det meste. Du kender hende helt sikkert fra internationale klubhits som ”Let Me Think About It” fra 2007, der strøg lige ind på hitlisterne både i Storbritannien og USA og danske ”Sjus” med Kato. Men Ida Corr imponerer også med sine rolige, soulede vokal. Hun giver rørende og intime koncerter, ligesom hun har sunget kor i mange år for nogle af største danske kunstnere som Gnags, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig, og hun er også den kvindelige vokal på Rasmus Nøhr-hittet ”Det Glade Pizzabud”.

En rørende og festlig oplevelse

Ida Corr er en alsidig og modig sangerinde, der spiller eksperimenterende og jazzet soul. Det blandes med den dansevenlige funk, og hun tilføjer på legende vis afrikanske rytmer og rockede elementer. Med Ida Corr som solist til din næste fest er du sikker på at få en både rørende og festlig oplevelse, der vil sætte sig i hele publikum længe efter optrædenen.

Book

Book Ida Corr

Du kan booke Ida Corr som solist til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi har 25 års erfaring i at skabe den rette stemning til private arrangementer med den rigtige underholdning. Vi guider dig gennem hele processen fra de indledende drøftelser om dine ønsker og forestillinger, og sammen finder vi frem til den kunstner, der passer perfekt. Vi sørger for, at du er tryg hele vejen igennem processen. På dagen for dit arrangement kan du blot læne dig tilbage og nyde den storslåede musik og se glade gæster.

Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Mere om Ida Corr

Ida Corr optræder både på dansk og engelsk og har hits på begge sprog i bagagen. Hendes første dansksprogede single ”Musen efter Katten” udkom i 2011, og hun har udgivet hele seks albums – det seneste på sit eget pladeselskab House of Corr.

Ida Corrs musikkarriere startede allerede som 14-årig, hvor hun vandt det første børne-Melodi Grand Prix, og som 16-årig var hun opvarmning for The Sandmen på Skanderborg Festival. Ida Corr har også været dommer i sjette sæson af X Factor, hvor hun vandt med sin solist Chresten. I 2016 satte hun streg under sit navn i danskernes bevidsthed, da hun medvirkede i Toppen af Poppen og fortolkede blandt andet Gnags’ ”Når jeg bliver gammel” i en uforglemmelig version, der viser hendes fantastiske stemme.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Ida Corr

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...