Ida Corr

Ida Corr Booking

Ida Corr

Ida Corr Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Ida Corr her - Gudsbenådet soulsangerinde til festen

Dansk-gambianske Ida Corr har taget Danmark med storm med sin tryllebindende soulstemme. Hun er en fantastisk solist og det perfekte musikalske indslag til enhver fest. Med hende bag mikrofonen er du helt sikker på, at musikken når hele vejen ud over scenekanten.

Clubdronningen og "Let Me Think About It"

Ida Corrs stemme kan rumme det meste. Du kender hende helt sikkert fra internationale klubhits som ”Let Me Think About It” fra 2007, der strøg lige ind på hitlisterne både i Storbritannien og USA og danske ”Sjus” med Kato. Men Ida Corr imponerer også med sine rolige, soulede vokal. Hun giver rørende og intime koncerter, ligesom hun har sunget kor i mange år for nogle af største danske kunstnere som Gnags, Sanne Salomonsen og Thomas Helmig, og hun er også den kvindelige vokal på Rasmus Nøhr-hittet ”Det Glade Pizzabud”.

En rørende og festlig oplevelse

Ida Corr er en alsidig og modig sangerinde, der spiller eksperimenterende og jazzet soul. Det blandes med den dansevenlige funk, og hun tilføjer på legende vis afrikanske rytmer og rockede elementer. Med Ida Corr som solist til din næste fest er du sikker på at få en både rørende og festlig oplevelse, der vil sætte sig i hele publikum længe efter optrædenen.

Book

Book Ida Corr

Du kan booke Ida Corr som solist til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi har 25 års erfaring i at skabe den rette stemning til private arrangementer med den rigtige underholdning. Vi guider dig gennem hele processen fra de indledende drøftelser om dine ønsker og forestillinger, og sammen finder vi frem til den kunstner, der passer perfekt. Vi sørger for, at du er tryg hele vejen igennem processen. På dagen for dit arrangement kan du blot læne dig tilbage og nyde den storslåede musik og se glade gæster.

Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Mere om Ida Corr

Ida Corr optræder både på dansk og engelsk og har hits på begge sprog i bagagen. Hendes første dansksprogede single ”Musen efter Katten” udkom i 2011, og hun har udgivet hele seks albums – det seneste på sit eget pladeselskab House of Corr.

Ida Corrs musikkarriere startede allerede som 14-årig, hvor hun vandt det første børne-Melodi Grand Prix, og som 16-årig var hun opvarmning for The Sandmen på Skanderborg Festival. Ida Corr har også været dommer i sjette sæson af X Factor, hvor hun vandt med sin solist Chresten. I 2016 satte hun streg under sit navn i danskernes bevidsthed, da hun medvirkede i Toppen af Poppen og fortolkede blandt andet Gnags’ ”Når jeg bliver gammel” i en uforglemmelig version, der viser hendes fantastiske stemme.

Derfor skal du booke Ida Corr hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Ida Corr

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler