Pop gruppen Infernal med Lina Rafn og Paw Lagermann
Pop gruppen Infernal med Lina Rafn og Paw Lagermann

Infernal

Infernal er hitmagere uden lige, og de står bag store hits som ”Voodoo Cowboy”, ”Ten Miles”, ”Self Control”, ”I wont be crying”, ”Electric Lights” og mange flere. De har opnået stor popularitet i både ind- og udland. Infernal har blandt andet vundet to danske Grammy’er, solgt 1,7 millioner enheder fordelt på 300.000 album og 1,4 millioner singler. Infernals musik er i dag udgivet i 35 forskellige lande, hvor singlen ”From Paris to Berlin” blandt andet blev den sjette mest solgte single i Storbritannien i 2006 og lå højt på salgslister i bl.a. Frankrig, Finland og Italien.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Infernal fordi

Infernal er et liveband uden lige. Med avantgarde kostumer, avanceret scenografi og en ustoppelig energi er Infernal et liveband, man sent vil glemme.

Det eksperimenterende musikalske udtryk er efterhånden blevet kendetegnende for gruppen. Det gik igen på udgivelsen ”Kalinka”, der er bygget over en russisk folkemelodi med navnet ”Drobushki”. Nummeret blev en kæmpesucces og gik direkte ind som nummer et på den officielle danske single-salgsliste og solgte platin på ganske få uger.

Sækkepiben er med endnu, men lyden er en anden, og Infernal har udvidet deres musikalske repertoire til i dag at være præget af hårdtslående club-klassikere og fængende pop- og radiohits.

Infernal er et af Danmarks mest populære livebands, og har man oplevet dem optræde, så forstår fuldstændig hvorfor. De er en oplevelse uden lige, og et liveband man sent vil glemme. De skal med andre ord opleves.

Book

Book Infernal

Book Infernal direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Infernal

Infernal blev dannet i slutningen af 1997 og bestod dengang af Lina Rafn, Paw Lagermann og Søren Haahr, men i dag er det Lina og Paw, der udgør Infernal.

Gruppens første hit udsprang af en skotsk temaaften på diskotek IN i København, hvor Paw og Lina sammen med Kristian Paulsen og Nicolaj Villum Jensen optrådte under navnet Bordeaux. Gruppen skulle levere et musikalsk indslag i tråd med aftenens tema, og fik derfor hurtigt fat på et par sækkepiber. Deres optræden blev en kæmpe succes, og sangen blev indspillet med titlen ”Sorti de l’Enfer”, der blev første udspil fra gruppen, der tog navnet Infernal – inspireret af den klub, hvor det hele tog sin begyndelse.

Lignende artister

Anbefalinger Infernal

”Kære Niels Winther

Vi havde en fantastisk aften og alt gik som planlagt! Det endte med de måtte sætte op uden scene, da der var for lavloftet, men det fungerede fint. Vores gæster har haft den vildeste oplevelse og der snakkes stadigvæk om vores fest i byen! Infernal var meget tilfredse og mente at Suri/Maskinværkstedet var stedet for deres næste julefrokost.

Vi startede kl. 14.30 og de sidste gæster gik først hjem tidligt næste morgen kl. 5.

Vi er meget tilfredse med hele forløbet og vil helt klart booke igennem dig og Xcluzive Entertainment en anden gang.

Bedste hilsener”

CLAUS OG CAMILLA

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.