Kenneth K

Musikquizzen med Kenneth K

Kenneth K

Musikquizzen med Kenneth K

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Kenneth K bookes direkte her

Kenneth K’s erfaring som vært er slående, og han er eminent til at underholde publikum, hvorfor hans programmer ofte har et stort og trofast publikum. Han favner bredt og alle kan deltage.

Et oplagt valgt til firmafesten som quiz master, DJ eller konferencier

Kenneth K er et oplagt valg, hvis der skal quizzes til en firmafest, julefrokost eller et andet arrangement. Kenneth K er den perfekte quiz-master, og han har kategorierne klar, så I kan dyste i eksempelvis musik fra 80’erne eller 90’erne. Det behøves dog ikke kun handle om musik. Hvis I ønsker det, så kan Kenneth også tage udgangspunkt i emner fra jeres arbejdsdag, virksomhedens historie, eller hvad I ellers kunne tænke jer. Med Kenneth ved roret kan quizzen skræddersyes til lige netop jeres arrangement og ønsker.

En aften med Kenneth K som DJ eller quiz vært er et forrygende indslag til festen. Han vil med sikker hånd styre løjerne, dele ud af sjove anekdoter og gøre arrangementet til en uforglemmelig oplevelse, som vil samle festen og give alle noget at snakke om.

Book

Book Kenneth K som DJ eller quiz vært til firmafesten

Book Kenneth K direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Kenneth K

Han har siden 2006 stået i spidsen for ”Musikquizzen”. Programmet er en radioquiz, hvor P3’s og P4's lyttere dyster i deres musikalske paratviden, og ”Musikquizzen” er i dag en af P4’s mest vedvarende succeser og stadigvæk et af de mest populære programmer på kanalen.
Der har gennem årene været forskellige værter på programmet lige fra Dan Rachlin, Lisbeth Østergaard til Anders Breinholt. Ingen af dem har dog oplevet samme succes med quizzen som Kenneth K. Lytterne elsker ham.

Derfor skal du booke Kenneth K hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Vi havde en rigtig god fest. Musikquiz med Kenneth K var en kæmpesucces. Det var sjovt og underholdende. Han fik næsten ikke lov til at tage hjem bagefter. Det var virkelig en succes.”

LINDIE TORP STEFFENSEN, HR OG KOMMUNIKATION

BANKINVEST

"Hej Xcluzive Entertainment. Det var en rigtig god fest vi havde, og musik quizzen med Kenneth K var en stor succes! I får kun thumbs up her fra."

PIA TIMM HAGMANN

Forespørg på Kenneth K

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Den Korte Radioavis kontakt

,

Martin Brygmann

,

Lille Lars

,

Dan Rachlin

,

Henrik Milling

,

Mads Laumann

Kundeoplevelser

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere