Kenneth K
Kenneth K

Kenneth K

Kenneth Karskov, alias Kenneth K, er bedst kendt som værten for det populære lørdagsprogram ”Musikquizzen” på P3. Hver lørdag lytter over en halv million mennesker med, når der quizzes i musikviden, og det er efterhånden blevet et fast lørdagsritual for mange mennesker. Kenneth K er en erfaren herre med mere end 20 års erfaring med radio. Han har tidligere været vært på blandt andet ”Go’morgen P3”, ”Sport på 3’eren” og ”Kend din klassiker”.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Kenneth K fordi

Kenneth K’s erfaring som vært er slående, og han er eminent til at underholde publikum, hvorfor hans programmer ofte har et stort og trofast publikum. Han favner bredt og alle kan deltage.

Han er et oplagt valg, hvis der skal quizzes til en firmafest, julefrokost eller et andet arrangement. Kenneth er den perfekte quiz-master, og han har kategorierne klar, så I kan dyste i eksempelvis musik fra 80’erne eller 90’erne. Det behøves dog ikke kun handle om musik. Hvis I ønsker det, så kan Kenneth også tage udgangspunkt i emner fra jeres arbejdsdag, virksomhedens historie, eller hvad I ellers kunne tænke jer. Med Kenneth ved roret kan quizzen skræddersyes til lige netop jeres arrangement og ønsker.

En quiz med Kenneth vil være et forrygende indslag til festen. Han vil med sikker hånd styre løjerne, dele ud af sjove anekdoter og gøre arrangementet til en uforglemmelig oplevelse, som vil samle festen og give alle noget at snakke om.

Book

Book Kenneth K

Book Kenneth K direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Kenneth K

Han har siden 2006 stået i spidsen for ”Musikquizzen”. Programmet er en radioquiz, hvor P3’s lyttere dyster i deres musikalske paratviden, og ”Musikquizzen” er i dag en af P3’s mest vedvarende succeser og stadigvæk et af de mest populære programmer på kanalen.
Der har gennem årene været forskellige værter på programmet lige fra Dan Rachlin, Lisbeth Østergaard til Anders Breinholt. Ingen af dem har dog oplevet samme succes med quizzen som Kenneth K. Lytterne elsker ham.

Anbefalinger Kenneth K

”Vi havde en rigtig god fest. Musikquiz med Kenneth K var en kæmpesucces. Det var sjovt og underholdende. Han fik næsten ikke lov til at tage hjem bagefter. Det var virkelig en succes.”

LINDIE TORP STEFFENSEN, HR OG KOMMUNIKATION

BANKINVEST

"Hej Xcluzive Entertainment. Det var en rigtig god fest vi havde, og musik quizzen med Kenneth K var en stor succes! I får kun thumbs up her fra."

PIA TIMM HAGMANN

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.