Lars Herlow

Lars Herlow

Lars Herlow

Lars Herlow

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Book Lars Herlow - Fantastisk konferencier kendt fra TV

Herlow er en kvik, indlevende og entusiastisk konferencier. Han kan påtage sig enhver opgave og løse den til topkarakter. Den charmerende personlighed er også én af grundene til, at han fungerer perfekt som konferencier. Han elsker at stå på scenen og underholde publikum, og krydrer gerne, hvis ønsket, aftenen med diverse musikalske indslag. Han er fleksibel og tilpasser arrangementet til jeres behov og ønsker. På den måde får i et skræddersyet show, hvor et show aldrig er det samme.

Kendt fra adskillige TV-programmer

Herlow har været vært for ”Lykkehjulet” i 2001 og har ligeledes medvirket i et afsnit af både ”Pyrus i Alletiders Eventyr”, ”Langt fra Las Vegas”, ”Hit Med Sangen”, ”Go’ Morgen Danmark”, ”Go’ Aften Danmark”, ”Robinson Ekspeditionen” og han er medlem af duoen ”Klassens Tykke Dreng”, som har eksisteret siden 1998. Desuden har han været konferencier på forskellige award shows, heri blandt ”Danish Dance Awards”, ”Autoawards 2015”, samt adskillige firma arrangementer.

Book

Book Lars Herlow

Book Lars Herlow direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Derfor skal du booke Lars Herlow hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Jeg vil sige tusind tak til Xcluzive Entertainment fordi i anbefalede Lars Herlow, han gjorde det fantastisk godt, det var en stor fornøjelse.

Lars Herlow var med til at gøre en kæmpe forskel på vores festaften, han har en stor del af æren for, at det blev en helt fantastiske aften.

Vi har ingen betænkeligheder ved at booke Lars Herlow via XE en anden gang."

Tina Henriksen

Danske Bank

Vi havde en fantastisk fest, hvor Lars Herlow var yderst professionel og på bedste vis guidede han os gennem planen.

Det kunne ikke have været bedre."

Rikke Pedersen

Siemens Healthcare A/S

Kan bookes som:

Forespørg på Lars Herlow

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Jacob Haugaard Komiker

,

Felix Smith Vært

Emil Thorup

,

Privat: Peter Mygind Booking

,

Magnus Millang

Adam Duvå Hall

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler