Lars Herlow
Lars Herlow

Lars Herlow

Lars Herlow er en dansk entertainer og Tv-vært. Han har været vært for ”Lykkehjulet” i 2001 og har ligeledes medvirket i et afsnit af både ”Pyrus i Alletiders Eventyr”, ”Langt fra Las Vegas”, ”Hit Med Sangen”, ”Go’ Morgen Danmark”, ”Go’ Aften Danmark”, ”Robinson Ekspeditionen” og han er medlem af duoen ”Klassens Tykke Dreng”, som har eksisteret siden 1998. Desuden har Lars Herlow været konferencier på forskellige award shows, heri blandt ”Danish Dance Awards”, ”Autoawards 2015”, samt adskillige firma arrangementer.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Lars Herlow fordi

Lars Herlow er som konferencier meget kvik, indlevende og entusiastisk, og han kan rettere sagt påtage sig enhver opgave, og løse den til topkarakter. Udover dette er hans charmerende personlighed også én af grundene til, at han fungerer som konferencier. Han elsker at stå på scenen og underholde publikum, og krydrer gerne, hvis ønsket, aftenen med diverse musikalske indslag.

Lars Herlow er fleksibel og tilpasser arrangementet til jeres behov og ønsker. På den måde får i et skræddersyet show, hvor et show aldrig er det samme.

Book

Book Lars Herlow

Book Lars Herlow direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Anbefalinger Lars Herlow

"Jeg vil sige tusind tak til Xcluzive Entertainment fordi i anbefalede Lars Herlow, han gjorde det fantastisk godt, det var en stor fornøjelse.

Lars Herlow var med til at gøre en kæmpe forskel på vores festaften, han har en stor del af æren for, at det blev en helt fantastiske aften."

Vi har ingen betænkeligheder ved at booke Lars Herlow via XE en anden gang."

TINA HENRIKSEN, SENIOR REGIONSKOORDINATOR

DANSKE BANK

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.