Verdensberømte band Lukas Graham
Verdensberømte band Lukas Graham

Lukas Graham

Lukas Graham er en international succeshistorie uden lige, og bandet har skrevet dansk pophistorie. Hittet ”7 Years” fra andet album har opnået en femteplads på den amerikanske BillBoard Hot 100, og det er første gang i nyere tid, at en dansk single bevæger ind i Top 5 i USA. Singlen blev et regulært verdenshit, der på overbevisende vis indtog 1. pladsen i blandt andet Sverige, Holland, New Zealand, Irland, Storbritannien, Australien og Belgien.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Hits
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Lukas Graham fordi

Bandet Lukas Graham har taget ind- og udland med storm og skrevet dansk pophistorie.

Bandet beskriver selv deres musikalske univers som ’Ghettopop’, der blander elementer fra pop, funk, hiphop og soul. Det der er kendetegnende for bandet, er den autenticitet, de optræder med, det musikalske univers med smukke tekster, der ikke er bange for at tage fat på tilværelsens helt store og svære spørgsmål og Lukas Grahams imponerende stemme. Lukas’ vokal har en teknik, styrke og oprigtighed, der rammer alle blandt publikum.
I forbindelse med bandets anden udgivelse sagde Lukas Graham, at målet var at få folk til at grine, danse og græde inden for samme time, og det er lige præcis, hvad bandets musik kan.

Lukas Graham er en verdensstjerne, og bandet er perfekt, hvis I ønsker en aften i musikalsk særklasse. Der er ingen, der kan det, Lukas Graham kan.

Hits

Lukas Grahams populære hits

– 7 Years
– Drunk In The Morning
– Ordinary Things
– Better Than Yourself
– Mama Said

Book

Book Lukas Graham

Book Lukas Graham direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Lukas Graham

Lukas Graham har gjort kometkarrieren inden for musikbranchen.
Siden bandet, der er opkaldt efter forsangeren Lukas Graham Forchhammer, udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2012, er de stormet frem.
Debutalbummet indeholdt kæmpehits som “Drunk In The Morning”, “Ordinary Things” og “Better Than Yourself (Criminal Mind pt. 2)” og strøg direkte ind på toppen af samtlige hitlister, vandt et hav af priser, og albummet solgte fire gange platin i Danmark.

Andet album med hits som “Strip No More”, “What Happened To Perfect” og “You’re Not There” fortsatte i samme succesfulde spor og gik direkte ind på den danske førsteplads og beholdt placeringen der 15 uger i træk.

Lignende artister

,

På Slaget 12

,

Beverly Hills Orchestra

,

Lulu Monroe & The Mad Men

,

All Stars United

,

Funkarella

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.