Verdensberømte band Lukas Graham
Lukas Graham

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Verdensberømte band Lukas Graham
Lukas Graham

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Verdensberømte band Lukas Graham
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / Lukas Graham

Lukas Graham

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Du kender Lukas Graham fra

Lukas Graham er en international succeshistorie uden lige, og bandet har skrevet dansk pophistorie. Hittet ”7 Years” fra andet album har opnået en femteplads på den amerikanske BillBoard Hot 100, og det er første gang i nyere tid, at en dansk single bevæger ind i Top 5 i USA. Singlen blev et regulært verdenshit, der på overbevisende vis indtog 1. pladsen i blandt andet Sverige, Holland, New Zealand, Irland, Storbritannien, Australien og Belgien.

Du skal booke Lukas Graham fordi

Bandet Lukas Graham har taget ind- og udland med storm og skrevet dansk pophistorie.

Bandet beskriver selv deres musikalske univers som ’Ghettopop’, der blander elementer fra pop, funk, hiphop og soul. Det der er kendetegnende for bandet, er den autenticitet, de optræder med, det musikalske univers med smukke tekster, der ikke er bange for at tage fat på tilværelsens helt store og svære spørgsmål og Lukas Grahams imponerende stemme. Lukas’ vokal har en teknik, styrke og oprigtighed, der rammer alle blandt publikum.
I forbindelse med bandets anden udgivelse sagde Lukas Graham, at målet var at få folk til at grine, danse og græde inden for samme time, og det er lige præcis, hvad bandets musik kan.

Lukas Graham er en verdensstjerne, og bandet er perfekt, hvis I ønsker en aften i musikalsk særklasse. Der er ingen, der kan det, Lukas Graham kan.

Lukas Grahams populære hits

– 7 Years
– Drunk In The Morning
– Ordinary Things
– Better Than Yourself
– Mama Said

Book Lukas Graham

Book Lukas Graham direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Lukas Graham

Lukas Graham har gjort kometkarrieren inden for musikbranchen.
Siden bandet, der er opkaldt efter forsangeren Lukas Graham Forchhammer, udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2012, er de stormet frem.
Debutalbummet indeholdt kæmpehits som “Drunk In The Morning”, “Ordinary Things” og “Better Than Yourself (Criminal Mind pt. 2)” og strøg direkte ind på toppen af samtlige hitlister, vandt et hav af priser, og albummet solgte fire gange platin i Danmark.

Andet album med hits som “Strip No More”, “What Happened To Perfect” og “You’re Not There” fortsatte i samme succesfulde spor og gik direkte ind på den danske førsteplads og beholdt placeringen der 15 uger i træk.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...