Malte-Ebert

Malte Ebert

Malte-Ebert

Malte Ebert

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Ærlig og humoristisk pop til festen

Humoren er i behold, selvom Malte Ebert nu udgiver musik i sit eget navn frem. Tidligere udgav han musik under sit alias Gulddreng. Musikken har tilmed fået et mere personligt præg, og den klare stemme er kommet i fokus. Det sker med pophits som ”Rather Be” og ”Loyal”, der er strøget direkte ind på toplisterne. Han viser sit store talent og omfangsrige værktøjskasse i evnen til at gå direkte fra karikerede Gulddreng fra natklubben til jyske Malte.

Fra Gulddreng til Malte Ebert

I halvandet år var han bedst kendt som Gulddreng. Med sin skarpe attitude og humor steg han til tops på playlister over hele landet. Du har nok hørt Gulddreng med numre som ”Model”, ”Se mig nu” og julehittet ”Guld jul”, der spillede til de fleste fester og høstede platin af flere omgange. Humoren er fortsat i behold hos Malte Ebert, efter han i 2018 smed både solbriller og guldkæder. Nu viser han sig selv frem, da han begyndte at udgive musik i sit eget navn.

Med Malte Ebert får du hele pakken

Der er altså ingen tvivl om, at han har hele pakken. Med et godt øje for sit publikum tager han temperaturen på ethvert arrangement. Med Malte Ebert er du sikker på at få en kunstner, der kommer med god stemning, humor, en stjernestemme og rig mulighed for en tur på dansegulvet.

Book

Book Malte Ebert

Du kan booke Malte Ebert og mange andre kunstnere gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at matche den rigtige underholdning til det rigtige arrangement ud fra vores mange års erfaring.

Vi hjælper og guider gerne lige fra den indledende dialog, til arrangementet bliver afholdt. Den vej igennem sikrer vi os, at vi sammen finder frem til den bedste underholdning skræddersyet til dig. Så kan du læne dig tilbage og nyde den formidable underholdning.

Hvis du vil høre mere, så send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Malte Ebert

Malte Ebert udgav sin første single ”Rather Be” i eget navn i juni 2018 få måneder efter, at Gulddreng ifølge ham selv havde låst sig selv inde på et slot. Sangen debuterede direkte som nr. 3 på den danske Spotify Top 50. Siden er flere kommet til, og nyeste skud på stammen er ”I could get used to this”, der er lavet i samarbejde med DJ Martin Jensen, der er en af de mest populære DJ’s for tiden med over 1 milliard streams på Spotify. Der er altså ingen tvivl om, at selvom han er ny kunstner i sit eget navn, producerer han popmusik af fineste kvalitet.

Koncerter på Danmarks største scener

Han har spillet flere koncerter i sit eget navn bl.a. i Lille Vega i København, og i sommer kunne man opleve ham for fulde huse på Jelling Festival primært med nye numre, men han spillede også et par af Gulddrengs gamle numre. Han er en garvet og populær livekunstner, der både aflæser stemning og skaber den, og som for alvor lader sin klare stemme skinne igennem, når han spiller live.

Læs mere her: Malte Ebert har smidt guldet

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Malte Ebert

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...