malte-ebert-pressefoto

Malte Ebert Booking

malte-ebert-pressefoto

Malte Ebert Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Malte Ebert her - ærlig og humoristisk pop til firmafesten

Humoren er i behold, selvom Malte Ebert nu udgiver musik i sit eget navn frem. Tidligere udgav han musik under sit alias Gulddreng. Musikken har tilmed fået et mere personligt præg, og den klare stemme er kommet i fokus. Det sker med pophits som ”Rather Be” og ”Loyal”, der er strøget direkte ind på toplisterne. Han viser sit store talent og omfangsrige værktøjskasse i evnen til at gå direkte fra karikerede Gulddreng fra natklubben til jyske Malte.

Fra Gulddreng til Malte Ebert

I halvandet år var han bedst kendt som Gulddreng. Med sin skarpe attitude og humor steg han til tops på playlister over hele landet. Du har nok hørt Gulddreng med numre som ”Model”, ”Se mig nu” og julehittet ”Guld jul”, der spillede til de fleste fester og høstede platin af flere omgange. Humoren er fortsat i behold hos Malte Ebert, efter han i 2018 smed både solbriller og guldkæder. Nu viser han sig selv frem, da han begyndte at udgive musik i sit eget navn.

Med Malte Ebert får du hele pakken

Der er altså ingen tvivl om, at han har hele pakken. Med et godt øje for sit publikum tager han temperaturen på ethvert arrangement. Med Malte Ebert er du sikker på at få en kunstner, der kommer med god stemning, humor, en stjernestemme og rig mulighed for en tur på dansegulvet.

Book

Book Malte Ebert

Du kan booke Malte Ebert og mange andre kunstnere gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at matche den rigtige underholdning til det rigtige arrangement ud fra vores mange års erfaring.

Vi hjælper og guider gerne lige fra den indledende dialog, til arrangementet bliver afholdt. Den vej igennem sikrer vi os, at vi sammen finder frem til den bedste underholdning skræddersyet til dig. Så kan du læne dig tilbage og nyde den formidable underholdning.

Hvis du vil høre mere, så send en forespørgsel eller ring på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Malte Ebert

Malte Ebert udgav sin første single ”Rather Be” i eget navn i juni 2018 få måneder efter, at Gulddreng ifølge ham selv havde låst sig selv inde på et slot. Sangen debuterede direkte som nr. 3 på den danske Spotify Top 50. Siden er flere kommet til, og nyeste skud på stammen er ”I could get used to this”, der er lavet i samarbejde med DJ Martin Jensen, der er en af de mest populære DJ’s for tiden med over 1 milliard streams på Spotify. Der er altså ingen tvivl om, at selvom han er ny kunstner i sit eget navn, producerer han popmusik af fineste kvalitet.

Koncerter på Danmarks største scener

Han har spillet flere koncerter i sit eget navn bl.a. i Lille Vega i København, og i sommer kunne man opleve ham for fulde huse på Jelling Festival primært med nye numre, men han spillede også et par af Gulddrengs gamle numre. Han er en garvet og populær livekunstner, der både aflæser stemning og skaber den, og som for alvor lader sin klare stemme skinne igennem, når han spiller live.

Læs mere her: Malte Ebert har smidt guldet

Derfor skal du booke Malte Ebert hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Malte Ebert

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Barbara Moleko

,

Aura Dione

,

Mads Langer

,

Patrick Dorgan

Infernal

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde