Marie Carmen Kappel
Marie Carmen Koppel

Prisklasse 1, Solist

Marie Carmen Kappel
Marie Carmen Koppel

Prisklasse 1, Solist

Marie Carmen Kappel
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Solist / Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel

Prisklasse 1, Solist

Du kender Marie Carmen Koppel fra

Marie Carmen Koppel er en dansk soul- og gospel sangerinde. Hun udgav sit første solo album i 1996 med titlen ”Marie Carmen Koppel” og albummet med gospel sange lært i New York, blev et meget anmelderrost. Senere hen har hun udgivet adskillige albums såsom ”Yearning”, ”Stay for a while” og ”A Merry Little Christmas”. Vi har bl.a. set Marie Carmen Koppel på vores Tv-skærme, hvor hun tre gange har medvirket i ”Hit med Sangen” og to gange i ”Drs Store Juleshow” med Radio Underholdnings orkestret. I dag har hun placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med et stort og trofast koncertpublikum.

Du skal booke Marie Carmen Koppel fordi

Med sin store stemmer fylder Marie Carmen Koppel både kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med en intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau. Derfor er det ikke så usædvanligt, at hun ofte sammenlignes med Whitney Houston, som også havde en formidabel og unik stemme.

Marie Carmen Koppel er kendt for sin live performance, hvor hun formår at rejse nakkehårene på sit publikum med en stor indlevelsesevne og tekniske formåen.

Hendes repertoire spænder over hendes egne meget personlige sange fra det seneste og meget roste album, ”Through the rain”, til nye og gamle gospel soul sange.

Marie Carmen Koppels udgivelser

2014 – Heal my wounded heart
2010 – A mery little Christimas
2010 – Brooklyn Jazzsession
2009 – Crying out your name (DMGP)
2008 – Through the rain
2007 – Gammelt Venskab
2004 – Carl nielsen sange
2004 – A soulful Evening
2003 – Stay for a while
2000 – My life is safe with you (kampagne sang til Røde Kors)
1998 – Yearning
1996 – Marie Carmen Koppel

Book Marie Carmen Koppel

Book Marie Carmen Koppel direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel er datter af Ulla og Anders Koppel, søster til Benjamin Koppel og Sara Koppel, som alle har beskæftiget sig med musik eller optrædener. Hun vandt i 1989 ”Talentprisen” ved Berlingske Tidendes Rytmiske talentkonkurrence.
Hendes første band ”Carmens Kapel” turnerede i Danmark og spillede flittigt og specielt på københavnske scener. I 1991 bliver hun medlem af gruppe Moonjam, som er et danske pop-rock-orkester dannet a Morten og Rasmus Kærså, og hun har sunget kor på mere end 100 udgivelser med Danmarks største kunstnere.
I 1994 modtager Marie Carmen Koppel et legat fra Den Danske Banks jubilæumsfond samt Dronning Indrids fonden for hvilke hun rejser til New York. Opholdet strækker sig over 2 år, hvor hun synger som den første hvide og ikke amerikanske sanger nogensinde i gospel kirken ”Fountain Church of Christ” i Brooken. Derudover har hun sunget på R&B klubber som ”Chaz & Wilson”, ”Cafe Wha!” og ”Sylvias” med nogle af Amerikas førende soul og R&B stjerner.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...