Martin Brygmann
Martin Brygmann

Martin Brygmann

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Martin Brygmann fordi

Entertainer, sanger, komponist, komiker og skuespiller. Martin Brygmann er det hele og der er ingen tvivl om, at han er et multitalent.

Det er muligt at booke Martin Brygmann i mange forskellige sammenhænge som f.eks. konferencier til store arrangementer, firmafester, præsentationer og lignende. Her tilrettelægger Martin sammen med arrangøren et program, hvorefter han laver indslag og optræder med musik. Han kan også bookes til et musikalsk underholdningsshow sammen med multimusiker/sanger Kim Wagner eller band eller som comedy indslag med den australske multikunstner Todd, kendt fra showet ’De fleste ulykker sker med lemmet’, Zulu Comedy Award show, TV og YouTube.

Book

Book Martin Brygmann

Book Martin Brygmann direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Martin Brygmann

Martin er også en populær sanger og komponist. Han skrev bl.a. sangen ”En kort en lang” til filmen af samme navn og hittet ”Vent på mig”, der blev sunget af Peter Frödin og Jimmy Jørgensen, og i perioden 1993-2007 var den mest spillede sang på P3 og P4. Han har også leveret tekst og musik til TV 2 julekalenderne ’Jesus & Josefine’ og ’Jul i Valhal’ og skrevet sange til bl.a. Birthe Kjær, Jakob Sveistrup, Bent Fabric, Jon Nørgaard, Søs Fenger, Lisa Nilsson, og Alberte Winding.

Uanset om du booker Martin Brygmann som konferencier, musikalsk underholdning, comedy-indslag eller musikalsk foredrag, så bliver det med sikkerhed en enestående, gennemført og hylende morsom optræden. Martin Brygmann er i topform og med ham til dit arrangement, vil du opleve underholdning på højt plan.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Nyt fra Jylland

Larsens Serveringsteater

,

Mikael Kamber

,

Jacob Haugaard

Tjenerstaben