Martin Brygmann

Martin Brygmann Booking

Martin Brygmann

Martin Brygmann Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Martin Brygmann her

Multitalentet Martin Brygmann har i adskillige årtier underholdt danskerne med både film, tv, musik og komik i særklasse. Det er i kombinationen mellem komik og musik, at han for alvor træder i karakter. Derfor er han også det perfekte bud på en entertainer til dit næste arrangement.

Book Martin Brygmann som konferencier eller indslag til firmafesten

Måske kender du ham fra TV-satiren Lex & Klatten, hvor han spillede sammen med Hella Joof, Peter Frödin og Paprika Steen. Det var også gennem Lex & Klatten, at Martin Brygmann begyndte at komponere musik. Han står bag entertainment-klassikere som ”Kom lad os gå” og ”Jeg vil i seng med de fleste”. Det er også Brygmann, der har komponeret ”Vent på mig” til Hella Joofs debutfilm ”En kort en lang”, og sangen er det mest spillede radiohit mellem 1993 og 2007. Senere er onemanshowet ”De fleste ulykker sker med lemmet” kommet til. Det blev også en stor succes, og det understreger blot hans alsidige talent og evne til at læse publikum.

Konferencier, musiker og underholder

Som entertainer kan Martin Brygmann både fungere som konferencier, der professionelt og fyldt med humor styrer slagets gang. Det kan samtidig krydres med musiske indslag. Brygmann tilrettelægger programmet ud fra dine ønsker og læser publikum, så aftenen styres sikkert i mål. Sådan bliver det en fornøjelse for publikum, og så du som arrangør kan læne dig tilbage og nyde arrangementet. Det er også muligt at booke Martin Brygmann til et musikalsk underholdningsshow, fx sammen med sanger Kim Wagner eller som et comedy indslag med multikunstnere Todd, som du måske kender fra showet ”De fleste ulykker sker med lemmet.”

Book

Book Martin Brygmann

Du kan booke Martin Brygmann som entertainer til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi har 25 års erfaring i at skabe den rette stemning til private arrangementer med den rigtige underholdning. Vi guider dig gennem hele processen fra de indledende drøftelser om dine ønsker og forestillinger. Sammen finder vi frem til den kunstner, der passer perfekt. Vi sørger for, at du er tryg hele vejen igennem processen. På dagen for dit arrangement kan du blot læne dig tilbage og nyde dine glade gæster.

Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Mere om Martin Brygmann

Brygmann startede med at spille musik allerede i ungdommen. Han har spillet trommer for store danske musikere som Lars H.U.G, Take Five og Peter Smidt. Siden kom skuespilkarrieren til både med Lex & Klatten og Det Brune Punktum, men også i form af filmroller b.la. i Søren Faulis film ”De skrigende halse”.

I de senere år har Martin Brygmann deltaget i flere julekalendere, efter han blev engageret til at skrive musik til TV2’s julekalender ”Jesus og Josefine”, hvor han også spillede en rolle. Det samme var tilfældet med ”Jul i Valhal”, hvor Martin Brygmann også både har komponeret musik og spillet en rolle. Martin Brygmann har også skrevet sange til store danske kunstnere. Blandt andre Birthe Kjær, Jakob Sveistrup, Søs Fenger, Alberte Winding og Bent Fabricius-Bjerre.

Derfor skal du booke Martin Brygmann hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Martin Brygmann

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy