Martin Brygmann

Martin Brygmann

Martin Brygmann

Martin Brygmann

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Entertainer til dit næste arrangement

Multitalentet Martin Brygmann har i adskillige årtier underholdt danskerne med både film, tv, musik og komik. Det er i kombinationen mellem komik og musik, at han for alvor træder i karakter. Derfor er han også det perfekte bud på en entertainer til dit næste arrangement.

Komik i særklasse

Måske kender du ham fra TV-satiren Lex & Klatten, hvor han spillede sammen med Hella Joof, Peter Frödin og Paprika Steen. Det var også gennem Lex & Klatten, at Martin Brygmann begyndte at komponere musik. Han står bag entertainment-klassikere som ”Kom lad os gå” og ”Jeg vil i seng med de fleste”. Det er også Brygmann, der har komponeret ”Vent på mig” til Hella Joofs debutfilm ”En kort en lang”, og sangen er det mest spillede radiohit mellem 1993 og 2007. Senere er onemanshowet ”De fleste ulykker sker med lemmet” kommet til. Det blev også en stor succes, og det understreger blot hans alsidige talent og evne til at læse publikum.

Konferencier, musiker og underholder

Som entertainer kan Martin Brygmann både fungere som konferencier, der professionelt og fyldt med humor styrer slagets gang. Det kan samtidig krydres med musiske indslag. Brygmann tilrettelægger programmet ud fra dine ønsker og læser publikum, så aftenen styres sikkert i mål. Sådan bliver det en fornøjelse for publikum, og så du som arrangør kan læne dig tilbage og nyde arrangementet. Det er også muligt at booke Martin Brygmann til et musikalsk underholdningsshow, fx sammen med sanger Kim Wagner eller som et comedy indslag med multikunstnere Todd, som du måske kender fra showet ”De fleste ulykker sker med lemmet.”

Book

Book Martin Brygmann

Du kan booke Martin Brygmann som entertainer til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi har 25 års erfaring i at skabe den rette stemning til private arrangementer med den rigtige underholdning. Vi guider dig gennem hele processen fra de indledende drøftelser om dine ønsker og forestillinger. Sammen finder vi frem til den kunstner, der passer perfekt. Vi sørger for, at du er tryg hele vejen igennem processen. På dagen for dit arrangement kan du blot læne dig tilbage og nyde dine glade gæster.

Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Lær mere

Mere om Martin Brygmann

Brygmann startede med at spille musik allerede i ungdommen. Han har spillet trommer for store danske musikere som Lars H.U.G, Take Five og Peter Smidt. Siden kom skuespilkarrieren til både med Lex & Klatten og Det Brune Punktum, men også i form af filmroller b.la. i Søren Faulis film ”De skrigende halse”.

I de senere år har Martin Brygmann deltaget i flere julekalendere, efter han blev engageret til at skrive musik til TV2’s julekalender ”Jesus og Josefine”, hvor han også spillede en rolle. Det samme var tilfældet med ”Jul i Valhal”, hvor Martin Brygmann også både har komponeret musik og spillet en rolle. Martin Brygmann har også skrevet sange til store danske kunstnere. Blandt andre Birthe Kjær, Jakob Sveistrup, Søs Fenger, Alberte Winding og Bent Fabricius-Bjerre.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Martin Brygmann

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...