Martin Høgsted
Martin Høgsted

Prisklasse 1, Stand-up

Martin Høgsted
Martin Høgsted

Prisklasse 1, Stand-up

Martin Høgsted
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Martin Høgsted

Martin Høgsted

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Martin Høgsted fra

Siden debuten i 2006 har underholdning været en del af Martins hverdag. Han har lavet en masse forskelligt, men du kender ham blandt andet fra DM i stand-up, Stand-up.dk, som vært på programmet ”Ups” Det er live” og som den ene halvdel af duoen i “Danish Dynamite”. Derudover arbejder Martin Høgsted som manuskriptforfatter på ”Live fra Bremen”, og hver lørdag formiddag kan du høre ham i ”Selskabet” på P3, hvor han sammen med Anders Grau underholder lytterne med observationer og satiriske refleksioner om livet omkring dem.

Du skal booke Martin Høgsted fordi

Når Martin optræder, er det med en utrolig gestik, og han bruger i høj grad sin krop til at understrege de humoristiske pointer, hvilket bare gøre dem endnu mere humoristiske. Martin Høgsted er utrolig charmerende på scenen, og han har opnået stor popularitet i danske befolkning, hvilket blandt andet afspejler sig i hans store fanskare på Facebook. Hans komiske talent er også blevet belønnet blandt andet med en sejr ved DM i stand up og med prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla sammen med Manus Millang for Danish Dynamite.

Martin Høgsted er ekstremt populær blandt det yngre publikum. Han formår at være i øjenhøjde med publikum, og han får med garanti latteren til at flyde.

Book Martin Høgsted

Book Martin Høgsted direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Martin Høgsted

Martin Høgsted debuterede ved Comedy Zoo i december 2006, og allerede i samme måned var han med til DM i stand up. De to optrædener gav ham blod på tanden, og Martin er i dag en integreret del af den danske comedy-scene.

Martin Høgsted kan finde på at tale om alt, der kan rumme noget sjovt. Det er ofte ting, du ikke tidligere har kunne se det sjove i som fx remoulade, boksere og Afrika, men med Martins komiske vid og anderledes vinkler bliver det helt sikkert sjovt.
Hans venner er ofte en inspirationskilde for ham, og hans motto er da også, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Det er noget, man tydeligt kan mærke i hans optræden. Som publikum slapper man af og hygger sig i Martins selskab, og det føles til tider, som om man er sammen med en god gammel ven – og en sjov en af slagsen.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...