Martin Høgsted
Martin Høgsted

Martin Høgsted

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Martin Høgsted fordi

Martin Høgsted er utrolig charmerende på scenen, og han har opnået stor popularitet i danske befolkning, hvilket blandt andet afspejler sig i hans store fanskare på Facebook. Hans komiske talent er også blevet belønnet blandt andet med en sejr ved DM i stand up og med prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla sammen med Manus Millang for Danish Dynamite.

Martin Høgsted er ekstremt populær blandt det yngre publikum. Han formår at være i øjenhøjde med publikum, og han får med garanti latteren til at flyde.

Book

Book Martin Høgsted

Book Martin Høgsted direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Martin Høgsted

Martin Høgsted debuterede ved Comedy Zoo i december 2006, og allerede i samme måned var han med til DM i stand up. De to optrædener gav ham blod på tanden, og Martin er i dag en integreret del af den danske comedy-scene.

Martin Høgsted kan finde på at tale om alt, der kan rumme noget sjovt. Det er ofte ting, du ikke tidligere har kunne se det sjove i som fx remoulade, boksere og Afrika, men med Martins komiske vid og anderledes vinkler bliver det helt sikkert sjovt.
Hans venner er ofte en inspirationskilde for ham, og hans motto er da også, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Det er noget, man tydeligt kan mærke i hans optræden. Som publikum slapper man af og hygger sig i Martins selskab, og det føles til tider, som om man er sammen med en god gammel ven – og en sjov en af slagsen.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Mads Brynnum

Jacob Wilson

Dan Andersen

Jonas Mogensen

Ruben Søltoft

Daniel Lill

Thomas Hartmann