Martin Høgsted

Martin Høgsted

Martin Høgsted

Martin Høgsted

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Martin Høgsted her

Martin Høgsted er utrolig charmerende på scenen, og han har opnået stor popularitet i danske befolkning. Det afspejles blandt andet i hans store fanskare på Facebook. Hans komiske talent er også blevet belønnet blandt andet med en sejr ved DM i stand up og med prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla sammen med Manus Millang for Danish Dynamite.

Kendt fra Danish Dynamite

Martin Høgsted er ekstremt populær blandt det yngre publikum. Han formår at være i øjenhøjde med publikum, og han får med garanti latteren til at flyde. Siden debuten i 2006 har underholdning været en del af hans hverdag. Du kender ham blandt andet fra DM i stand-up, Stand-up.dk, som vært på programmet ”UPS! Det er live” og som den ene halvdel af duoen i “Danish Dynamite”. Når Martin optræder, er det med en utrolig gestik, og han bruger i høj grad sin krop til at understrege de humoristiske pointer, hvilket bare gøre dem endnu mere humoristiske.

Book

Book Martin Høgsted

Book Martin Høgsted direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Martin Høgsted

Martin Høgsted debuterede ved Comedy Zoo i december 2006, og allerede i samme måned var han med til DM i stand up. De to optrædener gav ham blod på tanden, og Martin er i dag en integreret del af den danske comedy-scene.

Remoulade, boksere og Afrika

Martin Høgsted kan finde på at tale om alt, der kan rumme noget sjovt. Det er ofte ting, du ikke tidligere har kunne se det sjove i som fx remoulade, boksere og Afrika, men med Martins komiske vid og anderledes vinkler bliver det helt sikkert sjovt.
Hans venner er ofte en inspirationskilde for ham, og hans motto er da også, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Det er noget, man tydeligt kan mærke i hans optræden. Som publikum slapper man af og hygger sig i Martins selskab, og det føles til tider, som om man er sammen med en god gammel ven – og en sjov en af slagsen.

Derfor skal du booke Martin Høgsted hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Martin Høgsted

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Magnus Millang

Jonatan Spang

Tobias Dybvad

Jonas Mogensen

Anders Grau

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører