Kendt sanger og musiker Medina
Medina

Band, Kendt band, Prisklasse 4, Solist

Kendt sanger og musiker Medina
Medina

Band, Kendt band, Prisklasse 4, Solist

Kendt sanger og musiker Medina
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / Medina

Medina

Band, Kendt band, Prisklasse 4, Solist

Du kender Medina fra

Medina har høstet adskillige priser og er blandt andet blevet kåret til ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’ og ’Årets danske artist’ ved Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards, og hun har opnået flere guld- og platincertificeringer for blandt andet ”Lyser i mørke”, ”12 dage” ”Synd for dig”, ”For Altid” og mange andre.

Du skal booke Medina fordi

Medina er hele Danmarks ubestridte popprinsesse.

Man kan ikke snakke om dansk pop uden at nævne Medina, for hun er Danmarks ubestridte popprinsesse. Hun mestrer genren til perfektion, og leverer på album efter album popsange og tekster, som alle synger med på.

Medina har været på alles læber, siden hun i 2009 fik danskerne til at synge med på singlerne ”Velkommen til Medina”, ”Kun for mig”, ”Ensom” og ”Vi to”, og hun har for længst markeret sig som en af de største sangerinder i nyere tid.

Medina er en stjerne, og hun er uden tvivl en af de mest professionelle kunstnere på den danske scene. Alle kender Medina, og hun er et sikkert hit, hvis I ønsker en optræden og kunstner ud over det sædvanlige.

Medinas populære hits

– Forgabt (Jeg F*****g Elsker dig)
– Lyser i Mørke
– Velkommen til Medina
– Ensom
– Kun For Mig
– Synd For Dig
– Vi To

Book Medina

Book Medina direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Medina

Medina debuterede i 2007 med albummet ’Tæt på’, men det var først året efter, hun fik sit store gennembrud med den dobbelte platin-sælgende single ”Kun for mig”, der i 53 uger lå på den danske hitliste, hvoraf seks af ugerne var på førstepladsen.
I 2009 udkom Medinas andet album ’Velkommen til Medina’, der med adskillige hits slog Medinas status som Danmarks popprinsesse fast med syvtommersøm.

Udlandet har også fået øjnene op for Medina, og hendes internationale debutalbum ’Welcome to Medina’, der er udgivet i store dele af Europa har resulteret i guldplader i Tyskland, og hendes første internationale udgivelse ”You and I” nåede hurtigt toppen af bl.a. den amerikanske Billboards ‘Hot Dance Airplay’- hitliste.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...