Mellow
Mellow

Mellow

Mellow er et sikkert band til bryllupsfesten og bandet har spillet sammen siden 1999. De har spillet til et væld af bryllupper og firmafester. Mellow er et altid veloplagt, engageret, pålideligt og godt organiseret band, hvilket smitter af på publikum.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Mellow fordi

Mellow præsenterer de største pophits på en elegant, velspillet, ligefrem og afvekslende måde.

Deres show består udelukkende af velkendte og sveddryppende Up-Tempo dansehits, som er glad musik der har et hurtigt tempo, fra 70’erne, 80’erne, og 90’erne og er altid opdateret på de nyeste dansehits. Musikken i bandet swinger så publikum ikke kan undgå, at lade sig rive med ud på dansegulvet og slå sig løs til bandets optræden.

Bandets sætliste garanterer en forrygende aften, hvor der er noget for enhver gæst, og det hele bliver præsenteret af et veloplagt og friskt orkester med suveræne forsangere.

Repertoire

Mellow spiller blandt andet

– Uden forsvar
– Get lucky
– Mind the Gap
– Locked out of heaven
– Nutbush / Proud Mary
– Walking on sunshine
– Kom tilbage til mig
– Kiss
– Lidt i fem
– En som dig
– Summer of 69
– Brændende læber
– This love
– Signed, sealed, delivered
– Lady marmelade
– Ramt i natten
– Rosanna
– Jeg ta’r imod
– Sømand af verden
– It’s raining men
– Fascination
– Waterfalls
– Indianer
– Den lille løgn
– I will survive
– Kun for dig
– Fading like a flower
– I’m so excited
– Angels
– Hold the line
– Den jeg elsker
– Jeg vil la’ lyset brænde
– Fame
– Midt om natten
– The one and only
– Love the one you’re with
– Come together
– Hot stuff
– Upside down

Book

Book Mellow

Book Mellow direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Anbefalinger Mellow

"Vi havde et rigtig fedt bryllup og Mellow var med til at gøre dagen helt speciel. De levede 100% op til vores forventninger og det var en fornøjelse at høre dem spille.

Det hele har været professionelt håndteret så vi ringer igen næste gang vi skal giftes :-)"

BJARNE PEDERSEN

"Vi er super tilfredse med at vi valgte Mellow til vores bryllup. Bandet forstod virkelig at få gang i både unge som gamle på dansegulvet. Super fedt!

Vi kan helt klart anbefale Mellow til alle, som ønsker fuld gang i dansegulvet. Vi ville afgjort vælge Mellow igen."

PETER V. L.

"Vi havde den mest fantastiske dag, som vi aldrig vil glemme. ALT gik som det skulle, og det var som i et eventyr at holde bryllup på Sophiendal Gods!

Vi var super tilfredse med Mellow, som spillede virkelig fed musik, der trak folk ud på dansegulvet! De var meget veloplagte, og det var så tydeligt, at de elsker at spille musik - de var smilende og glade. De fik også stor ros fra vores gæster, og en af dem har allerede bedt om at få kontakten til jer, så måske der kommer et spillejob mere ud af det. Tusind tak for god service!"

MARTIN & SUSANNE

"Jeg vil bare lige sige: Xcluzive Entertainment, 1000 tak for det suveræne Mellow band, som spillede til vores bryllup. De var intet mindre end suveræne, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster.

I har vores varmeste anbefalinger."

JAKOB & LINE KYED

"Suveræn fest… Det er hvad man får med Mellow. Lige fra første nummer til det sidste ekstranummer var der folk på dansegulvet. Ikke på et eneste tidspunkt var der tomt, mens Mellow spillede hits, og det gav en feststemning som ikke er oplevet før. Gæsterne var vilde med musikken og det er blevet til mange roser for vores valg af band.

Vi kan ikke andet end at anbefale Mellow – står I og mangler bandet der spiller hits på hits og som skal sætte gang i jeres fest, så har I fundet bandet her.

God fornøjelse. I bliver ikke skuffet."

METTE & LARS

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.