Michael Zilk

Michael Zilk

Michael Zilk

Michael Zilk

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Zilk her

Zilk er en uhyre populær DJ i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Han er nemlig utrolig teknisk dygtig, og han besidder en fantastisk fornemmelse for publikum og situationen. Det betyder også, at han er manden, der med succes kan optræde til ethvert arrangement for ethvert publikum. Han har efterhånden mere end 10 års erfaring både i kraft af sit arbejde som DJ. Men også i sit arbejde med at producere og remixe for store danske grupper som Nik & Jay, Infernal, Bikstok Røgsystem m.fl.

Alle musik genrer tages under kærlig behandling

Alle genrer kan Michael Zilk finde på at tage under kærlighed behandling. Han spiller primært lounge/house, mainstream/top 40 og det bedste fra 60’erne, 70’erne 80’erne og 90’erne. Uanset om publikum er ungt eller gammelt eller en god blanding, så sørger Zilk for, at der er noget for enhver. Han tager også imod ønsker, men han sørger for at blande dem ind, så der hele tiden er fremdrift, så festen kan vare hele natten. Med sine store musikviden og utrolige mixeteknik, er han en DJ, der vil falde i selv det mest kræsne publikums smag. Så dygtig er han.

Book

Book Michael Zilk

Book Michael Zilk direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Michael Zilk

Med Michael er du garanteret de perfekte musikalske rammer til dit arrangement, og du vil opleve, at festen foregår på dansegulvet indtil den lyse morgen, hvor gæsterne går hjem med trætte fødder og et stort smil på læben.

Derfor skal du booke Michael Zilk hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Det var en forrygende fest med super god musik.

Han får de allerbedste karakterer herfra.

Festen er ”dømt” til at være den bedste til dato….. sagt af folk som har været her i maaaange år.

Lene Gammelgaard

Eltwin A/S

Vi havde en rigtig god julefrokost og DJ Michael Zilk var bare super go´!!! Mange tak!

Med venlig hilsen

Maybritt Drexel

Konsulenthuset Ballisager A/S

"Vi havde en rigtig dejlig dag. DJ Michael Zilk levede til fulde op til vores forventninger om rolig dæmpet stemningsmusik under middagen og fest og farver senere på aftenen/natten. Sagt på en anden måde, så var han næsten usynlig under middagen og med til at starte danse-festen senere på aftenen. Så det var rigtig fint."

Ulrikke og John

Kan bookes som:

Forespørg på Michael Zilk

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Claus Green

,

Per Kristensen

,

Mads Laumann

,

Mikkel Wendelboe

,

Line Sander

,

Peter Kastrup

,

Lars Bjarno

Kundeoplevelser

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord