Michael Zilk
Michael Zilk

Michael Zilk

Michael Zilk er en uhyre populær og benyttet DJ i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Han er nemlig utrolig teknisk dygtig, og han besidder en fantastisk fornemmelse for publikum og situationen. Det betyder også, at han er manden, der med succes kan optræde til ethvert arrangement og for ethvert publikum. Han har efterhånden mere end 10 års erfaring både i kraft af sit arbejde som DJ, men også i sit arbejde med at producere og remixe for store danske grupper som Nik & Jay, Infernal, Bikstok Røgsystem, Artificial Funk, Musikk og mange andre.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Michael Zilk fordi

Alle genrer kan Michael Zilk finde på at tage under kærlighed behandling, men han spiller primært lounge/house, mainstream/top 40 og det bedste fra 60’erne, 70’erne 80’erne og 90’erne. Uanset om publikum er ungt eller gammelt eller en god blanding, så sørger Michael Zilk for, at der er noget for enhver, og at alle rammer dansegulvet. Michael tager også imod ønsker, men han sørger for at blande dem ind, så der hele tiden er fremdrift, så festen kan vare hele natten.
Med sine store musikviden og utrolige mixeteknik, er Michael samtidig en DJ, der vil falde i selv det mest kræsne publikums smag. Så dygtig er han.

Book

Book Michael Zilk

Book Michael Zilk direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Michael Zilk

Med Michael er du garanteret de perfekte musikalske rammer til dit arrangement, og du vil opleve, at festen foregår på dansegulvet indtil den lyse morgen, hvor gæsterne går hjem med trætte fødder og et stort smil på læben.

Lignende artister

,

Jan Olsen

,

Mads Laumann

,

Thomas Stadsvold

, ,

Adam Duvå Hall

,

Jesper Green

,

DJ Flip

,

Claus Green

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.