Michael Zilk
Michael Zilk

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Michael Zilk
Michael Zilk

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Michael Zilk
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Michael Zilk

Michael Zilk

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender Michael Zilk fra

Michael Zilk er en uhyre populær og benyttet DJ i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Han er nemlig utrolig teknisk dygtig, og han besidder en fantastisk fornemmelse for publikum og situationen. Det betyder også, at han er manden, der med succes kan optræde til ethvert arrangement og for ethvert publikum.
Michael Zilk er ikke kommet sovende til succesen. Han har efterhånden mere end 10 års erfaring både i kraft af sit arbejde som DJ, men også i sit arbejde med at producere og remixe for store danske grupper som Nik & Jay, Infernal, Bikstok Røgsystem, Artificial Funk, Musikk og mange andre.

Du skal booke Michael Zilk fordi

Alle genrer kan Michael Zilk finde på at tage under kærlighed behandling, men han spiller primært lounge/house, mainstream/top 40 og det bedste fra 60’erne, 70’erne 80’erne og 90’erne. Uanset om publikum er ungt eller gammelt eller en god blanding, så sørger Michael Zilk for, at der er noget for enhver, og at alle rammer dansegulvet. Michael tager også imod ønsker, men han sørger for at blande dem ind, så der hele tiden er fremdrift, så festen kan vare hele natten.
Med sine store musikviden og utrolige mixeteknik, er Michael Zilk samtidig en DJ, der vil falde i selv det mest kræsne publikums smag. Så dygtig er han.

Book Michael Zilk

Book Michael Zilk direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Michael Zilk

Med DJ Michael Zilk er du garanteret de perfekte musikalske rammer til dit arrangement, og du vil opleve, at festen foregår på dansegulvet indtil den lyse morgen, hvor gæsterne går hjem med trætte fødder og et stort smil på læben.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...