Mikael Wulff
Mikael Wulff

Mikael Wulff

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Mikael Wulff fordi

Mikael Wulff er genial, for han taler om ting, som alle mennesker til – lige fra familiefester og supermarkeder til træningscentre og kærlighed. Selv når han tager udgangspunkt i personlige oplevelser, så gør han det på en måde, så alle kan nikke genkendende til det. Han tager fat i det, som alle kender til, men de fleste tager for givet. Han tager disse hverdagsemner op, belyser dem fra nye og overraskende vikler, der giver publikum noget at grine af og tænke over.

Wulff er en af de mest skæve og nytænkende danske komikere, og han har været med til at udvikle flere originale og banebrydende programmer, som da han og Morgenthaler overførte det skæve univers fra tegneseriestriben til tv og skabte succesen ”Wulffmorgenthaler” og kultparret ”Dolph og Wulff”. Wulff blev da også for alvor landskendt, da han begyndte at optræde på tv sammen med Dolph, den lyseblå, ninjaelskende og fascistiske flodhest kendt fra Wulffmorgenthalers tegninger.

Book

Book Mikael Wulff

Book Mikael Wulff direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Mikael Wulff

Mikael Wulff er manden med det karakteristiske strittende hår og det forundrede blik, men bagved gemmer sig et hurtigt hoved og et originalt sind, der evner at levere knivskarpe bemærkninger og overraskende og hysterisk morsomme betragtninger.

Wulff leverer stand up for dem, som gerne vil have klassisk og simpel stand up med et overraskende og unikt twist. Wulff er nemlig mand for det uforudsigelige, sære, originale og hysterisk morsomme og med en humor, der spænder fra det underfundige til det altfavnende, er han oplagt til de fleste arrangementer, hvor der ønskes et underholdende indlæg.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Martin Nørgaard

Mads Brynnum

Ruben Søltoft

Jesper Juhl

Karsten Green

Simon Talbot

Jacob Wilson