Mikael Wulff

Mikael Wulff

Mikael Wulff

Mikael Wulff

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Komik fra personlige oplevelser

Mikael Wulff er genial, for han taler om ting, som alle mennesker til. Det gælder fx familiefester, supermarkeder, træningscentre og kærlighed. Selv de personlige oplevelser præsenteres, så alle kan nikke genkendende til det. Han tager fat i det, som alle kender til, men de fleste tager for givet. Han tager hverdagsemner op, belyser dem fra nye og overraskende vikler. De giver publikum noget at grine af og tænke over.

Banebrydende og nytænkende

Wulff er en af de mest skæve og nytænkende danske komikere. Han har været med til at udvikle flere originale og banebrydende programmer. Fx da han og Morgenthaler overførte det skæve univers fra tegneseriestriben til tv og skabte succesen ”Wulffmorgenthaler” og kultparret ”Dolph og Wulff”. Wulff blev da også for alvor landskendt, da han begyndte at optræde på tv sammen med Dolph. Den lyseblå, ninjaelskende og fascistiske flodhest kendt fra Wulffmorgenthalers tegninger.

Kendt fra "Langt fra Las Vegas

Du kender ham fra ”Langt fra Las Vegas”, ”Dolph & Wulff”, det kulturpolitiske og kritiske satireshow ”Et spark i løgsuppen” med Jonatan Spang. Eller fra one man-shows som ”Mikael Wulff forklarer alt”. Eller måske samarbejdet med tegneren Anders Morgenthaler. Sammen skabte de tegneseriestriben ”Wulffmorgenthaler”, der hver dag kan opleves i Politiken. Det kan også opleves i store dagblade i resten af Skandinavien og som siden er blevet gengivet i en række udenlandske aviser.

Book

Book Mikael Wulff

Book Mikael Wulff direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Mikael Wulff

Mikael Wulff er manden med det karakteristiske strittende hår og det forundrede blik. Bagved gemmer sig et hurtigt hoved og et originalt sind. Det evner at levere knivskarpe bemærkninger og overraskende og hysterisk morsomme betragtninger.

Klassisk og simpel stand-up

Wulff leverer stand-up for dem, som gerne vil have klassisk og simpel stand-up med et overraskende twist. Wulff er nemlig mand for det uforudsigelige, sære, originale og hysterisk morsomme. Med en humor, der spænder fra det underfundige til det altfavnende, er han oplagt til de fleste arrangementer.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Mikael Wulff

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...