Mikael Wulff

Mikael Wulff

Mikael Wulff

Mikael Wulff

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Mikael Wullf her

Mikael Wulff er genial, for han taler om ting, som alle mennesker til. Det gælder fx familiefester, supermarkeder, træningscentre og kærlighed. Selv de personlige oplevelser præsenteres, så alle kan nikke genkendende til det. Han tager fat i det, som alle kender til, men de fleste tager for givet. Han tager hverdagsemner op, belyser dem fra nye og overraskende vikler. De giver publikum noget at grine af og tænke over.

Banebrydende og nytænkende

Wulff er en af de mest skæve og nytænkende danske komikere. Han har været med til at udvikle flere originale og banebrydende programmer. Fx da han og Morgenthaler overførte det skæve univers fra tegneseriestriben til tv og skabte succesen ”Wulffmorgenthaler” og kultparret ”Dolph og Wulff”. Wulff blev da også for alvor landskendt, da han begyndte at optræde på tv sammen med Dolph. Den lyseblå, ninjaelskende og fascistiske flodhest kendt fra Wulffmorgenthalers tegninger.

Kendt fra "Langt fra Las Vegas

Du kender ham fra ”Langt fra Las Vegas”, ”Dolph & Wulff”, det kulturpolitiske og kritiske satireshow ”Et spark i løgsuppen” med Jonatan Spang. Eller fra one man-shows som ”Mikael Wulff forklarer alt”. Eller måske samarbejdet med tegneren Anders Morgenthaler. Sammen skabte de tegneseriestriben ”Wulffmorgenthaler”, der hver dag kan opleves i Politiken. Det kan også opleves i store dagblade i resten af Skandinavien og som siden er blevet gengivet i en række udenlandske aviser.

Book

Book Mikael Wulff

Book Mikael Wulff direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Mikael Wulff

Mikael Wulff er manden med det karakteristiske strittende hår og det forundrede blik. Bagved gemmer sig et hurtigt hoved og et originalt sind. Det evner at levere knivskarpe bemærkninger og overraskende og hysterisk morsomme betragtninger.

Klassisk og simpel stand-up

Wulff leverer stand-up for dem, som gerne vil have klassisk og simpel stand-up med et overraskende twist. Wulff er nemlig mand for det uforudsigelige, sære, originale og hysterisk morsomme. Med en humor, der spænder fra det underfundige til det altfavnende, er han oplagt til de fleste arrangementer.

Derfor skal du booke Mikael Wulff hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Mikael Wulff

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Brian Mørk

Thomas Wivel

Jesper Juhl

Tobias Dybvad

,

Magnus Millang

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision