Solisten Nabiha

Solisten Nabiha

Nabiha

Artist i særklasse | Koncertnavne | Prisklasse 4 | Solist

Solisten Nabiha

Nabiha

Artist i særklasse | Koncertnavne | Prisklasse 4 | Solist

Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Anbefalinger Nabiha
Anbefalinger Nabiha

"Vi var super tilfredse med Nabiha.

Trods skybrud kæmpede hun sig frem og leverede et brag af en fest. Alle gæsterne var SÅ imponeret og hun indfriede alle vores forventninger og mere til. Vi kendte hende ikke i forvejen men havde blot hørt lidt på hjemmesiden og så tog vi chancen... Og det var vi meget glade for.

Vi ville uden at blinke booke Nabiha en anden god gang og til hver en tid anbefale hende til andre."

Dong Energy A/S

Kirsten Kjær

"Jeg skriver blot for at sige TAK for en helt fantastisk aften. Musikken var helt, helt perfekt - vores gæster snakker stadig om hvor helt utrolig Nabiha var; tror der var nogle stykker med ømme fødder søndag morgen... 🙂

Tak igen - det var bare helt perfekt."

Dorthe & Christian

Luk vindue

Nabiha

Artist i særklasse | Koncertnavne | Prisklasse 4 | Solist

Du kender Nabiha fra

Nabiha er en af Danmarks dygtigste popsangere- og sangskrivere, og hun har efterhånden slået sit navn fast på både den danske og internationale scene.
Nabiha kan levere en sand hitparade. Hun er kvinden bag hits som ”Weapon”, ”Bang that Drum”, ”Ask Yourself”, ”Mind the Gap”, ”Never Played the Bass”, ”Trouble” og ”Deep Sleep”, hvoraf flere af sangene har opnået topplaceringer på diverse lister og guld- og platincertificeringer.

Du skal book Nabiha fordi

En moderne lyd, kulørt og livsbekræftende pop, stærk og kraftfuld vokal og dansevenlig elektroniske melodier er, hvad der kendetegner Nabihas musikalske univers. Med Nabiha er popmusikken aldrig letkøbt, ensformig eller uden kant. Hun mestrer derimod genren til perfektion med sin smukke vokal og nyskabende tilgang til musikken.
Nabiha optræder altid med et glimt i øjet og smil på læben. Hun charmerer alle blandt publikum, der kun kan læne sig tilbage og nyde den musikalske forestilling. Hun er uhyre professionel og overbevisende på scenen.

 

Nabiha har en fantastisk fornemmelse for musikken – uanset om det er hendes egen eller fortolkninger af andres. Det blev tydeligt, da hun i Toppen af poppen fortolkede Sanne Salomonsens ørehænger ”Voodoo”, der blev et kæmpehit og er elsket af mange.

Nabihas populære hits

– Weapon (2016)
– Animals (2014)
– Bang that Drum (2014), guldcertificering
– Ask Yourself (2013), guldcertificering
– Mind the Gap (2012), platincertificering
– Never Played the Bass (2011), platincertificering
– Trouble (2011)
– Deep Sleep (2009), guldcertificering

Book Nabiha

Book Nabiha direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær meget mere om Nabiha

Nabiha Bensouda har danske og nordvestafrikanske rødder. Nabiha har lige fra barnsben været fascineret af musikkens verden. Hun voksede op til tonerne af disco og soul og forelskede sig som 5-årig i reggae, men siden hen har hun også taget rock, R&B og den elektroniske musik til sig.

 

Hun debuterede i 2006 under pseudonymet Tiger Lilly, men slog for alvor igennem under eget navn med albummet ’Cracks’ fra 2009 og ’More Cracks’ fra 2011, der også fik en del international opmærksomhed, da blandt andet sangen ”The Enemy” optog en plads på Buzz Chart-listen og blev spillet på BBC og Radio1.

 

Hun har begået sig på den internationale scene, hvor hun har turneret med store stjerner som James Morrison, Jamie Cullum og Jason Derulo, og hun har hele tre gange opnået at have ’Song of the Day’ på den indflydelsesrige hjemmeside Popjustice.

 

Nabiha er et sikkert valg, for hun er uhyre professionel, yderst overbevisende på scenen, og hun optræder med en imponerende vokal. Hun er en af de dygtigste danske sangerinder her i landet og en særlig oplevelse.

Forespørg Artist

Ring +45 7021 7025 for rådgivning. Det koster ikke noget at spørge.

Få top 3 artist liste
ved tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbreve
Dong Energy logo
Coca Cola logo
IBM logo
Vi hjælper dagligt vores kunder med at løse deres problemer og finde det perfekte setup til festen.

Lær hvordan