Solisten Nabiha

Nabiha

Solisten Nabiha

Nabiha

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

En sand hitparade

Nabiha har slået sit navn fast på både den danske og internationale scene.
Hun leverer en sand hitparade. Det er kvinden bag hits som ”Weapon”, ”Bang that Drum”, ”Ask Yourself”, ”Mind the Gap”, ”Never Played the Bass”, ”Trouble” og ”Deep Sleep”, hvoraf flere af sangene har opnået topplaceringer og guld- og platincertificeringer.

Kulørt og livsbekræftende

En moderne lyd, kulørt og livsbekræftende pop, stærk og kraftfuld vokal og dansevenlig elektroniske melodier er, hvad der kendetegner Nabiha. Du er garanteret en ægte fest med gang i dansegulvet og smil.
Med Nabiha er popmusikken aldrig letkøbt, ensformig eller uden kant. Hun mestrer genren til perfektion med sin smukke vokal og nyskabende tilgang til musikken. Nabiha optræder altid med et glimt i øjet og smil på læben. Hun charmerer alle blandt publikum. Med en fantastisk fornemmelse for musikken skaber hun sit eget univers, som du kan være med i for en aften.

Book

Book Nabiha

Du kan booke Nabiha direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Nabiha

Nabiha Bensouda har danske og nordvestafrikanske rødder. Hun er vokset op til tonerne af disco og soul og forelskede sig som 5-årig i reggae. Siden har hun også taget rock, R&B og den elektroniske musik til sig.

International succes

Hun debuterede i 2006 under pseudonymet Tiger Lilly. Gennembruddet kom under eget navn med albummet ’Cracks’ fra 2009 og ’More Cracks’ fra 2011, der også fik en del international opmærksomhed, da blandt andet sangen ”The Enemy” optog en plads på Buzz Chart-listen og blev spillet på BBC og Radio1.

Hun har turneret med store internationale stjerner som James Morrison, Jamie Cullum og Jason Derulo. Hele tre gange har hun haft ’Song of the Day’ på den indflydelsesrige hjemmeside Popjustice.

Nabiha er et sikkert valg, hun er uhyre professionel, yderst overbevisende på scenen, og hun optræder med en imponerende vokal. Hun er en af de dygtigste danske sangerinder - en ganske særlig oplevelse.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Nabiha

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Anbefalinger Nabiha

"Vi var super tilfredse med Nabiha.

Trods skybrud kæmpede hun sig frem og leverede et brag af en fest. Alle gæsterne var SÅ imponeret og hun indfriede alle vores forventninger og mere til. Vi kendte hende ikke i forvejen men havde blot hørt lidt på hjemmesiden og så tog vi chancen... Og det var vi meget glade for.

Vi ville uden at blinke booke Nabiha en anden god gang og til hver en tid anbefale hende til andre."

KIRSTEN KJÆR

DONG ENERGY A/S

"Jeg skriver blot for at sige TAK for en helt fantastisk aften. Musikken var helt, helt perfekt - vores gæster snakker stadig om hvor helt utrolig Nabiha var; tror der var nogle stykker med ømme fødder søndag morgen... ?

Tak igen - det var bare helt perfekt."

DORTHE & CHRISTIAN