Nicoline Toft
Nicoline Toft

Artist i særklasse, DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Nicoline Toft
Nicoline Toft

Artist i særklasse, DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Nicoline Toft
Anbefalinger Nicoline Toft
Anbefalinger Nicoline Toft

"Vi havde en fantastisk dag og DJ Nicoline Toft levede fuldt op til vores forventninger. Nicoline var rigtig god til at ramme stemningen, peppe den lidt op. Hun var sød og charmerende overfor de mange nysgerrige gæster."

Saint-Gobain

Anita Eckardt, Marketingdirektør

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Nicoline Toft

Nicoline Toft

Artist i særklasse, DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender Nicoline Toft fra

Nicoline Toft er kendt fra sin modelkarriere, men har også begivet sig ud i musikkens verden som DJ, og med meget stor succes. Som en ‘Bond girl’ sætter hun ild til natten med en luftig blanding af lounge, elektro and a dosis of Rock’n’Roll.
Overgangen fra at være model på catwalken til at stille sig bag pulten og blive DJ, var nemmere end forventet. Nicoline Toft er bl.a. blevet nomineret som ‘Danmarks hotteste musiker’ af magasinet ‘M’. Deraf afspejler Nicolines kundekreds sig også, hvor hun har spillet for store brands, modemærker og eksklusive hoteller såsom Christian Louboutin, D&G, Hotel D’angleterre og mange flere.

Du skal booke Nicoline Toft fordi

Musik og charme, det er den perfekte setting for enhver bar på luksuriøse hoteller, og det er netop hvad Nicoline Toft medbringer. Du skal ikke lade dig narre af hendes charmerende stil, for hun kan til hver en tid rive dansegulvet fra hinanden når festen skal sættes ordenligt igang.

Musikalsk kommer DJ Nicoline Toft med en blanding af lounge, elektro og Rock’n’Roll musik, hvilket gør hende meget alsidig i forhold til netop dine ønsker.

Nicoline Toft har bl.a. optrådt for

– Christian Louboutin
– D&G
– Hotel D’angleterre

Book Nicoline Toft

Book Nicoline Toft direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Nicoline Toft

Du får altså en smuk og charmerende DJ med international erfaring fra byer som New York, Paris og London. Med Nicoline er du sikret en top DJ der tilfører sin helt egen eksklusive og charmerende stemning på et højt professionelt niveau.

SoundCloud: www.soundcloud.com/dj-nicoline-toft

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...