Mastermind Niels Krøjgaard
Mastermind Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Booking
  • Lær Mere
Beskrivelse

Du skal booke Niels Krøjgaard fordi

Vil du opleve et helt anderledes underholdende psykologisk entertainement show, hvor du bliver taget igennem en fascinerende oplevelse? Så skal du booke Niels Krøjgaard, som er aktuel med showet Mastermind, til dit kommende arrangement.

Hvis du kan forestille dig en tryllekunstner uden rekvisitter, men i stedet en magisk oplevelse, hvor kunstneren blot bruger sin stemme til at styre dine tanker og dine handlinger. Så har du en kombination af, hvad Masterminds psykologiske show går ud på.

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer og foredragsholder. Han kalder sig selv den moderne Sherlock Holmes og har dannet showet Mastermind, der er et psykologisk entertainment show, som vil udfordre dig og dine gæster. Showet vil få jer til at glemme tid og sted, det vil fylde hele rummet med en åndeløs spænding, som vil give stof til eftertanke.

Niels Krøjgaard står bag nogle teknikker, som han vil bruge til at skabe et underholdende show. Han vil læse kropssprog, tolke på signaler og med humor og charme vil han manipulere dit sind og skabe en anderledes underholdende oplevelse. Under showet vil Niels Krøjgaard gøre alt for, at dig og dine gæster ikke skal føle jer utrygge, men at hele showet forbliver på et humoristisk og underholdende plan.

Booking

Book Niels Krøjgaard

Book Niels Krøjgaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær Mere

Lær meget mere om Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard startede sin karriere som tryllekunstner tilbage i 80’erne. Hans interesser blev hurtigt store indenfor det psykologiske der sker, når publikum ser tryllekunst. Siden 90’erne har Niels Krøjgaard holdt foredrag omkring menneskets kognitive processor og perceptionspsykologi. Med det har han skabt et eksklusivt netværk af folk, som har passion for psykologisk indsigt og tryllekunstnere. Derigennem har Niels Krøjgaard hjulpet entertainere og tryllekunstnere på de internationale scener.

Niels Krøjgaards CV har slået hans status som almindelig tryllekunstner af pinden og i dag betegner han udelukkende sig selv som psykologisk entertainer.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Snobberne fra Rytteriet

Day og Severin

,

Klassens Tykke Dreng

Per Vers

2 Kolling fra Kassen

Tjenerstaben