DJ Per Kristensen
DJ Per Kristensen

Per Kristensen

Per Kristensen har over 16 års erfaring i DJ-branchen og har optrådt til alverdens arrangementer som firmafester, julefrokoster, bryllupper og på klubber rundt om i landet. Han er med andre ord en af de mest alsidige DJs og derfor utrolig populær.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Per Kristensen fordi

Som DJ formår Per altid at fyre op for musikken og sætte gang i dansegulvet. Booker du Per Kristensen er der ingen grund til at lade danseskoene blive hjemme.
Han er en sikker succes og sikrer, at alle gæster går hjem med trætte fødder og smil på læben.

Det der gør Per særlig populær er, at han ikke er bange for at spille det, som gæsterne gerne vil høre – de numre, I elsker og som får jer på dansegulvet. Mange DJs spiller for sig selv, men ikke Per. Han sætter derimod en ære i at gøre gæsterne glade og blive husket som den DJ, der gjorde festen uforglemmelig.

Ønsker du at sætte gang i festen med en DJ, der spiller for gæsterne og ikke sig selv – så er Per Kristensen det helt perfekte valg.

Book

Book Per Kristensen

Book Per Kristensen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Per Kristensen

Per Kristensens mange års erfaring betyder, at man altid er i trygge hænder med ham bag DJ-pulten. Han sætter sig lynhurtigt ind i situationen og er dygtig til at fornemme publikum og stemningen. Det betyder også, at han får musikken til at passe præcis til jeres fest og publikum.

Som person er Per altid glad og imødekommende, og hans store kærlighed til musikken og festen kan høres og mærkes fra første møde, og det smitter.

Lignende artister

,

Lars Bjarno

,

Torben Pop

,

Soulmagic

,

Michael Zilk

,

DJ Flip

,

Le Gammeltoft

,

Claus Hartmann

Anbefalinger Per Kristensen

”Vi var så heldige at have besøg af The X Orchestra og DJ Per Kristensen til vores sommerfest. Knap 200 feststemte gæster var klar til det helt store show. Vi må sige, at begge artister levede fuldstændig op til vores forventninger og leverede en fantastisk indsats, som gjorde netop denne aften speciel. Vi giver dem 5 måger ud af 5 stk.”

THOMAS HANSEN

FF SKAGEN A/S

"Vi havde Per Kristensen som DJ til vores julefrokost i firmaet, og var meget tilfredse.

Vi var et blandet publikum af gamle og unge, men Per formåede at gøre alle tilfredse, han spillede både lidt af det nye, men var heller ikke bange for at spille nogle af de gode gamle 80´er og 90´er hits. Han tog også meget gerne imod musik ønsker, det var der mange der var glade for."

CHRISTINA LAUSTSEN PETERSEN

LEASEPLAN DANMARK A/S

"Vi er super tilfredse. Per Kristensen spillede lige det, som holdt festdeltagerne på dansegulvet."

ELSE-MARIE HJERRILD LORENZEN

VEJDIREKTORATET

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.