Per Vers
Per Vers

Per Vers

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Per Vers fordi

Per Vers er et af de største navne inden for dansk rap og genrens bedste tekstforfatter.
Som rapper har Per Vers en ganske særlig forståelse for sproget, og han er ofte blevet kaldt genrens bedste tekstforfatter.
Han er da også blevet honoreret med Dan Túrell-medaljen, en hæderspris for sit årelange og kreative arbejde med det danske sprog.

Per er uhyre dygtig. Han tyr ikke til den klassiske rap om penge, biler, stoffer og kvinder. Han formår i stedet at omfavne emner som skatteproblemer, mobning, Netto-ansatte, vagabonderi og kaffe. Han bruger sproget ærligt, legende og kreativt, og hans personlige tone med den passende dosis hjemmegroet humor rammer den danske folkesjæl spot on.

Som opvarmer er Per ganske enkelt fænomenal. Han fungerede som opvarmning ved 113 shows på Frank Hvams udsolgte tour, og her forbløffede han aften efter aften publikum med sine utrolige evner som ordjonglør, der måbende måtte overgive sig til Pers morsomme historier på rim.

Book

Book Per Vers

Book Per Vers direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Per Vers

Per Vers kan arrangeres som publikumsopvarmer, og han kan optræde med en ”resumé-rap” eller “rap-up”, der typisk benyttes af virksomheder eller organisationer, der gerne vil have sat et arrangement i relief. Her fungerer Per som deltager eller observatør under arrangementet og afslutter med en rap, der omhandler de emner, der er blevet berørt. Det giver deltagerne en tankevækkende afrunding af dagen og en særlig oplevelse at gå hjem på.
Han tilbyder også andre indslag, workshops, rap-underholdning og meget mere. Det store talent giver mange muligheder, så er der specielle ønsker, kan Per Vers også være manden.

Per Vers er ofte improviserende, men altid imponerende, og han er en anderledes men helt igennem fantastisk oplevelse.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Larsens Serveringsteater

Svindlerne

Day og Severin

2 Kolling fra Kassen

Tjenerstaben

,

Jacob Haugaard

Snobberne fra Rytteriet

Anbefalinger Per Vers

”Per Vers gav os et suverænt flot indblik i hvordan ordene bliver legende og vedkommende på vers.

Per Vers skabte lige på stedet nye vers. Midt i Gadstrup kirke blev der fortalt meningsfulde og eventyrlige fortællinger på vers med de ord de unge og voksne gav ham. Det var en virkelig imponerende og vedkommende oplevelse. Hvordan han greb ordene og jonglerede med dem, så de blev sat sammen på spontane og nydannede vers. Også Bibelens budskab og fortællinger kom til orde i kirken ved Per Vers´ flotte og inspirerende vers."

MALENE