Per Vers
Per Vers

Entertainer, Prisklasse 2

Per Vers
Per Vers

Entertainer, Prisklasse 2

Per Vers
Anbefalinger Per Vers
Anbefalinger Per Vers

”Per Vers gav os et suverænt flot indblik i hvordan ordene bliver legende og vedkommende på vers.

Per Vers skabte lige på stedet nye vers. Midt i Gadstrup kirke blev der fortalt meningsfulde og eventyrlige fortællinger på vers med de ord de unge og voksne gav ham. Det var en virkelig imponerende og vedkommende oplevelse. Hvordan han greb ordene og jonglerede med dem, så de blev sat sammen på spontane og nydannede vers. Også Bibelens budskab og fortællinger kom til orde i kirken ved Per Vers´ flotte og inspirerende vers."

Malene

Luk vindue
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Entertainer / Per Vers

Per Vers

Entertainer, Prisklasse 2

Du kender Per Vers fra

Per Vers, med det borgerlige navn Per Uldal, var den første vinder af free-style rap-konkurrencen MC Fight Night i 2000, som han vandt to år i træk. Han trak sig herefter ubesejret tilbage, og regnes i dag for at være en af Danmarks bedste freestyle rappere.
Per Vers er mand med mange talenter, men han bliver ofte præsenteret som rapper, ordgøgler, rimsmed, freestyler og endda stand upper. Fællesnævneren for Pers aktiviteter er en stærk trang til at nytænke sproget og lege med rammerne for sproglige udtryksformer.

Du skal booke Per Vers fordi

Per Vers er et af de største navne inden for dansk rap og genrens bedste tekstforfatter.
Som rapper har Per Vers en ganske særlig forståelse for sproget, og han er ofte blevet kaldt genrens bedste tekstforfatter.
Han er da også blevet honoreret med Dan Túrell-medaljen, en hæderspris for sit årelange og kreative arbejde med det danske sprog.

Per Vers er uhyre dygtig. Han tyr ikke til den klassiske rap om penge, biler, stoffer og kvinder. Han formår i stedet at omfavne emner som skatteproblemer, mobning, Netto-ansatte, vagabonderi og kaffe. Per Vers bruger sproget ærligt, legende og kreativt, og hans personlige tone med den passende dosis hjemmegroet humor rammer den danske folkesjæl spot on.

Som opvarmer er Per Vers ganske enkelt fænomenal. Han fungerede som opvarmning ved 113 shows på Frank Hvams udsolgte tour, og her forbløffede han aften efter aften publikum med sine utrolige evner som ordjonglør, der måbende måtte overgive sig til Pers morsomme historier på rim.

Book Per Vers

Book Per Vers direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Per Vers

Per Vers kan arrangeres som publikumsopvarmer, og han kan optræde med en ”resumé-rap” eller “rap-up”, der typisk benyttes af virksomheder eller organisationer, der gerne vil have sat et arrangement i relief. Her fungerer Per som deltager eller observatør under arrangementet og afslutter med en rap, der omhandler de emner, der er blevet berørt. Det giver deltagerne en tankevækkende afrunding af dagen og en særlig oplevelse at gå hjem på.
Han tilbyder også andre indslag, workshops, rap-underholdning og meget mere. Det store talent giver mange muligheder, så er der specielle ønsker, kan Per Vers også være manden.

Per Vers er ofte improviserende, men altid imponerende, og han er en anderledes men helt igennem fantastisk oplevelse.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...