Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl

Pernille Rosendahl

Pernille har en lang musikalsk karriere bag sig, der startede allerede i 1985, da hun sammen med trommeslageren Emil Kuch Jørgensen dannede reggaebandet Rockae. Hun blev dog for alvor kendt i 1996 som forsanger i det populære indiepopband Swan Lee. Bandet, der udgav hits som ”I Don’t Mind” og ”Love Will Keep You Warm” havde en stor og trofast fanskare, der fulgte dem frem til opløsningen i 2005. Pernille modtog også prisen som ’Årets danske sangerinde’ ved Danish Music Awards for sit tid i Swan Lee.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Pernille Rosendahl fordi

Som solosangerinde er Pernille da også noget helt særlig.
Der er mange spændende lag i hendes musik, og de stilrene melodier krydres lækker R&B og elektroniske undertoner.
Pernille har en vokal, der kun er de bedste sangerinder forundt. Hun er på én gang skrøbelig og yndefuld og samtidig determineret og kraftfuld. Hun kan gå fra det høje og klare til det dybe og stille, og hendes stemme har sin helt egen melankolske grundtone, der er fuld af finurlige facetter.

Pernille på scenen er en ganske særlig oplevelse. Hun forstår at skabe en fællesskabsfølelse med publikum og underholde. Hun er bare sig selv, men det er også mere end nok. Musikken er smuk, stemmen fortryllende og melankolien dragende, og publikum går derfra en musikalsk oplevelse rigere.

Book

Book Pernille Rosendahl

Book Pernille Rosendahl direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Pernille Rosendahl

I årene efter opløsningen af bandet Swan Lee medvirkede Pernille på sange med Claus Hempler, Filur og Volbeat, indtil hun i 2007 dannede rockbandet The Storm sammen med faderen til hendes barn og tidligere bassist i Mew Johan Wohlert. Bandets debutalbum ’Where the Storm Meets the Ground’ opnåede en guldcertificering og The Storm har stået bag store hits som ”Lullaby”, ”My Crown”, ”Lost In The Fire”, ”Drops in the Ocean”.

Pernille Rosendahl har i den grad personificeret Swan Lee og The Storm, men det er ikke kun som forsanger i bands, at Pernille har stor succes. Hun har udgivet det populære soloalbum ’Dark Bird’, der har fået flotte anmelderroser og er blevet taget godt imod blandt publikum.

Lignende artister

, ,

Morphar and The Ladykillers

Zindy Laursen

,

Husorkestret

,

Greatest Hits

,

Greatest Hit

Anbefalinger Pernille Rosendahl

”Kære Niels, du må gerne hilse Pernille Rosendahl og sige, at hun nu har fået en ny fan i mig. Hun gjorde det ganske enkelt suverænt godt, og vi har fået så mange positive tilkendegivelser fra deltagerne på Pernilles oplæg :-). Tak for samarbejdet i denne omgang.

De bedste hilsener”

MARTIN BROBERG, PROJEKTLEDER

TREKANTOMRAADET

”Vi havde en gennemført fantastik aften med Pernille i vores hjem. Xcluzive Entertainment, som for øvrigt havde et tårnhøjt serviceniveau, havde fortalt os at Pernille sang fantastisk og samtidig var den sødeste person at få hjem til os. Pernille sang fuldstændig eminent, det bedste jeg til dato har hørt og oveni havde vi lyst til at beholde hende bagefter, da hun er en af de sødeste, mest indlevende personer vi til dato har mødt".

Med venlig hilsen"

STEPHAN SØRENSEN, DIREKTØR

REMA BUTIKSUDVIKLING A/S

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.