Peter Mygind
Peter Mygind

Foredragsholder, Konferencier, Prisklasse 4

Peter Mygind
Peter Mygind

Foredragsholder, Konferencier, Prisklasse 4

Peter Mygind
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Konferencier / Peter Mygind

Peter Mygind

Foredragsholder, Konferencier, Prisklasse 4

Du kender Peter Mygind fra

Et alenlangt og uhyre alsidigt CV er, hvad der kendetegner Peter Mygind.
Han blev først kendt som den elskelige karakter Score-Kaj, og siden har han medvirket i et utal af teaterstykker på blandt andet Det Danske Teater, Betty Nansen Teatret og Det Kongelige Teater, spillefilm som ’Flammen og Citronen’ og ’Min Søsters Børn’ og store tv-serier som ’Riget’, ’TAXA’, ’Krøniken’, ’Nikolaj og Julie’ og ’Anna Pihl’.

Du skal booke Peter Mygind fordi

Peter Mygind er et multitalent, der har gjort sig positivt bemærket som både sanger, skuespiller, entertainer, foredragsholder, vært og konferencier.

Han er entertainer med stort E, og kun fantasien sætter grænser for de personligheder, Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften. Der er dømt originale indslag, sang og dans og latter og glæde, og der er ingen, der kan hamle op med hans entusiasme og indlevelsesevne. Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi smitter alle blandt publikum og gør ham til en fantastisk oplevelse.

Peter Myginds store erfaring gør, at lige meget hvilket arrangement I står over for, så er han et godt valg. Hans vindende og hjertevarme væsen gør, at alle føler sig i godt selskab med ham, og han har en enestående evne til at løfte stemningen ved ethvert arrangementet.

Book Peter Mygind

Book Peter Mygind direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Peter Mygind

Som foredragsholder er Peter også i topklasse. Han er vant til at behandle følsomme emner, der går helt tæt på og har gennem de senere år haft meget fokus på mobning, unge og deres sociale relationer, og han optræder også med foredragene ’Mobning og vold’, ’Unge og vold’, og ’Unge og social ansvarlighed’.
Lige nu optræder han derudover også med foredraget ’Arbejdsglæde og det gode liv’ om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt og foredraget ’Jeg kunne hvad jeg ville’ om, hvordan han overvandt forhindringer, opnåede succes og blev et stærkere menneske.
Uanset hvilket emne han tager fat i, er publikums opmærksomhed fuldstændig fastholdt, og man bliver underholdt og inspireret fra start til slut.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...