Peter Mygind

Peter Mygind

Peter Mygind

Peter Mygind

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Multitalent med et uhyre alsidigt CV

Peter Mygind er et multitalent, der har gjort sig positivt bemærket som både sanger, skuespiller, entertainer, foredragsholder, vært og konferencier. Et alenlangt og uhyre alsidigt CV er, hvad der kendetegner Peter Mygind. Han blev først kendt som den elskelige karakter Score-Kaj. Siden har han medvirket i et utal af teaterstykker på blandt andet Det Danske Teater, Betty Nansen Teatret og Det Kongelige Teater. Ligesom han har medvirket i spillefilm som ’Flammen og Citronen’ og ’Min Søsters Børn’ og store tv-serier som ’Riget’, ’TAXA’, ’Krøniken’, ’Nikolaj og Julie’ og ’Anna Pihl’.

Entertainer med stort E

Han er entertainer med stort E. Kun fantasien sætter grænser for de personligheder, Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften. Der er dømt originale indslag, sang og dans og latter og glæde. Der er ingen, der kan hamle op med hans entusiasme og indlevelsesevne. Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi smitter alle blandt publikum og gør ham til en fantastisk oplevelse.

Peter Myginds store erfaring gør, at lige meget hvilket arrangement I står over for, så er han et godt valg. Hans vindende og hjertevarme væsen gør, at alle føler sig i godt selskab med ham, og han har en enestående evne til at løfte stemningen ved ethvert arrangementet.

Book

Book Peter Mygind

Book Peter Mygind direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Peter Mygind

Som foredragsholder er Mygind også i topklasse. Han er vant til at behandle følsomme emner, der går helt tæt på og har gennem de senere år haft meget fokus på mobning, unge og deres sociale relationer. Han optræder også med foredragene ’Mobning og vold’, ’Unge og vold’, og ’Unge og social ansvarlighed’.

Arbejdsglæde og det gode liv

Lige nu optræder han derudover også med foredraget ’Arbejdsglæde og det gode liv’ om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt. Foredraget ’Jeg kunne hvad jeg ville’ om, hvordan han overvandt forhindringer, opnåede succes og blev et stærkere menneske.
Uanset hvilket emne han tager fat i, er publikums opmærksomhed fuldstændig fastholdt, og man bliver underholdt og inspireret fra start til slut.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Peter Mygind

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...