Peter Mygind

Peter Mygind

Peter Mygind

Peter Mygind

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Peter Mygind fordi

Peter Mygind er et multitalent, der har gjort sig positivt bemærket som både sanger, skuespiller, entertainer, foredragsholder, vært og konferencier.

Han er entertainer med stort E, og kun fantasien sætter grænser for de personligheder, Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften. Der er dømt originale indslag, sang og dans og latter og glæde, og der er ingen, der kan hamle op med hans entusiasme og indlevelsesevne. Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi smitter alle blandt publikum og gør ham til en fantastisk oplevelse.

Peter Myginds store erfaring gør, at lige meget hvilket arrangement I står over for, så er han et godt valg. Hans vindende og hjertevarme væsen gør, at alle føler sig i godt selskab med ham, og han har en enestående evne til at løfte stemningen ved ethvert arrangementet.

Book

Book Peter Mygind

Book Peter Mygind direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Peter Mygind

Som foredragsholder er Peter også i topklasse. Han er vant til at behandle følsomme emner, der går helt tæt på og har gennem de senere år haft meget fokus på mobning, unge og deres sociale relationer, og han optræder også med foredragene ’Mobning og vold’, ’Unge og vold’, og ’Unge og social ansvarlighed’.
Lige nu optræder han derudover også med foredraget ’Arbejdsglæde og det gode liv’ om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt og foredraget ’Jeg kunne hvad jeg ville’ om, hvordan han overvandt forhindringer, opnåede succes og blev et stærkere menneske.
Uanset hvilket emne han tager fat i, er publikums opmærksomhed fuldstændig fastholdt, og man bliver underholdt og inspireret fra start til slut.

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister