Peter Mygind

Peter Mygind Booking

Peter Mygind

Peter Mygind Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Peter Mygind her

Peter Mygind er et multitalent, der har gjort sig positivt bemærket som både sanger, skuespiller, entertainer, foredragsholder, vært og konferencier. Et alenlangt og uhyre alsidigt CV er, hvad der kendetegner Peter Mygind. Han blev først kendt som den elskelige karakter Score-Kaj. Siden har han medvirket i et utal af teaterstykker på blandt andet Det Danske Teater, Betty Nansen Teatret og Det Kongelige Teater. Ligesom han har medvirket i spillefilm som ’Flammen og Citronen’ og ’Min Søsters Børn’ og store tv-serier som ’Riget’, ’TAXA’, ’Krøniken’, ’Nikolaj og Julie’ og ’Anna Pihl’.

Entertainer med stort E

Han er entertainer med stort E. Kun fantasien sætter grænser for de personligheder, Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften. Der er dømt originale indslag, sang og dans og latter og glæde. Der er ingen, der kan hamle op med hans entusiasme og indlevelsesevne. Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi smitter alle blandt publikum og gør ham til en fantastisk oplevelse.

Peter Myginds store erfaring gør, at lige meget hvilket arrangement I står over for, så er han et godt valg. Hans vindende og hjertevarme væsen gør, at alle føler sig i godt selskab med ham, og han har en enestående evne til at løfte stemningen ved ethvert arrangementet.

Book

Book Peter Mygind

Book Peter Mygind direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Peter Mygind

Som foredragsholder er Mygind også i topklasse. Han er vant til at behandle følsomme emner, der går helt tæt på og har gennem de senere år haft meget fokus på mobning, unge og deres sociale relationer. Han optræder også med foredragene ’Mobning og vold’, ’Unge og vold’, og ’Unge og social ansvarlighed’.

Arbejdsglæde og det gode liv

Lige nu optræder han derudover også med foredraget ’Arbejdsglæde og det gode liv’ om vigtigheden af at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt. Foredraget ’Jeg kunne hvad jeg ville’ om, hvordan han overvandt forhindringer, opnåede succes og blev et stærkere menneske.
Uanset hvilket emne han tager fat i, er publikums opmærksomhed fuldstændig fastholdt, og man bliver underholdt og inspireret fra start til slut.

Derfor skal du booke Peter Mygind Booking hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Peter Mygind Booking

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet