Pop Fever Band
Pop Fever

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

Pop Fever Band
Pop Fever

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

Pop Fever Band
Anbefalinger Pop Fever
Anbefalinger Pop Fever

”Mange tak til jer hos Xcluzive Entertainment!

Jeg er rigtig godt tilfreds med musikken. Synes at både Popfever og Outlandish gjorde det vildt godt. Vi havde en ekstremt god fest og det var begge bands med til at bidrage med :-).

Så ingen klager herfra :-)!

Venlig hilsen,”

Interacoustics

Helle Nielsen, Event- & Marketing Coordinator

”Pop Fever gjorde festen til noget helt specielt – først med en intimkoncert på 20 minutter der gik lige i hjertet og bagefter med 2 timers dans til musik, du bare må danse til”

PFA Pension

Anita Blikdal Pedersen

”Det var en rigtig god fest med en supergod stemning.

Tilbagemeldingerne fra kollegerne er udelukkende positive, og de fremhævede især Henrik Svanekiær som fænomenal og Pop Fever. Hold da op – de var fantastiske! Det fremgik vist også tydeligt af antallet af mennesker på dansegulvet.”

Chr. Hansen, Cultures & Enzymes Division

Birgitte Brostup van Gennip

Luk vindue
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Pop Fever

Pop Fever

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

Du kender Pop Fever fra

Pop Fever består af musikere kendt fra flere af de største koncertnavne og bands i Danmark, og de har hver især spillet med store danske og internationale kunstnere som Tue West, Daniel Bedingfield, Nik & Jay, Johnny Deluxe, Andrew Strong (IR), Maria Montell, Zindy, Søren Poppe, Thomas Helmig, Annette Heick, Anders Blichfelt, Back To Back og mange flere.

Du skal booke Pop Fever fordi

Pop Fever er det ultimative popband.

Pop Fever har allieret sig med to store profiler: Lasse Lindorff, der er en af Danmarks bedste entertainere og sangere og Kim Nowak-Zorde, som er kapelmester i The X Orchestra, der fredag efter fredag har leveret musikken til det populære underholdningsprogram X Factor.

Pop Fever tager udgangspunkt i de største pop, disco og souls hits gennem tiden – fra 1960’erne og 70’erne og frem til i dag. Bandet tager kunstnere som George Michael, Robbie Williams, Doobie Brothers og Earth, Wind and Fire under kærlig behandling og giver deres sange et nyt liv med et originalt tvist.

Bandet har et væsentligt bredere repertoire end andre etablerede jam- og showbands, og de finjusterer altid repertoiret, så det passer til publikum. De er derfor også et sikkert hit.

Book Pop Fever

Book Pop Fever direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Pop Fever

Med Pop Fever er der tale om et etableret band med stor erfaring fra et væld af arrangementer. De har optrådt ved private fester som bryllupper og fødselsdage til firmafester for blandt andet Ernest & Young, Tele Danmark, SAS Radisson Scandinavia, SAS Royal Hotel (Kbh), Jack & Jones, Ekstra Bladet, Statoil, DR, Deloitte & Touche, IBM, Greenland Contractors, TV2 og mange flere.
Man er derfor i trygge hænder, når man booker Pop Fever. De ved, hvordan musikken skal leveres for at sætte gang i festen.

Pop Fever kan bookes med egne solister eller med kendte gæstesolister.

Pop Fever spiller de sange, folk kender og elsker og de sange, der sikrer fællessang og et fyldt dansegulv. Alle kan og vil være med, når Pop Fever leverer musikken.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...