Pop Fever
Pop Fever

Pop Fever

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Pop Fever fordi

Pop Fever består af musikere kendt fra flere af de største koncertnavne og bands i Danmark, og de har hver især spillet med store danske og internationale kunstnere som Tue West, Daniel Bedingfield, Nik & Jay, Johnny Deluxe, Andrew Strong (IR), Maria Montell, Zindy, Søren Poppe, Thomas Helmig, Annette Heick, Anders Blichfelt, Back To Back og mange flere. Pop Fever er det ultimative popband.

Pop Fever har allieret sig med to store profiler: Lasse Lindorff, der er en af Danmarks bedste entertainere og sangere og Kim Nowak-Zorde, som er kapelmester i The X Orchestra, der fredag efter fredag har leveret musikken til det populære underholdningsprogram X Factor.

De tager udgangspunkt i de største pop, disco og souls hits gennem tiden – fra 1960’erne og 70’erne og frem til i dag. Bandet tager kunstnere som George Michael, Robbie Williams, Doobie Brothers og Earth, Wind and Fire under kærlig behandling og giver deres sange et nyt liv med et originalt tvist.

Bandet har et væsentligt bredere repertoire end andre etablerede jam- og showbands, og de finjusterer altid repertoiret, så det passer til publikum. De er derfor også et sikkert hit.

Book

Book Pop Fever

Book Pop Fever direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Pop Fever

Med Pop Fever er der tale om et etableret band med stor erfaring fra et væld af arrangementer. De har optrådt ved private fester som bryllupper og fødselsdage til firmafester for blandt andet Ernest & Young, Tele Danmark, SAS Radisson Scandinavia, SAS Royal Hotel (Kbh), Jack & Jones, Ekstra Bladet, Statoil, DR, Deloitte & Touche, IBM, Greenland Contractors, TV2 og mange flere.
Man er derfor i trygge hænder, når man booker Pop Fever. De ved, hvordan musikken skal leveres for at sætte gang i festen.

Bandet kan bookes med egne solister eller med kendte gæstesolister.

De spiller de sange, folk kender og elsker og de sange, der sikrer fællessang og et fyldt dansegulv. Alle kan og vil være med, når Pop Fever leverer musikken.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

All Stars United

,

The X Orchestra

,

Festmaskinen

,

Absolute 90s

Anbefalinger Pop Fever

”Mange tak til jer hos Xcluzive Entertainment!

Jeg er rigtig godt tilfreds med musikken. Synes at både Popfever og Outlandish gjorde det vildt godt. Vi havde en ekstremt god fest og det var begge bands med til at bidrage med :-).

Så ingen klager herfra :-)!

Venlig hilsen”

HELLE NIELSEN, EVENT- & MARKETING COORDINATOR

INTERACOUSTICS

”Pop Fever gjorde festen til noget helt specielt – først med en intimkoncert på 20 minutter der gik lige i hjertet og bagefter med 2 timers dans til musik, du bare må danse til.”

ANITA BLIKDAL PEDERSEN

PFA PENSION

”Det var en rigtig god fest med en supergod stemning.

Tilbagemeldingerne fra kollegerne er udelukkende positive, og de fremhævede især Henrik Svanekiær som fænomenal og Pop Fever. Hold da op – de var fantastiske! Det fremgik vist også tydeligt af antallet af mennesker på dansegulvet.”

BIRGITTE BROSTUP VAN GENNIP

CHR. HANSEN, CULTURES & ENZYMES DIVISION