Popministeriet

Popministeriet

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Det ultimative partyband

PopMinisteriet har med sine to årtiers erfaring stablet et liveshow på banen, som få kan matche. Bandet har entertainer Marc Grabowski i spidsen, han leverer formidabel musik med popklassikere fra de seneste mange årtier. Han har forfinet sit band og performance og udvidet sit repertoire, hvilket har gjort ham til en af Danmarks mest populære entertainere.

Stort repertoire med kendte hits

PopMinisteriet spiller udødelige popklassikere, du helt sikkert kender. I repertoiret finder du b.la. Thomas Helmig, U2, Michael Jackson, Robbie Williams, Rasmus Seebach og Justin Bieber. Der er altså pop for enhver smag og generation, så du kan være helt sikker på, at PopMinisteriet kan spille lige det, du er ude efter.

PopMinisteriet får store roser blandt tidligere gæster. Blandt andet roses de for deres eminente evne til at komme hele vejen ud over scenekanten i hvert eneste nummer. Der er fuld skrald på, når PopMinisteriet spiller, og samtidig er der stor afveksling i musikken. Der er garanti for lysten til at slå sig løs på dansegulvet, og med PopMinisteriet er der også altid rig lejlighed til dette.

Book

Book Popministeriet

Hos Xcluzive Entertainment har vi mere end 25 års erfaring i at skabe de bedste arrangementer. Vi sætter en ære i at matche det rigtige arrangement til den rigtige underholdning. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med ind og ud. Det betyder, at du ikke behøver at være ekspert i genrer og spillelister, så længe du kender dine gæster og dine ønsker. Vi tilbyder professionel rådgivning hele vejen fra den indledende samtale til afholdelse af event.

Hvis du ønsker at booke PopMinisteriet eller et af de andre bands, så tøv ikke med at kontakte os. Send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement. Husk – det koster ikke noget at spørge.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Forespørg på Popministeriet

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...