Ruben Søltoft
Ruben Søltoft

Ruben Søltoft

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Ruben Søltoft fordi

Ruben Søltoft er kendt for sin excentriske humor, fortælleevne og et ansigt, der på Jim Carry-agtig maner lægges i alverdens komiske folder. Når Ruben går på scenen, er det ofte med et bagkatalog fuld af historier fra hans eget liv. Det bliver dog aldrig hverdagskedelig, for Rubens tanker er krøllede og skæve, og han formår gang på gang at peppe historierne op, så de bliver ekstremt overraskende og morsomme. Han er en fantastisk fortæller, og når han indvier publikum i sit liv, er det med maleriske beskrivelser, et levende kropssprog og et ansigt, der vrides i absurde retninger i takt med, at historierne skrider frem.

Det ligger ikke til Ruben at foretage de store politiske prædikener eller uddele moraliserende stikpiller. Han er i stedet garant for naturlige, uspolerede og yderst fantasifulde fortællinger. Utallige jokes slynges ud, når Ruben står på scenen. Der kan være en rød tråd i dem men ikke altid, og det er heller ikke nødvendigt, for de enkelte jokes sidder lige i skabet og udløser altid store og langvarige grin blandt publikum.

Book

Book Ruben Søltoft

Book Ruben Søltoft direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Ruben Søltoft

Ruben Søltoft er en vinder. Det blev tydeligt, da han tog sejren ved både Danish Open og til DM i stand up. Efter sin overbevisende sejr til DM blev Ruben Søltoft da også udpeget til et af “De tre nye håb” ved Zulu Comedy Galla samme år, og siden er det unge talent braget frem.

Ruben Søltoft opnåede i 2011 kultstatus med sin “Jeg er et dådyr”-joke, der blev en viral landeplage på de sociale medier. Ruben er ekstremt populær, hvilket næsten 180.000 likes på Facebook vidner om.

Ruben er en blændende dygtig stand up-komiker. Han elsker at fortælle den gode historie, og han er god til det. Hans store popularitet gør, at han er perfekt til ethvert publikum.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Mikkel Klint

Jacob Tingleff

Tobias Dybvad

Magnus Millang

Omar Marzouk

Anders Grau

Torben Chris